• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atma sonrasi çöküş

Butuuuun o yasadigin kotu davranislari sana yapilan haksizliklari, kendini degersiz hissedislerine sebep olan sozleri/hareketleri, kisilerden bagimsiz olarak dusun annesi ya da babasi ya da kendisi demis veya yapmis olsun. Sen aynilarini ona/onlara yaptin mi ya da yapar miydin? Cevabin hayir ben yapmadim veya yapmazdim ise, bosver. O seni kaybetmistir.
1 hafta once nisanimi bozmus biri olarak ben de dusunuyorum arada, kisi kendi kendini de manipule edebiliyor bu sureclerde fakat seven insan ne yapar ne yapmaz hepimiz gayet iyi biliyoruz....seven insan kiyamaz ve sana kiyilmissa icin rahat olsun. Evlenince duzelmiyor diyen insanlara guvenmekte fayda var.

Bi nişanlilik değil ama 2 yıllık ilişkim 6 ay önce bitti. Bitmeseydi temmuza evleniyordum. İlk zamanlar hissettiğim şey neydi biliyo musun "ciğer yangını" hele bide şimdi sor. Şuan diyorum ki allahim sen beni nasıl bir beladan kurtardın. sabret...
Ciddi misin benimde toksik ilişkim bitti başkasına tercih edildim. Çok üzülüyorum geciyo mu cidden

Ne kadar uğraşsam da kafamın içindeki sesler susmuyor her dakika kafamın içinde onunla ailesiyle kavga ediyorum. Ex nişanlım ayrıldıktan sonra kutlama yapar gibi keyfine baktı. Ailesiyle birlikte yaşama mevzusundan dolayı ayrıldık. Bizim kurduğumuz eve çoktan yerleştiler bile ailesiyle nasıl bu kadar midesiz olur insanlar
Oluyorlar maalesef öyle iyi olsalar yapmazlardi

merhaba benim de 1 ay oldu acaba doğru mu yanlış mı yaptım düşüncesi bende de var çok kötü değilim ama hemen de aşılacak bir şey değil alışkanlıklar var bildiğim tek şey olması gerekseydi olurdu alışmaya bakın
O bende de var.Bir yanım çok pişman çünkü seviyorum.Gorucu çıktı midem kalktı.Birde biri mesaj attı evliyim birini aramıyorum dedim midem kalktı.Hala onu seviyorum kendimi başkasına yakıştıramıyorum.Aile engelimiz var.

Nisan atanlar toplasalim 😂
Kız bundan önceki sevgilimi eski sevgilisinin yanına gitmiş bir kez kız bunu öpmüş benimki engellemiş kızı 4 ay kapımda yattı affetmemiştim en azınsan sevgiliyken bu kadar kosmustu beni koruyodu anasının yanında ağzını açamayan erkekten allaha sığınırım

Kız bundan önceki sevgilimi eski sevgilisinin yanına gitmiş bir kez kız bunu öpmüş benimki engellemiş kızı 4 ay kapımda yattı affetmemiştim en azınsan sevgiliyken bu kadar kosmustu beni koruyodu anasının yanında ağzını açamayan erkekten allaha sığınırım
Benimki anneci değildi.Hatta annesi ile ilgili bazı sorunlari var biliyorum.Ne oldu borclaninca kredi kartina falan annesinin dediği oldu.Hep aramıza girdi.Yeri geldi eşimde kızıyor ona.

Benimki anneci değildi.Hatta annesi ile ilgili bazı sorunlari var biliyorum.Ne oldu borclaninca kredi kartina falan annesinin dediği oldu.Hep aramıza girdi.Yeri geldi eşimde kızıyor ona.
Anneci işte benimki anneci de değildi babasından korkuyordu çok geri kafalı babası var üsluben bana iyi yaklassa idare ederdim ama benimki arada kalmaktan mal oldu en son attım geldim şimdi ana oğul yasasınlar benimki daha zor evlermizin arası 10 dakika eski nişanlımla:)

Anneci işte benimki anneci de değildi babasından korkuyordu çok geri kafalı babası var üsluben bana iyi yaklassa idare ederdim ama benimki arada kalmaktan mal oldu en son attım geldim şimdi ana oğul yasasınlar benimki daha zor evlermizin arası 10 dakika eski nişanlımla:)
Sevgili oldunuzmu o zaman dışarı çıkmaya kıyafetine makyajına karışıyor muydi

Sevgili oldunuzmu o zaman dışarı çıkmaya kıyafetine makyajına karışıyor muydi
Hayır zaten beğeniyordu ama yüzükten sonra değişti anneme saygısızlık yapmaya basladı sorunlar ikimizin arasında ama annemi suclamaya cephe almaya basladı artık annesi mi doldurdu naptıysa iki cihanda anasına babasına hepsine hakkım haram zıkkım olsun

Nişan attım, iyi ki de atmışım ama oh.. ilk başlarda kafamın içindeki o ablasının annesinin sesi susmuyordu, görüntüsü gitmiyodu. Hiç geçmeyecek sandım. Ama geçti şimdi tiplerini bile hatırlamıyorum. O da mutlu bende. Yaşadıklarımın bedelini mutlu olarak ödediğimi düşünüyorum

Back