hadi bakalim insalahBat 8 Nisan bende Nisan ayından inşallah umutluyum ve elimden geleni yapcam.
3 Mart benim de canımsubat 28rhaim filmi
Senin nezaman
aynen cnm inşllahBi hafta ilişki yasaktı zaten bi de Antibiyotik verdi doktor onu kullanıyorum
İlk gebelik mi olcak canımaynen cnm inşllah
Bnede erkenden yumurrladim 1hafta korundum
Simdi mart 20reglim bekliyorum
evt seninİlk gebelik mi olcak canım
Benim de öyle 1 yılı geçti daha hiç olmadı bakalım hayırlısıevt senin
amin nisana ikimizinde olacak inşllahBenim de öyle 1 yılı geçti daha hiç olmadı bakalım hayırlısı
olacak bence deamin nisana ikimizinde olacak inşllah
Benim de gebeliğim rahim filmi sonrası olmuştu. Gebeliğim devam etmedi ama en azından ilk kez doğal olarak hamile kalabilmiştir.Rahim filmi sonrası gebe kalan çokmuş inşallah bizde onlardan oluruz
benimde buugn doğumgünüm
amin cnm hepimizeYaa iyi ki doğmuşsun canım bebişine kavuşacağın bi yaş olsun inşallah
benimde buugn doğumgünüm
Amjn cnm tskulerDogum gunun kutlu olsun canim nice mutlu yaslara
Devam etmemiş olmasına üzüldüm canım ama en azından doğal olabilmesi bi teselli. Peki filmden ne kadar sonra olmuştuBenim de gebeliğim rahim filmi sonrası olmuştu. Gebeliğim devam etmedi ama en azından ilk kez doğal olarak hamile kalabilmiştir.
Hadi inşallah cnm bat yakın mıYoruyom canım inşalalh da olurhepimize nasip olsun ya
Nasıl söylesek eslerimize valla olur da bir de onu düşünmek lazım eltilerin savasından sonra dümdüz söylemek olmaz yaniBenimde oyleee nisanda eğer olursa doğum gününe denk gelecek inşallah
Ettim bile inşallah herkesin Rabbim gönlündekini nasip etsinSenin icin dua etcem sende benim icin et olur mu
Sanırım 2 ay sonrasında olmuştu çünkü Hsg filmi çekildi, evrakları toparladık çünkü aşılama yapılacaktı adeti bekliyordum ignelere başlamak için. Adetim geçince stresten olamıyorum diye düşündüm. Sonra bir arkadasim ısrar edince test yaptım hamileymisim hem de ikiz gebelikti doğal yoldan. Tabi11 haftalıkken maalesef gelişimleri durdu ve kürtaj oldum.Devam etmemiş olmasına üzüldüm canım ama en azından doğal olabilmesi bi teselli. Peki filmden ne kadar sonra olmuştu