- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.741
- 37
benimde buugn doğumgünümBu ay olsa bana da eşime de sürpriz olacak ikimizin de doğum günü var ay sonunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde buugn doğumgünümBu ay olsa bana da eşime de sürpriz olacak ikimizin de doğum günü var ay sonunda
Yoruyom canım inşalalh da olur hepimize nasip olsun yaBelli olmaz benim ilk gebeliğimde de akrabamız beni görmüştü doğru cıktı sen hayra yor yine de
InşallahBat 2 nisan .. inşallah olmam hasta ya
Mutlu yıllar babybenimde buugn doğumgünüm
Benimde oyleee nisanda eğer olursa doğum gününe denk gelecek inşallahBende gelecek ay olursa doğum günü hediyesi düşünüyorum daha ne olsun büyük süpriz
birde diğer aya hamile kalsam muthis olucmMutlu yıllar baby
yumurta pik oludktan sonra testte silklesiyor o catlamayaÇünkü tam catlayacağı saatten emin olunamadığından.
cnm buraya nisanlari aliyoruzDasmeer benim de bat 22 mart canım
Nice yaşlarınız olsunbenimde buugn doğumgünüm
tesekkur ederimNice yaşlarınız olsun
Bol umutlu hayırlı bebişli nisan ayı dilerim.Marttan umudu kesenler buraya
Bismillahirrahmanirrahim,
Rabbim hayırlı evlatlar nasib etsin diyerek başlıyorum basligimiza.
@moonandstar bat 2nisan
@bsr0745 bat 7nisan
@smu bat 12nisan
amin inşllahBol umutlu hayırlı bebişli nisan ayı dilerim.
Napsın martlar dağılsın mi? Sizinde 20 mart değil miamin cnmm oo sen nisanın basini cekeceksin gibi inşallah ilk haberi senden alırız inşallah
Benim bat mart 20
Senin icin dua etcem sende benim icin et olur muBende gelecek ay olursa doğum günü hediyesi düşünüyorum daha ne olsun büyük süpriz❤
bneimde ayni cnm bende marti esgectimDasmeer canım bu ay hsg çektirdiğim için bu ayı es geçiyorum o yüzden nisan a niyetliyim. O zaman nisan için yeni bat bildiririm
Ayy hadi inşallahhhbneimde ayni cnm bende marti esgectim
Hadi nisana beraber kalalim
subat 28rhaim filmiAyy hadi inşallahhh
buyuk ihtimal mart 20reglimsubat 28rhaim filmi
Senin nezaman