- 2 Ekim 2019
- 358
- 313
- 23
- 34
- Konu Sahibi sardunya58
-
Bende şuan estoferm kullanıyorum 28 inde randevum var ertelenme falan söylemediler inşallah ertelenmez
Kızlar Hadii gözümüz aydın!! Transferler başlamış bayramdan sonra başlıyorlarmış.. inşallah hamiş haberleriyle geliriz artık
Kızlar bir de bu sayfa nisanda kaldı biz yeni sayfa mı açsak transferi Mayıs haziranda yapılacak 2020 tüp bebek diye?
Canim benim 3. Transferim olacak ilki kimyasal ikinci tutmadı şimdi estoferm kullanıyorum 28 inde kontrole gideceğim bir problem çıkmazsa Haziran 1 gibi falan transferim olacak inşallah.Durumu bilgi verirmisiniz bende merak ediyorum. Benimki hazirana kaldı bekliyorum adet olmayı.
Ben de bugün tekrar kontrolüm vardı rahim kalınlığı 9 mm olmuş. Estrofame başladık bugün Cumartesi tekrar kan tahlili her şey yolundaysa transfer gününe karar verilecek inşallahSizin durum nedir?
Vallahi burada transfer olucak kimseyi kaçırmak istemiyorum. Herkes bu sene tek tek mutlu olsun inşallah .
Sizin SAT ne zamandı yakın gibi transfer tarihlerimiz?Canim benim 3. Transferim olacak ilki kimyasal ikinci tutmadı şimdi estoferm kullanıyorum 28 inde kontrole gideceğim bir problem çıkmazsa Haziran 1 gibi falan transferim olacak inşallah.
15 Mayıs canım sat . İki transferim de de reglinin 18. Günü transfer yapıldı öyle hesaplayinca 1 hazirana denk geliyorSizin SAT ne zamandı yakın gibi transfer tarihlerimiz?
Beni doktor hiç kontrole çağırmadi direk telefonda görüştük reglinin ikinci günü estoferme başlattıBen de bugün tekrar kontrolüm vardı rahim kalınlığı 9 mm olmuş. Estrofame başladık bugün Cumartesi tekrar kan tahlili her şey yolundaysa transfer gününe karar verilecek inşallah
Bende havalara uçtum hemen bayramdan snra adetim başlıyo yine 1/2 günle bu ayı kaçırcam dye aklım çıkıyorduHaberin için çok sağol şuan beni bu yazdıgınla çok mutlu ettin çok Sağol
Benim de 13 Mayıs bakalım hangi gün yapılacak Cumartesi netleşir15 Mayıs canım sat . İki transferim de de reglinin 18. Günü transfer yapıldı öyle hesaplayinca 1 hazirana denk geliyor
Canim benim 3. Transferim olacak ilki kimyasal ikinci tutmadı şimdi estoferm kullanıyorum 28 inde kontrole gideceğim bir problem çıkmazsa Haziran 1 gibi falan transferim olacak inşallah.
Bende havalara uçtum hemen bayramdan snra adetim başlıyo yine 1/2 günle bu ayı kaçırcam dye aklım çıkıyorduinşallah hamile hanerlerimizle dah da mutlu oluruz
Oo süperAdet tarihlerimiz aynııııı
İlki kimyasal oldu canım nedensiz denildi hiçbir farklı birşey uygulamadi benim de aklımı o kurcalıyor işte. Herşey e açıklama yapıyor gerek görmüyor nasip kismete getiriyor isiİlk ikisi neden tutmadı ?
Bu sefer değişik olarak bişey uyguluyor mu doktorunuz ?
29-30 u gibi yapılır canım seninde. Kaçıncı deneme kaçıncı gün embriyosuBenim de 13 Mayıs bakalım hangi gün yapılacak Cumartesi netleşir
29-30 u gibi yapılır canım seninde. Kaçıncı deneme kaçıncı gün embriyosu
Canım benim bir Kızım var şükür ama ikinci bir türlü olmadı (gerçi Kızım da aşılama ile olmuştu ) ilk denemem olacak kısmetse 5. Gün embriyosu olacak peşpeşe güzel haberler alırız inşallah benim yaşım dezavantaj gibi duruyor ama bakalım kısmet artık.Senin yaşın kaç özel değilse sorun neydi?Biz de erkek faktörü maalesef ileri hızlı hareket ve morfoloji sıfır
Allah gönlüne göre versin inşallah her şey rabbim elinde o ol deyince oluverir. Yaş 29 benim polikistik over sağ tüp bağlandı aslında büyük bir problem yok ama nasipten öteye yol Yok malesefCanım benim bir Kızım var şükür ama ikinci bir türlü olmadı (gerçi Kızım da aşılama ile olmuştu ) ilk denemem olacak kısmetse 5. Gün embriyosu olacak peşpeşe güzel haberler alırız inşallah benim yaşım dezavantaj gibi duruyor ama bakalım kısmet artık.Senin yaşın kaç özel değilse sorun neydi?Biz de erkek faktörü maalesef ileri hızlı hareket ve morfoloji sıfır ☹
Öyle Rabbim ol dedikten sonra olurAllah gönlüne göre versin inşallah her şey rabbim elinde o ol deyince oluverir. Yaş 29 benim polikistik over sağ tüp bağlandı aslında büyük bir problem yok ama nasipten öteye yol Yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?