- Konu Sahibi yenibirhayal
Bana bisey demedi kuzum adet olmazsan gebelik için gelirsin olursan da 1. Gün haberleşelim dedi o kadarGeç döllenmiş de olabilir kuzum yarın bir test daha bakalım doktorun ne zamana çapırdı seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana bisey demedi kuzum adet olmazsan gebelik için gelirsin olursan da 1. Gün haberleşelim dedi o kadarGeç döllenmiş de olabilir kuzum yarın bir test daha bakalım doktorun ne zamana çapırdı seni
Yaa keşke vallahi nasıl güzel olurdu. Keşke hepinize umut olabilsem ama olsun adet olsamda daha yolun başındayım her şerde vardir Bi hayir vardır vakti zamanı herseyinBen umutluyum kuzum senden. Geç döllenmedir olabilir. Çok okudum böyle başta pozitifi göremeyenler. Hatta gecikmeden 1 hafta sonra pozitifi göreni bile duydum. Umudumuzu kaybetmeyelim
Ah ahhh şu his Bi bende kalmadiii ama keşkeee keskeeee
Anladım canım test günü de söylemedi o zaman sana. Özele mi gittinndevlete miBana bisey demedi kuzum adet olmazsan gebelik için gelirsin olursan da 1. Gün haberleşelim dedi o kadar
Evet koyulaşmış 2 güne belli olur daha net bir şekildeKızlar bugün iğnenin 10. Gün çatlamanın 9. Günü ve benim testim koyulaştı bildiğinz bu kadar erken olabilir mi yoksa dün yaptığım testin idrar koyuluğu mu azdı ikiside sabah ilk idrar. Hatta ilk yaptığım testin stripi kaymış diye 1 test daha yapmıştım aynı idrarla lütfen bi bakın elim ayağım tutmuyor
Canım 11. Gün test yaptınmı onda bişey varmıydı en azından ona göre yorum yaparızEki Görüntüle 3234076 Eki Görüntüle 3234078 Eki Görüntüle 3234080 Benim de artık 12. Gün Erken testim vardı elimde iki tane birini dayanamadım yaptım bugün. Kamerada görünmesi çok zor hayalet çizgi çıktı. 2 gün sonra aynı markayla tekrar yapıcam bakalım ..
11. Gün yapmadım. 10. Gün normal test ile yapmıştım o da baya silikti. Net sonucu 2 güne alırım sanırım adet olacak gibiyim eli kulağında gibi..Canım 11. Gün test yaptınmı onda bişey varmıydı en azından ona göre yorum yaparız
İnşallah bütün belirtileriniz gebeliktendir11. Gün yapmadım. 10. Gün normal test ile yapmıştım o da baya silikti. Net sonucu 2 güne alırım sanırım adet olacak gibiyim eli kulağında gibi..
Özel canım yok valla hicbisey demediAnladım canım test günü de söylemedi o zaman sana. Özele mi gittinndevlete mi
Valla baya baya koyulasmissKızlar bugün iğnenin 10. Gün çatlamanın 9. Günü ve benim testim koyulaştı bildiğinz bu kadar erken olabilir mi yoksa dün yaptığım testin idrar koyuluğu mu azdı ikiside sabah ilk idrar. Hatta ilk yaptığım testin stripi kaymış diye 1 test daha yapmıştım aynı idrarla lütfen bi bakın elim ayağım tutmuyor
Ayy yarın ki test herşeyi belli edecek çok stres yaptım inşallah yarına daha koyu görmek nasip olurValla baya baya koyulasmiss
kacinci gundesin ignenin canim bugunAyy yarın ki test herşeyi belli edecek çok stres yaptım inşallah yarına daha koyu görmek nasip olur
Karın ağrısı bel ağrısı yaşıyor musunuz? Göğüs hassasiyeti?Ayy yarın ki test herşeyi belli edecek çok stres yaptım inşallah yarına daha koyu görmek nasip olur
Canım iğnenin bugün 10. Günü 5. Günden itibaren aynı marka ile iğne etkisini takip ediyorumkacinci gundesin ignenin canim bugun
Karın ağrısı ve bel ağrısı iğne olduğum günden beri hiç geçmedi önceki kürtaj olduğum gebeliğimdede aynı belirtiler vardı göğüs hassasiyeti o zamanda bende olmamıştı bide akıntım var bolcaKarın ağrısı bel ağrısı yaşıyor musunuz? Göğüs hassasiyeti?
Insallah canım inşallah gorursunnAyy yarın ki test herşeyi belli edecek çok stres yaptım inşallah yarına daha koyu görmek nasip olur
Canim su an ayni test ayni gumdeyiz benim de boyle cikti hic uzulme daha dollenmenin 10.gununde bile kanda anca cikiyor 14.gun lan testi verelimEki Görüntüle 3234076 Eki Görüntüle 3234078 Eki Görüntüle 3234080 Benim de artık 12. Gün Erken testim vardı elimde iki tane birini dayanamadım yaptım bugün. Kamerada görünmesi çok zor hayalet çizgi çıktı. 2 gün sonra aynı markayla tekrar yapıcam bakalım ..
Benim de boyleydi 10.gune kdar kopkoyuydu sonra azaldi. Tamamen igne etkisi 14.gun kan berKızlar bugün iğnenin 10. Gün çatlamanın 9. Günü ve benim testim koyulaştı bildiğinz bu kadar erken olabilir mi yoksa dün yaptığım testin idrar koyuluğu mu azdı ikiside sabah ilk idrar. Hatta ilk yaptığım testin stripi kaymış diye 1 test daha yapmıştım aynı idrarla lütfen bi bakın elim ayağım tutmuyor