Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi guzel gelsin :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Esa331

Seni heycanla bekliyorum ravza bebek ♡
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
466
156
18
Kizlar bu başlık ugurlu gelsin insallah nisan ayinda mutlu haberi aliriz hepinizi bekliyorum buyrun suan adetimin 1 gunundeyim bittikten sınra gelismeleri yazicam insallah :) biraz kafamiz dagilsin sohbet edelimde :)

İnşallah birimize destek olalım ben çok takıyorum bu hamilelik konusunu bugün dktrdan geldim birşey YOk dedi yarında eşim gidecek bakalım

Takma canim bende cok takiyorum hatta ilk brbegimi kaybettim kalp atislari durdu kurtaj oldum daha hamile kalamadim 3 gun adetim gecti birheycan bir mutluluk bu gun adet oldum geri sikildim kirmiziyi gormekten ama allah buyuk sikma canini bedenini bir gun bizde anne olucaz
İnşallah birimize destek olalım ben çok takıyorum bu hamilelik konusunu bugün dktrdan geldim birşey YOk dedi yarında eşim gidecek bakalım

İnşallah canım ya geçmiş olsun üzüldüm senin adına birbirimize dua edelim

Tabiki canim gec olsun ama temiz olsn kucagimza almakta nasip olsun insallah :)
İnsan üzülüyor ben çok yıpratıyorum kendimi elimde değil ağlayasım geliyor sürekli bu konudan çok hassaslaştım İnan hamile kalan birini duyunca oturup ağlıyorum zor geçiyor benim bu sürecim

Aynen benimde oyle bide eltim hamile :'( dusun gozumun onunde nasil uzuluyrm
İnsan üzülüyor ben çok yıpratıyorum kendimi elimde değil ağlayasım geliyor sürekli bu konudan çok hassaslaştım İnan hamile kalan birini duyunca oturup ağlıyorum zor geçiyor benim bu sürecim

Aynen benimde oyle bide eltim hamile :'( dusun gozumun onunde nasil uzuluyrm
Oda kötü oluyor ben bir çocuk gördükçe aklıma geliyor herşey çok üzgünüm bugün kv kızdı bana ilk bir elimin gitmesini söylüyor sen kendini yıpratıyorsun dedi bana eğer onda birşey toksa sen gidersin dedi dayanamıyorum ağlıyorum onlRın yanında da

Aglama guclu dur yipratma kendini allah buyuktur kac aylik evlisin

Aglama guclu dur yipratma kendini allah buyuktur kac aylik evlisin
Ben 10 aylık evliyim 3 ay korunduk doğal olarak eşim korundu şuan 7 aydır korunmuyoruz ilk Aydan hamile kalanları duydukça deliriyorum

Canim olur canini sikma canini siktikca rahim zedelenirmis biliyomusn oyuzden ovulasyon testi kullan
Ben 10 aylık evliyim 3 ay korunduk doğal olarak eşim korundu şuan 7 aydır korunmuyoruz ilk Aydan hamile kalanları duydukça deliriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…