Nişan attım

Şiddet var tam olarak neresi iyi olabilir ?

İyi ki birbirinizi öldürmemişsiniz

Hanımefendi sizin ki artık yüz göz olmakta değil. Siz bu ilişkiniz düzelip gerçek mutlu bir evlilik olacağını düşünüyor musunuz? Yapmayın lütfen ileride çok pişman olursunuz. Anneniz babanız sizi bu için mi doğrup, büyüttü? Her gün kadın cinayetleri hanerlerini okuyoruz. Allah aşkına birazda kendinizi sevin başkalarını kör gözle seveceğinize ya

maşallah kıskanılası o muhteşem ilişki !!!

Ortada telafi edilmeyecek şeyler yok.
Küfür,şiddet ilişkiye renk katar böyle devam edin.
Hatta çete kurun başkan siz y.kurulu başkan nişanlınız olsun.

Birbirinizi öldürmediğiniz kalmış ne pişmanlığı pardon?
Hayatında verdiğin en doğru karar olabilir. Şükür namazı kıl.

Ortada telafi edilmeyecek şeyler yok.
Küfür,şiddet ilişkiye renk katar böyle devam edin.
Hatta çete kurun başkan siz y.kurulu başkan nişanlınız olsun.
Aslında sanki tencere kapakmışlar yaaa. Şimdi ikisi de serbest. Allah eşimizden dostumuzdan esirgesin.

1) arabanın içinde nasıl tekme attın? Bunun tekniği falan mı var?

2) adam kaostan besleniyor belli ki sen de dayaktan mi besleniyorsun?

3) baban akıllı adammış.

4) bu kadar toksik ilişki için de o da seni özler merak etme.

5) barışırsanız evlenip dayak yemeye başlarsın, sonra çocuk yaparsın, çocuk da dayak yer, sonra adam en sonunda bu kadar dayak yiyip ayrılmayan kadından soğur, ayrılır, sen de kucağında çocukla baba evine döner, sosyal medya hesaplarını stalklarsın.

6) ya da babanı dinleyip adamı her yerden engeller, bu geçiş surecinin acısını bir psikologdan yardım alarak atlatır, sonra da sana daha düzgün davranan bir adamı neden tercih etmediğini psikolog ile beraber çözüp daha düzgün birini bulursun. Mutlu bir evlilik, mutlu çocuklarla yaşarsın.

7) tahminen baba sözünü dinlemeyip çocuğu arayacak, barışacak ve ya babanı ezip geçecek ya da hasta oluyorum diye ikna edip evleneceksin. Bol bol fondöten stoklamayı unutma. Fiyatları çok hızlı artıyor.

Arabadaki kavga neden başladı ?

Keşke atmasaydınız nişanı.
Yani gerçekten üzüldüm.
Bence biraz daha çabalayın.
Belki kurtarmanın bir yolu vardır.
Sonra da geciktirmeden düğünü yapın.
Allah korusun, başkalarıyla evlenirsiniz falan.
Kimsenin başını yakmaya gerek yok.
Ne sizin aşkınıza yazık olsun ne de masum insanların hayatına.

Üye şuan Mune ablanın profilini görüntülüyor ,sanırım pişman oldu konuyu kapatmak için mi acaba diye düşünmedim değil

O zaman arabasının kapısını açmaya çalışan kadın olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…