- 25 Şubat 2020
- 2.659
- 3.338
Neden hala yapmıyorsun kiMerhaba bende bu aydan ümitliyim adetim 4 gündür gecikti test yapmali miyim sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden hala yapmıyorsun kiMerhaba bende bu aydan ümitliyim adetim 4 gündür gecikti test yapmali miyim sizce
Tabiki yapmalısın. Nasıl bekleye biliyorsun kiMerhaba bende bu aydan ümitliyim 4 gunum gecikti aizce test yapmali miyim? Yapmaktan da korkuyorum ya negatif cikarsa diye
Hayırlısı olsun canımHayırlır sabahlar ben adet oldum ismimi silebilirsiniz
İnşaallah canım. Senin de adet sancısı gibi sancın olmuş mu idi.Sabah erkendeb kan vercem öğlene buraya atarım değeri inş bebeğim sağlıklıdır
Güzel haberlr gel canim duam seninleKızlar günaydın bana çok dua edin cok heyecanlıyım hcg artısı inş olmustr şimdi kan vercem
İnşaallah canım. Senin de adet sancısı gibi sancın olmuş mu idi.
Canım benim adetime 4 gün var.
Adet sancısı gibi ara ara sancı geliyor bana.
Çok teşekkür edermmm
Güzel haberlr gel canim duam seninle
Yaaaa darisi basima insallah .Bu ay cok ihtiyacim var .Rabbim sana da saglikla nasip etsin.14. Günümde canim tam belli oldu. 12. 13 gunde silik cizgi vardi
Böyle çıktı az önce yaptığım testAllah bir daha yaşatmasn canım inş bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
Canım bişi görünmüyorBöyle çıktı az önce yaptığım test
Canım benim çok sevindimKızlar ikinci sonucum çıktı çok şükür artıyor Guuunisigi
Canım bişi görünmüyor