Nisan Ayı Tüp Bebek Transferi

Sizin durum nedir?

Vallahi burada transfer olucak kimseyi kaçırmak istemiyorum. Herkes bu sene tek tek mutlu olsun inşallah .
Ben de bugün tekrar kontrolüm vardı rahim kalınlığı 9 mm olmuş. Estrofame başladık bugün Cumartesi tekrar kan tahlili her şey yolundaysa transfer gününe karar verilecek inşallah

Canim benim 3. Transferim olacak ilki kimyasal ikinci tutmadı şimdi estoferm kullanıyorum 28 inde kontrole gideceğim bir problem çıkmazsa Haziran 1 gibi falan transferim olacak inşallah.
Sizin SAT ne zamandı yakın gibi transfer tarihlerimiz?

Ben de bugün tekrar kontrolüm vardı rahim kalınlığı 9 mm olmuş. Estrofame başladık bugün Cumartesi tekrar kan tahlili her şey yolundaysa transfer gününe karar verilecek inşallah
Beni doktor hiç kontrole çağırmadi direk telefonda görüştük reglinin ikinci günü estoferme başlattı

Canim benim 3. Transferim olacak ilki kimyasal ikinci tutmadı şimdi estoferm kullanıyorum 28 inde kontrole gideceğim bir problem çıkmazsa Haziran 1 gibi falan transferim olacak inşallah.

İlk ikisi neden tutmadı ?
Bu sefer değişik olarak bişey uyguluyor mu doktorunuz ?

Canım benim bir Kızım var şükür ama ikinci bir türlü olmadı (gerçi Kızım da aşılama ile olmuştu ) ilk denemem olacak kısmetse 5. Gün embriyosu olacak peşpeşe güzel haberler alırız inşallah benim yaşım dezavantaj gibi duruyor ama bakalım kısmet artık.Senin yaşın kaç özel değilse sorun neydi?Biz de erkek faktörü maalesef ileri hızlı hareket ve morfoloji sıfır

Benimde sorunum buydu canım

Allah gönlüne göre versin inşallah her şey rabbim elinde o ol deyince oluverir. Yaş 29 benim polikistik over sağ tüp bağlandı aslında büyük bir problem yok ama nasipten öteye yol Yok malesef

Allah gönlüne göre versin inşallah her şey rabbim elinde o ol deyince oluverir. Yaş 29 benim polikistik over sağ tüp bağlandı aslında büyük bir problem yok ama nasipten öteye yol Yok malesef
Öyle Rabbim ol dedikten sonra olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…