- Konu Sahibi yenibirhayal
Benimde aşırı derece sarı beyaz karışık akintim başladı pedle gezdim bütün gün 1 haftanın akıntısı yeni geliyor heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O da değişik bi his ha sürekli ıslak işemişsin gibiBenimde aşırı derece sarı beyaz karışık akintim başladı pedle gezdim bütün gün 1 haftanın akıntısı yeni geliyor heralde
YaaaşaaassıııııınnnEvet bugun yarin pik olur
Sorma valla yarın iğne vuralı tam 2 hafta olcak gecmiyor derken zaman baya çabuk geçmişO da değişik bi his ha sürekli ıslak işemişsin gibi
Geçiyor ya ama işte zamanın içinde yavaş gibi hissediyoruz oysaki akıp gidiyor. Hep beklenti ve meraktan biraz akışına bırakabilsek tadı çıkacak amaSorma valla yarın iğne vuralı tam 2 hafta olcak gecmiyor derken zaman baya çabuk geçmiş
Değerlendirmeye başla canim☺Yaaaşaaassıııııınnn
Aynen öyle biz kendimizi catlatiyoruz boşuna aslında yani benim yarın adet görmem mi gerekiyor 14. Gün 15. Güne falan aksar belki zamanında çatlayıncaya 14. Gün adet geliyormus heraldeGeçiyor ya ama işte zamanın içinde yavaş gibi hissediyoruz oysaki akıp gidiyor. Hep beklenti ve meraktan biraz akışına bırakabilsek tadı çıkacak ama
Bence bir iki günün daha var ama yarın bidaha test yapcan mı sabah. Bir şeyler değişmiş olabilirAynen öyle biz kendimizi catlatiyoruz boşuna aslında yani benim yarın adet görmem mi gerekiyor 14. Gün 15. Güne falan aksar belki zamanında çatlayıncaya 14. Gün adet geliyormus heralde
Bilmiyorum yarın tam 14. Gün catlamadan sonra eğer varsa da çıkar yoksa da çıkmaz diye düşünüyorum ama elim test yapmaya hiç gitmiyor üst üste negatif görünce olmamış gibi hissediyorum. Aksi gibi hiç adet belirtim de yok kasık ağrım da kalmadı göğüs uclarim elleyince aciyor bide bugün akintim sarı gibi baya geldiBence bir iki günün daha var ama yarın bidaha test yapcan mı sabah. Bir şeyler değişmiş olabilir
Gün doğmadan neler doğar. Olmayadabilir tabi ama illa öğrenceksin sonucunu inş hayırlı bir bebiş haberi alırızBilmiyorum yarın tam 14. Gün catlamadan sonra eğer varsa da çıkar yoksa da çıkmaz diye düşünüyorum ama elim test yapmaya hiç gitmiyor üst üste negatif görünce olmamış gibi hissediyorum. Aksi gibi hiç adet belirtim de yok kasık ağrım da kalmadı göğüs uclarim elleyince aciyor bide bugün akintim sarı gibi baya geldi
İnşallah canım orası öyle ama dediğin gibi mecbur yapicam yaniGün doğmadan neler doğar. Olmayadabilir tabi ama illa öğrenceksin sonucunu inş hayırlı bir bebiş haberi alırız
Hadi bakalımİnşallah canım orası öyle ama dediğin gibi mecbur yapicam yani
Teşekkür ederim canım ben iğneden korkuyorum da kendim yapamam sabah acilde yaptıracağımOyy kuzumm çok sevindim. Yumurtanı sevsinler . Canım göbek deliğinin üç parmak yanından etini çekerek üstüne yapabilirsin. YouTubeda videoları var bi bak istersen. Hiç acımıyor
Evet canım bundan sonra pozitif görmek önemli inşallah görürsünKızlar bugün iğnenin 9. Günü tamamen hayali çizgi oldu yarın negatif olur bence artık
Bir iki gün daha sabır canım görcen inş pozitifi tekrar
Bence de negatif yarınKızlar bugün iğnenin 9. Günü tamamen hayali çizgi oldu yarın negatif olur bence artık
Canım aşılama olacaksan sperm kalitesi için 2-3 gün perhiz öneriyorlar ona göre değerlendir kuşumYaaaşaaassıııııınnn