Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Deme öyle be canım umutlandırma beni Bi kere ilişki oldu çünkü pek şansım yok ben bu aydan umudumu kaybettim zaten ama inşalah içine doğduğu gibi olur inşalah

Deme öyle be canım umutlandırma beni Bi kere ilişki oldu çünkü pek şansım yok ben bu aydan umudumu kaybettim zaten ama inşalah içine doğduğu gibi olur inşalah
Ah be güzelim. Allah ol deyince olmuyormu.
Topraktan insan yarattı. Topraktan meyve sebze yarattı. Yerden bitmeyen hiçbir rızık yoktur.
Toprak tan var eden.
Hz Meryeme babasız evlat veren Allah sana vermeye gücü yetmezmi.
İnşaallah Rabbım beni sana karşı mahçup etmesin. Amin.

Canım benim güzel yüreğine sağlık

Ben de 17-18. Günlerde yani 9 ve 10 nisanda 2 gün pik gördüm, 9-10-11-12 nisanda ilişki oldu. inşallah tutmuştur kuzular şu an sol kasığımda hafif ağrılar ve akıntım var. Bugün de ovülasyon testi yaptım. Belki 2.ye yumurtlarım diye regl görene kadar da her gün test yapmayı düşünüyorum. Atayım size de siz de bir bakın bakalım. Bugün döngüde 21. Gün. bir de çatladıktan sonra tahminen kaç gün akıntı görürüz? çatlama akıntısı oluyor ya, kaç gün sürmeli normal sizce?

Eklentiler

• 4A0F4770-D58E-476A-8377-424474D025D9.jpeg
    130,9 KB · Görüntüleme: 51
  • D6C56B8B-7CFB-4EEB-8B4F-E75B6957ED65.jpeg
    233,7 KB · Görüntüleme: 75
Çatlama akıntısı nasıl oluyor uzayan şeffaf sekılde olan mı yoksa su gıbı mı

canım sanki var ama çok da belli olmuyor. siyah beyaz ya da flaşı kapatıp normal ışıkla da çekebilir misin?

Resimde net çıkmamış ama siz gördüyseniz vardır büyük ihtimalle. Hemen mi çıktı bir süre sonra mi o hayalet çizgi? Umarım gebelik vardır beklemek çok yıpratıyor insanı. Ben de bugün yaptım ama geç çıktığı için çizgi yarın sabah tekrarlayacağım güvenemedim.

hani normal tavuk yumurtasını kırarsın da böyle uzayan bir akıntı olur ya, aynen öyle tuvalete gittiğinde senden uzayan ve kopmak bilmeyen bir akıntı görürsen odur işte :)
Genelde evet bende ole akintiya denk gelirim ama bu ay denk gelmedm anlattgn gibi cnm acaba ben yumurtlamadimmi bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…