- 22 Şubat 2023
- 9.632
- 10.693
- 37
- Konu Sahibi yenibirhayal
Adet olmadın hala umut var kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet olmadın hala umut var kuzum
Tamam canm şimdi gircem doktora bekliyorumCanım aşılama olacaksan sperm kalitesi için 2-3 gün perhiz öneriyorlar ona göre değerlendir kuşum
Canım nasıl geçti doktor kontrolün?Tamam canm şimdi gircem doktora bekliyorum
15 mm olmuş yumurtam ama bu ay zor gebelik ihtimali dedi diğer ay klomen tarzı bir şey başlayacaz 2 3 yumurtan olursa direk aşılama yaparız dedi. Şimdi bir şey merak ediyorum, aşılamasız şansımı denesem çok mu gereksiz olur? Hani çatlatsak kendimiz değerlendirsek falanCanım nasıl geçti doktor kontrolün?
Canım bence boşu boşuna iğne olma. O da bi hormon çünkü. En doğru zamanda doktorun zaten verecektir. 15 mm kaçıncı günün bugün? 12. Gününse mesela küçük kalmış. Benim 12. Günde 16mm olanı beğenmedi doktorum. 14-16-28 vardı vermedi çatlatma iğnesi. Boşuna vücuduna yükleme yapma kuzum. Ama tabiki karar senin15 mm olmuş yumurtam ama bu ay zor gebelik ihtimali dedi diğer ay klomen tarzı bir şey başlayacaz 2 3 yumurtan olursa direk aşılama yaparız dedi. Şimdi bir şey merak ediyorum, aşılamasız şansımı denesem çok mu gereksiz olur? Hani çatlatsak kendimiz değerlendirsek falan
19. Gün döngünün. Bu ay için sormadım diğer aç için sordum canım diğer ay aşılama olmadan sadece iğneyle denesem şansımı olmaz mı diye. Gerçi belki gerek kalmazCanım bence boşu boşuna iğne olma. O da bi hormon çünkü. En doğru zamanda doktorun zaten verecektir. 15 mm kaçıncı günün bugün? 12. Gününse mesela küçük kalmış. Benim 12. Günde 16mm olanı beğenmedi doktorum. 14-16-28 vardı vermedi çatlatma iğnesi. Boşuna vücuduna yükleme yapma kuzum. Ama tabiki karar senin
Hımmm şimdi anladım canım. Doktoruma sorarsın olmazsa. Öyle deneyen de çok var. Neden olmasın tabi19. Gün döngünün. Bu ay için sormadım diğer aç için sordum canım diğer ay aşılama olmadan sadece iğneyle denesem şansımı olmaz mı diye. Gerçi belki gerek kalmaz
Kizlar bugun benim 10.gunumde igneyle beraber 11.gun erken gebelij testi silik cizgi cikti benim kendi beta hcgm gibi sankiBir iki gün daha sabır canım görcen inş pozitifi tekrar
Sorcaktım da acelem vardı neyse birdahaki muayenede sorarım artık adet oluncaHımmm şimdi anladım canım. Doktoruma sorarsın olmazsa. Öyle deneyen de çok var. Neden olmasın tabi
İnşallah canımKizlar bugun benim 10.gunumde igneyle beraber 11.gun erken gebelij testi silik cizgi cikti benim kendi beta hcgm gibi sanki
İnşallah adet olmazsın da gerek kalmaz. Sürpriz bir gebelik haberi alırız senden canımSorcaktım da acelem vardı neyse birdahaki muayenede sorarım artık adet olunca
Ay inş canm bebişlik olurİnşallah adet olmazsın da gerek kalmaz. Sürpriz bir gebelik haberi alırız senden canım
Olmadım hala canım
Oh çok şükür canım gelmesin gelmesin. Pozitifler gelsin. Kalbim seninle canım inşallah yarın bi pozitif haberini alırız.Olmadım hala canım
Ah canım ya ne güzel kalbin var İnşallah vakti zamanı gelince hepimiz o pozitifi görürüz bakalım hala gelen giden yok ama olsaydı testte çıkardı diye düşünüyorum ya bilemedim hiçOh çok şükür canım gelmesin gelmesin. Pozitifler gelsin. Kalbim seninle canım inşallah yarın bi pozitif haberini alırız.
Geç döllenmiş de olabilir kuzum yarın bir test daha bakalım doktorun ne zamana çapırdı seniAh canım ya ne güzel kalbin var İnşallah vakti zamanı gelince hepimiz o pozitifi görürüz bakalım hala gelen giden yok ama olsaydı testte çıkardı diye düşünüyorum ya bilemedim hiç
Ben umutluyum kuzum senden. Geç döllenmedir olabilir. Çok okudum böyle başta pozitifi göremeyenler. Hatta gecikmeden 1 hafta sonra pozitifi göreni bile duydum. Umudumuzu kaybetmeyelimAh canım ya ne güzel kalbin var İnşallah vakti zamanı gelince hepimiz o pozitifi görürüz bakalım hala gelen giden yok ama olsaydı testte çıkardı diye düşünüyorum ya bilemedim hiç