Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence idrarda gebelik testi için erken. Bat'ı bekle istersen
Ama adet tarihlerim karisti artik 6 senelik evliligim de hiç gunu sasmayan 28 gunde bir olan adetim iki uc aydir 29-32-35 gunlerde oluyor yumurtlamamida ovulasyon testiyle takip edip degerlendiriyorum 3 aydir ama nedense ümidim yok 😔 ister istemez yipraniyorum

Kızlar hayırlı günler dün jinekologa gittim akut vajinit olduğunu öğrendim fitil verdi sizce bu hamileliğe engellemiş olabilir mi?

Kızlar hayırlı günler dün jinekologa gittim akut vajinit olduğunu öğrendim fitil verdi sizce bu hamileliğe engellemiş olabilir mi?

Googlede biraz tarama yaptim ve buna rasladim

Vajinit çoğu zaman gebelik, diyabet, obezite gibi başka bir hastalığın eşlik ettiği ya da doğum kontrol hapları, kortizon, antibiyotik gibi ilaç kullanımının olduğu durumlarda görülür.

Hamilelikdede görünüyormus. Ama hamile kalmadan önce var ise engellemis olabilir diye düsünüyorum

Googlede biraz tarama yaptim ve buna rasladim

Vajinit çoğu zaman gebelik, diyabet, obezite gibi başka bir hastalığın eşlik ettiği ya da doğum kontrol hapları, kortizon, antibiyotik gibi ilaç kullanımının olduğu durumlarda görülür.

Hamilelikdede görünüyormus. Ama hamile kalmadan önce var ise engellemis olabilir diye düsünüyorum
Evet bende Bayadır hamile kalmak İcin uğraşıyorum ve bunun engel olduğunu bi kaç yerde gördüm

Hsg çekildim kızlar temiz çıktı şükür. Dr korunmana gerek yok dedi 2 ay kendi halimize bıraktı inşallah güzel haberler alırız hepimiz
İnşallah çok bekletmeden gelir bebişiniz 😊
Özelde mi yaptırıyosun aşılamayı canım
Bezmialem Tıp Fakültesi canim.Yarı özel diyebilirim, ücretsiz değil ama özel kadar da pahalı değil.
Ama adet tarihlerim karisti artik 6 senelik evliligim de hiç gunu sasmayan 28 gunde bir olan adetim iki uc aydir 29-32-35 gunlerde oluyor yumurtlamamida ovulasyon testiyle takip edip degerlendiriyorum 3 aydir ama nedense ümidim yok 😔 ister istemez yipraniyorum
Çok iyi anlıyorum, ben de 7 yıldır bekliyorum canım ama her defasında yeni bir umutla deniyoruz.

Kızlar bişey sormak istiyorum..sağlık ocaklarında hormon testi yapıyorlar mı bugün adet oldum yarın sabah gitsem yaparlar mı acaba..

Bugün Regl oldum ve bir sonraki bat nezaman olur bilmiyorum, iki sene oluyor dogum kontrol hapini kullanmaya baslayali. Regln bitisin 2. 3. günün sonrasinda sogan kürüne baslamak istiyorum ve arada ovulasyon testlerini de kullanicam. Bende kist vs. falan yok doktorum kontrollde birsey demedi hersey iyi görünüyor. Hangi gün yumurtalama günüm oldugnu bilmiyorum ve iki sene öncesini de pek hatirlamiyorum. Galiba o zamandar iki Regl arasi yaklasik 27-29 gün sürüyordu.

Kürün bir faydasi dokunur mu? Deneyen varmi?

X