- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- Konu Sahibi yenibirhayal
Hahaha bence şimdilik iğneden ağrıyordur. Bikaç güne diğeri başlar diye düşündümBu kadar belirtisidir normal mi acaba herkesin biberleri ağrıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha bence şimdilik iğneden ağrıyordur. Bikaç güne diğeri başlar diye düşündümBu kadar belirtisidir normal mi acaba herkesin biberleri ağrıyor
İnşallah güzel degerlendirebilmisizdir de güzel şeyler olur niyeyse olmamış gibi hissediyorumHahaha bence şimdilik iğneden ağrıyordur. Bikaç güne diğeri başlar diye düşündüm
Emin olmaktan korkuyorsunuzdur. Daha olumlu olumsuz kanıya varmak için erkrn biz duamızı edelim bekleyelimİnşallah güzel degerlendirebilmisizdir de güzel şeyler olur niyeyse olmamış gibi hissediyorum
Hakkımızda hayırlısı inşallah senin yarın demi randevuEmin olmaktan korkuyorsunuzdur. Daha olumlu olumsuz kanıya varmak için erkrn biz duamızı edelim bekleyelim
Evet evet. İnş güzel haberlerin ilki olurHakkımızda hayırlısı inşallah senin yarın demi randevu
Kalbim seninle inşallah öyle olurEvet evet. İnş güzel haberlerin ilki olur
Ne zamandan sonra başlıyor doktorlar buna bakmayaKızlar bende pcos var. Bugün itibari ile doktor eşliğinde yumurta takibine başlamış bulunmaktayım bu ilk olacak. Şu an adetin 4. Günündeyim 14mm yumurtam varmış. Bana glifor ve Vinslac tablet verdi henüz başlamadım. Çarşamba gününe çağırdı bir de 17 nisana. OVU takibi ya da yumurta takibi yapanlar var mı? Durumlar nasıl ne gibi ek takviyeler verdi doktorunuz ya da sizler ne takviye alıyorsunuz?
Adetin 2.veya3.günü hormon testi yapılıyor ve başlıyorNe zamandan sonra başlıyor doktorlar buna bakmaya
Ben kaç tane doktora gittim hiç ilgilenmedi eşin de test versin sonra bakalım duruma dedi en son biri hiç takip yapalım vs diyen olmadıAdetin 2.veya3.günü hormon testi yapılıyor ve başlıyor
Özel hastane mi devlet miBen kaç tane doktora gittim hiç ilgilenmedi eşin de test versin sonra bakalım duruma dedi en son biri hiç takip yapalım vs diyen olmadı
Benim eşimden artık tedaviye baslicagimiz zaman kontrole gitmesini istedi doktorumBen kaç tane doktora gittim hiç ilgilenmedi eşin de test versin sonra bakalım duruma dedi en son biri hiç takip yapalım vs diyen olmadı
Ne zamandır istiyorsunuz peki bence pco var zaten muayene ödemiştim gelmişken bakalım dedi bu ayı takip edelim dedi öyle başladık biz de. Talep de edebilirsiniz kendinizBen kaç tane doktora gittim hiç ilgilenmedi eşin de test versin sonra bakalım duruma dedi en son biri hiç takip yapalım vs diyen olmadı
devlete de gittim özele deÖzel hastane mi devlet mi
Ben sadece catlatma ignesi yaptiracagim ikiz de zor bir tane yetee o da olsun da :))Maşallah canm benm tek yumurtam varmış en aon 14mm idi işte bakalım brnde ne olacak ama 3 iyi peki ikiz tutabilyor ku vu durumda
Hahha yani öyle tabi ama 2ye de hayır demeyiz yaniBen sadece catlatma ignesi yaptiracagim ikiz de zor bir tane yetee o da olsun da :))
Hadi bakalım sonra siz de takibe başlıyorsunuz. İlk ay kendiliğinden çatladı o zaman yumurtalarınız ama gebelik olmadı. Femara ve klomen arasında fark var mı acabaMerhaba arkadaşlar bnde nisan 15i bekliyorum regl günümü yani doktorum femaraya başlaticakmiş hakkımızda hayırlısı geçen ay klomen kullanmiştim çatlatma iğnesi verilmemişti 2yumurtam olmuştu bakalım femara ile başka doktorda neler bekliyor bizi bu arada bu ay hsg çekildim enfeksiyon çikmişti antbytk aldim korunun demişti doktor bu sebeple regli bekliyorum
Femara dha iyi diyolar dpktorlar klomenle olmayinca femraya geçiş yapiyolar sağol canımHadi bakalım sonra siz de takibe başlıyorsunuz. İlk ay kendiliğinden çatladı o zaman yumurtalarınız ama gebelik olmadı. Femara ve klomen arasında fark var mı acaba
Anladım direk femara niye vermiyorlar bi bi ay boşa gidiyor o zaman ama vardır bir bildikleri tabi bugğn unutmazsam sorayım doktoraFemara dha iyi diyolar dpktorlar klomenle olmayinca femraya geçiş yapiyolar sağol canım
Valla bnde bilmiyorum ama bn ilk devlete gittim onlar çok özenmiyolsr biliyosun devletteki doktor vermişti bana klomeni sonra özlee gittm özeldeki doktor bana yumurtayi dhaa kaliteleştirici ilaçlar var dedi önmzdki ay hsg çekilelm sonra başlicaz dedi işte hsg çekildim bida gittim özeldeki doktorun yanına o zmn söledi femara başlicaz bu ay regl olnca gel dddiAnladım direk femara niye vermiyorlar bi bi ay boşa gidiyor o zaman ama vardır bir bildikleri tabi bugğn unutmazsam sorayım doktora