Mutlu yıllar canım inşallah bir dahaki yasına evladın kucağında girersinAmjn cnm tskuler
Iki kat artmadan söylememeyi düşünüyorum. Zaten tamda denk geliyorNasıl söylesek eslerimize valla olur da bir de onu düşünmek lazım eltilerin savasından sonra dümdüz söylemek olmaz yani
Sanırım 2 aya kadar olmazsa ben de aşılama yaptırcamSanırım 2 ay sonrasında olmuştu çünkü Hsg filmi çekildi, evrakları toparladık çünkü aşılama yapılacaktı adeti bekliyordum ignelere başlamak için. Adetim geçince stresten olamıyorum diye düşündüm. Sonra bir arkadasim ısrar edince test yaptım hamileymisim hem de ikiz gebelikti doğal yoldan. Tabi11 haftalıkken maalesef gelişimleri durdu ve kürtaj oldum.
İnşallah gerek kalmazSanırım 2 aya kadar olmazsa ben de aşılama yaptırcam
Yok kuzum daha 4 gün oluyor çıkalıHadi inşallah cnm bat yakın mı
İnşallah canım senin de inşallah en kısa sürede sağlıklı bi şekilde gebelik olur da bebene kavuşursunİnşallah gerek kalmaz
thank you baby
amin cnm tskurederim hepimiz inşallahMutlu yıllar canım inşallah bir dahaki yasına evladın kucağında girersin
tskurler cnm nisan ayi hepimize baharimizi getirsin
Yani yine süpriz yapmıs sın biz beraber gidip kan vermiştik pek bir heyecanı kalmıyor bu defa birşeyler düşünmeliyim inşallah sağlıkla gelsinler deIki kat artmadan söylememeyi düşünüyorum. Zaten tamda denk geliyorÖcekinde patik idrar testi kan testini kutuya koyup içine not yazmıştım.
Başka bisey bulurum inşallah saglikli ve hayirlisiyla hamile kaliriizz
amin cnmbugün rüyamda bir kiz bebek gördüm beyazlar icinde basinda bir pembe kurdalesi vardi gözleri mavi acik tenli. Cok tatliydi masallahIlk basta öyle pek sicak bakmiyordum hamilelik konusuna calisan biri oldugum icin ama nedense icimdeki ses artik zamani geldi diyor. Insallah önümüzdeki ay isteyen herkesin duasi kabul olur
Benim denk geldi mr sonucunu göstermek için randevum vardı beraber gittik geldik çaktırmadımYani yine süpriz yapmıs sın biz beraber gidip kan vermiştik pek bir heyecanı kalmıyor bu defa birşeyler düşünmeliyim inşallah sağlıkla gelsinler de
Bence idrarda gebelik testi için erken. Bat'ı bekle istersenSanırım bende bu aydan umidimi kesmeliyim Bat 13 mart bugun test yaptim tek cizgi artik umutlar nisana diyorum 15.ayida Geride birakiyorum
Özelde mi yaptırıyosun aşılamayı canımKızlar bu sabah doktora gittim kontrol için. Yumurtalıklar gayet iyi dedi, her iki tarafta da yumurta oluşmuş. 5 tane Merional iğne kullandım, 2 tane daha yazdı. Cuma tekrar kontrol var büyük ihtimal c.tesi çatlatma iğnesi olup Pazar asilama olur.