Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelerimizi tebrikler öncelikle,inşallah bu ay bereketli devam eder🙏
Benim de bat a 7 gün var dayanamadım yaptım erken gebelik testi değil ama ben bir hayalet çizgi görür gibi oldum da hayal mi görüyorum sizler de bakabilir misiniz kızlar
Ewet gördüm bende cnm dikkatli bakinca 2 gun sonra tekrarla yine ins vardr

Resimde net çıkmamış ama siz gördüyseniz vardır büyük ihtimalle. Hemen mi çıktı bir süre sonra mi o hayalet çizgi? Umarım gebelik vardır beklemek çok yıpratıyor insanı. Ben de bugün yaptım ama geç çıktığı için çizgi yarın sabah tekrarlayacağım güvenemedim.
Ne kadar naziksin Rabbim gönlüne göre versin inşallah🙏beklemek çok yipratici umarım bu ay hayaller gerçek olur da biz de hayalet çizgiler aramayiz daha da fazla 🙏

Genelde evet bende ole akintiya denk gelirim ama bu ay denk gelmedm anlattgn gibi cnm acaba ben yumurtlamadimmi bu ay :KK43:
canım belki adet düzenin şaşmıştır? ben de mesela 16.günde görürdüm o akıntıyı ama bu ay ovülasyon testi ile takip ettim ve 17-18. günlerde pik görüp 19. günde akıntımı gördüm. yani muhtemelen 18. günün akşamında çatladı ve akıntısı 19. günü buldu. hâlâ da devam ediyor mesela akıntım. ya da belki de akıntın oldu ama sen fark etmeden aktı gitti tuvalete? bende akıntıdan başka bir belirti olmadı bu ay. meme ağrım, bel ağrım filan hak getire! sadece bu akşam biraz sol kasığım ağrıyor o kadar. sen test ile takip ediyor musun?

canım belki adet düzenin şaşmıştır? ben de mesela 16.günde görürdüm o akıntıyı ama bu ay ovülasyon testi ile takip ettim ve 17-18. günlerde pik görüp 19. günde akıntımı gördüm. yani muhtemelen 18. günün akşamında çatladı ve akıntısı 19. günü buldu. hâlâ da devam ediyor mesela akıntım. ya da belki de akıntın oldu ama sen fark etmeden aktı gitti tuvalete? bende akıntıdan başka bir belirti olmadı bu ay. meme ağrım, bel ağrım filan hak getire! sadece bu akşam biraz sol kasığım ağrıyor o kadar. sen test ile takip ediyor musun?
Bende genelde bu ay beyaz kremsi akinti dewam ediyor azda olsa acaba usuttummu bu ay mantar enfeksiyonu felanmi oldum yumurtlamami mi engelledi

Adet duzenmde hic sasmaz sadece 27 28 binde bir 26 gun arayla olur

Yok cnm ben hic anlamam onlardan. 3 kere gebelik yaşadım tarih hesaplamasina denk getirerek yaptim hep. Ama 1 kizim var 2 düşük :KK43:

Adet duzenmde hic sasmaz sadece 27 28 binde bir 26 gun arayla olur
mantar olmak yumurtlamaya engel mi bir fikrim yok açıkçası ama ben çok sık mantar oldum hayatım boyunca, çocuk istediğim zamanlarda da mantar olduğum oldu ama ilaçsız bir şekilde yumurtalarım çok güzeldi o zamanlarda da. kaşıntı ya da koku var mı akıntında? benim geçen ay yumurtlamadan regl olana kadar 15 gün filan akıntım oldu, ovülasyon testlerim sürekli pozitifti koyu koyu, adetim 4 gün geçtiğinde hâlâ akıntım ve pozitifim vardı. gecikemde 5. gün akıntım kesildi ve 6. günde adet oldum. havaların değişimi, ülkece streste olmamız, bazen uyku düzenimiz, bazen yiyip içtiğimiz şeyler bile etkiliyor hormonlarımızı.

Gebelerimizi tebrikler öncelikle,inşallah bu ay bereketli devam eder🙏
Benim de bat a 7 gün var dayanamadım yaptım erken gebelik testi değil ama ben bir hayalet çizgi görür gibi oldum da hayal mi görüyorum sizler de bakabilir misiniz kızlar
Eğer yanılmıyorsam hafif hayalet bir pembe çizgi görür gibiyim Allah gönlüne göre versin inşallah doğru görüyoruzdur üç dört gün sonra tekrardan yaparsın ozaman net gözükür inşallah

hani normal tavuk yumurtasını kırarsın da böyle uzayan bir akıntı olur ya, aynen öyle :KK70: tuvalete gittiğinde senden uzayan ve kopmak bilmeyen bir akıntı görürsen odur işte :)
O bende sadece adet olurken geliyor ama. Mesela 28 günde bir adet oluyorum. 14 de kasık ağrım oldu. Bende yumurtlamam olduğunu anladım. Ama hiç bu akıntı olmadı. Sadece adet ile oluyor

O bende sadece adet olurken geliyor ama. Mesela 28 günde bir adet oluyorum. 14 de kasık ağrım oldu. Bende yumurtlamam olduğunu anladım. Ama hiç bu akıntı olmadı. Sadece adet ile oluyor
bende çatlamadan sonra şeffaf bir akıntı oluyor, ıkındıkça uzuyor ve bir türlü kopmak bilmiyor, bazen peçeteyle aldırdığım oluyor. herkesin bünyesi farklı tatlım; bende olan sende olmaz, sende olan bende olmaz.

mantar olmak yumurtlamaya engel mi bir fikrim yok açıkçası ama ben çok sık mantar oldum hayatım boyunca, çocuk istediğim zamanlarda da mantar olduğum oldu ama ilaçsız bir şekilde yumurtalarım çok güzeldi o zamanlarda da. kaşıntı ya da koku var mı akıntında? benim geçen ay yumurtlamadan regl olana kadar 15 gün filan akıntım oldu, ovülasyon testlerim sürekli pozitifti koyu koyu, adetim 4 gün geçtiğinde hâlâ akıntım ve pozitifim vardı. gecikemde 5. gün akıntım kesildi ve 6. günde adet oldum. havaların değişimi, ülkece streste olmamız, bazen uyku düzenimiz, bazen yiyip içtiğimiz şeyler bile etkiliyor hormonlarımızı.
Yok kasinti vs yok. Ewet benden de gelir bildim bileliama dedim engel mi bu olmazsa bnde o testlerden alayim ozaman. Dedigin gibi olegeldi bu ay ben anlamadim yada

Bu ayda hamile olduğunu öğrenen var mi?Regli olamıyorum belirtiler ara ara var adet önceki yaşadığım şeyler bağırsak hareketliliği alt karında sancı.Hamile oldugumu düşünemiyorum çünkü 35 gündür şekersiz besleniyorum ve kilo verdim o yüzden gecikme olmuştur ama Ramazan ayı gelmeden çaresine bakmam gerekiyor hamile arkadaşlar nasıl öğrendiniz yazarmisiniz?

Yok kasinti vs yok. Ewet benden de gelir bildim bileliama dedim engel mi bu olmazsa bnde o testlerden alayim ozaman. Dedigin gibi olegeldi bu ay ben anlamadim yada
benim testim laboquik. n11'den aldım. 30 test var, gebelik testi filan da hediyeli. şimdiye kadar içinden 1 test hatalı çıktı. tavsiye ederim alacaksan

Bu ayda hamile olduğunu öğrenen var mi?Regli olamıyorum belirtiler ara ara var adet önceki yaşadığım şeyler bağırsak hareketliliği alt karında sancı.Hamile oldugumu düşünemiyorum çünkü 35 gündür şekersiz besleniyorum ve kilo verdim o yüzden gecikme olmuştur ama Ramazan ayı gelmeden çaresine bakmam gerekiyor hamile arkadaşlar nasıl öğrendiniz yazarmisiniz?
Canım 2 gündür nerde ise herkes hamile çıkıyor.
Ben ve bir arkadaş kaldı.
Sende katıldın. Umarım. Bizde gebeyiz dir

Canım 2 gündür nerde ise herkes hamile çıkıyor.
Ben ve bir arkadaş kaldı.
Sende katıldın. Umarım. Bizde gebeyiz dir
Ayy birden heyecan yaptım ama aklıma hamile olacağım gelmiyor adet ağrılarım var birde beslenme seklimi degistirdim o yüzden gecikme olmuştur eşimde öyle düşünüyor bekle diyor

X