- 18 Şubat 2018
- 12.231
- 2
- 54.821
- 598
- 44
Bence ozur dileyin ve en acilinden evlenin. Tekme tokat birbirinize girisirsiniz dusunsenize be kadar tutkulu ve romantik bir evlilik olur. Mutluluklaraman ha ozur dilemeyi ihmal etmeyin.
Şiddet var tam olarak neresi iyi olabilir ?Birkaç gün önce nişan attım, şu an çok kötü durumdayım nişan atmak istediğim kötü olaylar hafızamdan silindi iyi anılar kaldı zihnimde. Öncelikle sadece o kötü diyemem benim de çok fazla hatalarım, yanlışlarım, saygısızlıklarım oldu. Nişan atmadan birkaç gün önce çok kötü kavga ettik buluştuk ben küfür etmiştim o da etmişti arabaya bindik ve senin derdin ne dedi saçımın iki ucundan tuttu çok acımadı ama ne olduğumu şaşırdım tokat attım daha sonra nişanlım da tokat attı yüzükleri fırlattım bana yerden alacaksın onları dedi almıycam dedim telefonumu alıp küfürler ederek karıştırmaya başladı o kadar kendimden geçtim ki çünkü içinde onu aldattığıma dair bir şeyler arıyor biliyorum ben de tekme attım boğazına yapıştım bilincimi yitirdim o da bana iki defa daha Tokat attı gözüm morardı eve gittim ağlamaktan helak olmuştum yine ben aradım ertesi gün ben ona ilk tokatı atmasaydim onun da atmayacagini söyledi o yüzden ilk özrü ben diledim barıştık daha sonraki günler ben uyuyorum dedim sonra döndüm durdum uyuyamadım görüntülü aradı hani sen uyuyorsun yalancı dedi uyuyacaktim dedim senin gözlerinde hiç uyku var mı fıldır fıldır dedi git ananla film izle sen dedi telefonu tamamen kapatıp uyudum sabah oldu aradım açmadı daha sonra kendi aradı konu yine kavgaya geldi bana küfürler etmeye başladı ben de ona bağırdım sonra nolur küfür etme benimle böyle konuşma dedim dinlemedi o gün eve gittim ona hiçbir şey söylemeden nişanı attığımızi babam ailesine söyledi. Ama şu an o kırgınlığımin yerini pişmanlıklarım aldı kendi yaptığım hataları düşünüp kahroluyorum suçu kendimde arıyorum her şeyi düzeltebilirdik belki keşke nişanı atmasaydim diyorum perişan haldeyim lütfen bana yardım edin
İyi ki birbirinizi öldürmemişsinizBirkaç gün önce nişan attım, şu an çok kötü durumdayım nişan atmak istediğim kötü olaylar hafızamdan silindi iyi anılar kaldı zihnimde. Öncelikle sadece o kötü diyemem benim de çok fazla hatalarım, yanlışlarım, saygısızlıklarım oldu. Nişan atmadan birkaç gün önce çok kötü kavga ettik buluştuk ben küfür etmiştim o da etmişti arabaya bindik ve senin derdin ne dedi saçımın iki ucundan tuttu çok acımadı ama ne olduğumu şaşırdım tokat attım daha sonra nişanlım da tokat attı yüzükleri fırlattım bana yerden alacaksın onları dedi almıycam dedim telefonumu alıp küfürler ederek karıştırmaya başladı o kadar kendimden geçtim ki çünkü içinde onu aldattığıma dair bir şeyler arıyor biliyorum ben de tekme attım boğazına yapıştım bilincimi yitirdim o da bana iki defa daha Tokat attı gözüm morardı eve gittim ağlamaktan helak olmuştum yine ben aradım ertesi gün ben ona ilk tokatı atmasaydim onun da atmayacagini söyledi o yüzden ilk özrü ben diledim barıştık daha sonraki günler ben uyuyorum dedim sonra döndüm durdum uyuyamadım görüntülü aradı hani sen uyuyorsun yalancı dedi uyuyacaktim dedim senin gözlerinde hiç uyku var mı fıldır fıldır dedi git ananla film izle sen dedi telefonu tamamen kapatıp uyudum sabah oldu aradım açmadı daha sonra kendi aradı konu yine kavgaya geldi bana küfürler etmeye başladı ben de ona bağırdım sonra nolur küfür etme benimle böyle konuşma dedim dinlemedi o gün eve gittim ona hiçbir şey söylemeden nişanı attığımızi babam ailesine söyledi. Ama şu an o kırgınlığımin yerini pişmanlıklarım aldı kendi yaptığım hataları düşünüp kahroluyorum suçu kendimde arıyorum her şeyi düzeltebilirdik belki keşke nişanı atmasaydim diyorum perişan haldeyim lütfen bana yardım edin
Hanımefendi sizin ki artık yüz göz olmakta değil. Siz bu ilişkiniz düzelip gerçek mutlu bir evlilik olacağını düşünüyor musunuz? Yapmayın lütfen ileride çok pişman olursunuz. Anneniz babanız sizi bu için mi doğrup, büyüttü? Her gün kadın cinayetleri hanerlerini okuyoruz. Allah aşkına birazda kendinizi sevin başkalarını kör gözle seveceğinize yaBirkaç gün önce nişan attım, şu an çok kötü durumdayım nişan atmak istediğim kötü olaylar hafızamdan silindi iyi anılar kaldı zihnimde. Öncelikle sadece o kötü diyemem benim de çok fazla hatalarım, yanlışlarım, saygısızlıklarım oldu. Nişan atmadan birkaç gün önce çok kötü kavga ettik buluştuk ben küfür etmiştim o da etmişti arabaya bindik ve senin derdin ne dedi saçımın iki ucundan tuttu çok acımadı ama ne olduğumu şaşırdım tokat attım daha sonra nişanlım da tokat attı yüzükleri fırlattım bana yerden alacaksın onları dedi almıycam dedim telefonumu alıp küfürler ederek karıştırmaya başladı o kadar kendimden geçtim ki çünkü içinde onu aldattığıma dair bir şeyler arıyor biliyorum ben de tekme attım boğazına yapıştım bilincimi yitirdim o da bana iki defa daha Tokat attı gözüm morardı eve gittim ağlamaktan helak olmuştum yine ben aradım ertesi gün ben ona ilk tokatı atmasaydim onun da atmayacagini söyledi o yüzden ilk özrü ben diledim barıştık daha sonraki günler ben uyuyorum dedim sonra döndüm durdum uyuyamadım görüntülü aradı hani sen uyuyorsun yalancı dedi uyuyacaktim dedim senin gözlerinde hiç uyku var mı fıldır fıldır dedi git ananla film izle sen dedi telefonu tamamen kapatıp uyudum sabah oldu aradım açmadı daha sonra kendi aradı konu yine kavgaya geldi bana küfürler etmeye başladı ben de ona bağırdım sonra nolur küfür etme benimle böyle konuşma dedim dinlemedi o gün eve gittim ona hiçbir şey söylemeden nişanı attığımızi babam ailesine söyledi. Ama şu an o kırgınlığımin yerini pişmanlıklarım aldı kendi yaptığım hataları düşünüp kahroluyorum suçu kendimde arıyorum her şeyi düzeltebilirdik belki keşke nişanı atmasaydim diyorum perişan haldeyim lütfen bana yardım edin
maşallah kıskanılası o muhteşem ilişkiBirkaç gün önce nişan attım, şu an çok kötü durumdayım nişan atmak istediğim kötü olaylar hafızamdan silindi iyi anılar kaldı zihnimde. Öncelikle sadece o kötü diyemem benim de çok fazla hatalarım, yanlışlarım, saygısızlıklarım oldu. Nişan atmadan birkaç gün önce çok kötü kavga ettik buluştuk ben küfür etmiştim o da etmişti arabaya bindik ve senin derdin ne dedi saçımın iki ucundan tuttu çok acımadı ama ne olduğumu şaşırdım tokat attım daha sonra nişanlım da tokat attı yüzükleri fırlattım bana yerden alacaksın onları dedi almıycam dedim telefonumu alıp küfürler ederek karıştırmaya başladı o kadar kendimden geçtim ki çünkü içinde onu aldattığıma dair bir şeyler arıyor biliyorum ben de tekme attım boğazına yapıştım bilincimi yitirdim o da bana iki defa daha Tokat attı gözüm morardı eve gittim ağlamaktan helak olmuştum yine ben aradım ertesi gün ben ona ilk tokatı atmasaydim onun da atmayacagini söyledi o yüzden ilk özrü ben diledim barıştık daha sonraki günler ben uyuyorum dedim sonra döndüm durdum uyuyamadım görüntülü aradı hani sen uyuyorsun yalancı dedi uyuyacaktim dedim senin gözlerinde hiç uyku var mı fıldır fıldır dedi git ananla film izle sen dedi telefonu tamamen kapatıp uyudum sabah oldu aradım açmadı daha sonra kendi aradı konu yine kavgaya geldi bana küfürler etmeye başladı ben de ona bağırdım sonra nolur küfür etme benimle böyle konuşma dedim dinlemedi o gün eve gittim ona hiçbir şey söylemeden nişanı attığımızi babam ailesine söyledi. Ama şu an o kırgınlığımin yerini pişmanlıklarım aldı kendi yaptığım hataları düşünüp kahroluyorum suçu kendimde arıyorum her şeyi düzeltebilirdik belki keşke nişanı atmasaydim diyorum perişan haldeyim lütfen bana yardım edin
Ortada telafi edilmeyecek şeyler yok.Birkaç gün önce nişan attım, şu an çok kötü durumdayım nişan atmak istediğim kötü olaylar hafızamdan silindi iyi anılar kaldı zihnimde. Öncelikle sadece o kötü diyemem benim de çok fazla hatalarım, yanlışlarım, saygısızlıklarım oldu. Nişan atmadan birkaç gün önce çok kötü kavga ettik buluştuk ben küfür etmiştim o da etmişti arabaya bindik ve senin derdin ne dedi saçımın iki ucundan tuttu çok acımadı ama ne olduğumu şaşırdım tokat attım daha sonra nişanlım da tokat attı yüzükleri fırlattım bana yerden alacaksın onları dedi almıycam dedim telefonumu alıp küfürler ederek karıştırmaya başladı o kadar kendimden geçtim ki çünkü içinde onu aldattığıma dair bir şeyler arıyor biliyorum ben de tekme attım boğazına yapıştım bilincimi yitirdim o da bana iki defa daha Tokat attı gözüm morardı eve gittim ağlamaktan helak olmuştum yine ben aradım ertesi gün ben ona ilk tokatı atmasaydim onun da atmayacagini söyledi o yüzden ilk özrü ben diledim barıştık daha sonraki günler ben uyuyorum dedim sonra döndüm durdum uyuyamadım görüntülü aradı hani sen uyuyorsun yalancı dedi uyuyacaktim dedim senin gözlerinde hiç uyku var mı fıldır fıldır dedi git ananla film izle sen dedi telefonu tamamen kapatıp uyudum sabah oldu aradım açmadı daha sonra kendi aradı konu yine kavgaya geldi bana küfürler etmeye başladı ben de ona bağırdım sonra nolur küfür etme benimle böyle konuşma dedim dinlemedi o gün eve gittim ona hiçbir şey söylemeden nişanı attığımızi babam ailesine söyledi. Ama şu an o kırgınlığımin yerini pişmanlıklarım aldı kendi yaptığım hataları düşünüp kahroluyorum suçu kendimde arıyorum her şeyi düzeltebilirdik belki keşke nişanı atmasaydim diyorum perişan haldeyim lütfen bana yardım
Aslında sanki tencere kapakmışlar yaaa. Şimdi ikisi de serbest. Allah eşimizden dostumuzdan esirgesin.Ortada telafi edilmeyecek şeyler yok.
Küfür,şiddet ilişkiye renk katar böyle devam edin.
Hatta çete kurun başkan siz y.kurulu başkan nişanlınız olsun.
Arabadaki kavga neden başladı ?Birkaç gün önce nişan attım, şu an çok kötü durumdayım nişan atmak istediğim kötü olaylar hafızamdan silindi iyi anılar kaldı zihnimde. Öncelikle sadece o kötü diyemem benim de çok fazla hatalarım, yanlışlarım, saygısızlıklarım oldu. Nişan atmadan birkaç gün önce çok kötü kavga ettik buluştuk ben küfür etmiştim o da etmişti arabaya bindik ve senin derdin ne dedi saçımın iki ucundan tuttu çok acımadı ama ne olduğumu şaşırdım tokat attım daha sonra nişanlım da tokat attı yüzükleri fırlattım bana yerden alacaksın onları dedi almıycam dedim telefonumu alıp küfürler ederek karıştırmaya başladı o kadar kendimden geçtim ki çünkü içinde onu aldattığıma dair bir şeyler arıyor biliyorum ben de tekme attım boğazına yapıştım bilincimi yitirdim o da bana iki defa daha Tokat attı gözüm morardı eve gittim ağlamaktan helak olmuştum yine ben aradım ertesi gün ben ona ilk tokatı atmasaydim onun da atmayacagini söyledi o yüzden ilk özrü ben diledim barıştık daha sonraki günler ben uyuyorum dedim sonra döndüm durdum uyuyamadım görüntülü aradı hani sen uyuyorsun yalancı dedi uyuyacaktim dedim senin gözlerinde hiç uyku var mı fıldır fıldır dedi git ananla film izle sen dedi telefonu tamamen kapatıp uyudum sabah oldu aradım açmadı daha sonra kendi aradı konu yine kavgaya geldi bana küfürler etmeye başladı ben de ona bağırdım sonra nolur küfür etme benimle böyle konuşma dedim dinlemedi o gün eve gittim ona hiçbir şey söylemeden nişanı attığımızi babam ailesine söyledi. Ama şu an o kırgınlığımin yerini pişmanlıklarım aldı kendi yaptığım hataları düşünüp kahroluyorum suçu kendimde arıyorum her şeyi düzeltebilirdik belki keşke nişanı atmasaydim diyorum perişan haldeyim lütfen bana yardım edin
Muneye mesaj atıp konuyu kapattırabileceğine göre siteyi kullanmayı bilen eski bir üye.Üye şuan Mune ablanın profilini görüntülüyor ,sanırım pişman oldu konuyu kapatmak için mi acaba diye düşünmedim değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?