• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atma sonrasi çöküş

İyi geceler.
Nişan atalı 2 ay olacak ama ben hala düştüğüm dipsiz kuyudan çıkamadım.
İlk başlarda çok mutluydum fakat zaman geçtikçe içimdeki acıyla baş edemiyorum
Sosyallesiyorum kendime bakıyorum alışveriş yapıyorum ama sanki hiç geçmeyecek gibi hissediyorum bu süreç normal mi
Nişan atanlar sonrası nasıl toparladiniz
Hala içimde çelişki var acaba doğru mu yaptım diye
merhaba benim de 1 ay oldu acaba doğru mu yanlış mı yaptım düşüncesi bende de var çok kötü değilim ama hemen de aşılacak bir şey değil alışkanlıklar var bildiğim tek şey olması gerekseydi olurdu alışmaya bakın

Bosandim hic celiskim dipsiz kuyum da yok nişanda neymiski :rapci:hersey geciyor geciyor geciyor bol bol dua saglik gerisi boş. Biraz sadaka vs verseniz insan bi kere iyilik yapınca surekli yapasi geliyor kendini acayip iyi hissediyor.yardim derneklerine bi sure uye olabilirsiniz .ben mesela cuzi miktar nafaka aliyirum onunla bile küçük butce bagis yapiyorum her ay bu beni cok mutlu ediyor.

Ne kadar uğraşsam da kafamın içindeki sesler susmuyor her dakika kafamın içinde onunla ailesiyle kavga ediyorum. Ex nişanlım ayrıldıktan sonra kutlama yapar gibi keyfine baktı. Ailesiyle birlikte yaşama mevzusundan dolayı ayrıldık. Bizim kurduğumuz eve çoktan yerleştiler bile ailesiyle nasıl bu kadar midesiz olur insanlar
İçinizdekileri tam anlamıyla onlara diyemediğiniz için kafaya takıyorsunuz belli ki. Yapacak bir şey yok iyi yanından bakın o nişanı atmasaydınız ilerde daha büyük problemler olacaktı belki boşanacaktınız. Bırakın ne halleri varsa görsünler

İçinizdekileri tam anlamıyla onlara diyemediğiniz için kafaya takıyorsunuz belli ki. Yapacak bir şey yok iyi yanından bakın o nişanı atmasaydınız ilerde daha büyük problemler olacaktı belki boşanacaktınız. Bırakın ne halleri varsa görsünler
Evet evet içimdeki söyleyemediklerim canımı sıkıyor yoksa özlemek falan değil Allah'ından bulsunlar

Evet evet içimdeki söyleyemediklerim canımı sıkıyor yoksa özlemek falan değil Allah'ından bulsunlar
Şimdi arayıp bişey desen beni unutamamış der nişanlın o yüzden susmak en güzeli. Sakin ol sıkma canını herkes ettiğini buluyor er ya da geç. Önüne bak mutlu olmaya bak basın bi beladan kurtuldu diye şükret 🎈

Seni çok iyi anlıyorum. Çok acı çekiyorum. İçimde bir şeyler kopuyor. Biz de ailesi yüzünden ayrıldık. Şaka gibi sebeplerden. Ama yanımda olamadı. Bizi anası çok yordu 3.kisi oldu iliskimizde. Ben de patladım sonra da kavga ettik ayrıldık. Tek istediğim pişman olsun. Rüyalarımda görüyorum hala. Gelip beni istiyorlar. Bir anda havada bıraktı. Gelinlik kiraladigimiz hafta bıraktı beni.

Nişanlılık sürecinde sürekli ayrıl barış şeklinde oldu nişanlım minicik şeyleri bahane eder ayrilirdi hep ben çabalardim bana karşı tavrı hep şöyleydi ben böyleyim ben buyum beğenmiyorsan kapı orada sen bilirsin kafana göre. Yani bir kere özür dilediğini gönül aldığını bilmem. Hiç geri vites yoktur değişik tipti
Allah kurtarmış seni.
Zaman her şeyin ilacıdır. Canınız yanacak ama zamanla, hayatınıza yeni birini aldığınızda hepsi geride kalmış olacak 🌸
Ayrılarak en doğru olanı yapmışsınız. ömür boyu üzülmektense bir kaç ay üzülmek çok daha iyi

Ben de özellikle ilk zamanlar sürekli ailesiyle kafamda kavga ediyordum. Hatta gece uyuyamiyordum kafamda onlarla kavga ettiğimden sinirim tepemde oluyordu. Beni eften püften sebeplerle kötüleyip ayırdılar. Onları aramamisim ramazanda diye kotulediler. Ki ramazan arifesinde düğünümüzu istedikleri organizasyonu biz istemedik nisanlimla diye inadina toptan iptal etmişlerdi ve ben çok uzgundum düğünü nasil sormadan etmeden iptal ederler diye. Bu şekilde ramazana girdik ve ben uyumadığım iftar edemediğim halde üzüntüden,ben onların ramazanın kutlamadım diye beni suclamislar. Üstelik kadın düğünü iptal edip evi terk etmiş. Bunu da sakladıklar, başka iş için memlekete gitti dediler. Biz 2 hafta sonra Nişan attık kosmaca evine dönmüş. Bir de ben babasına baba dememisim diye. Ki dedim. Ki biz nisanlanali 2 ay olmuştu daha. Bir kere evlerine yemeğe cagirmadiklari halde. Bu sebepleri ve başka daha çok şeyi düşündükçe deliriyorum. Ama Nisanlim ailesine laf soyletmeme derdindeydi. İşte böyle bu konuda ne zaman konuşmaya başlasam böyle durduramıyorum derdimi. İntikamımı Allah alsın beni aşkımdan sevdiğimden ayırdılar. O da o narsist anasına yenildi. Hala da seviyorum kabul olmuş duam derdim ona. Benim dualarıma inancimi geleceğe inancımı çaldı. 2 ay oldu benim de neredeyse ama hala her an düşünüyorum. Bazen sevdiğimi bazen özlediğimi bazen kızdığımı düşünüyorum.

Bu arada konu sahibi size özelden mesaj atmışım. Dertleşmek için. Muhtemelen konunuzu okuyup size içimi boşalttım...sizin de ailesi problemliydi galiba. Özelden de dertlesebiliriz.

Nişanlılık sürecinde sürekli ayrıl barış şeklinde oldu nişanlım minicik şeyleri bahane eder ayrilirdi hep ben çabalardim bana karşı tavrı hep şöyleydi ben böyleyim ben buyum beğenmiyorsan kapı orada sen bilirsin kafana göre. Yani bir kere özür dilediğini gönül aldığını bilmem. Hiç geri vites yoktur değişik tipti
sizi gerçekten sevse böyle yapar mıydı? sanmıyorum..

İyi geceler.
Sosyallesiyorum kendime bakıyorum alışveriş yapıyorum ama sanki hiç geçmeyecek gibi hissediyorum bu süreç normal mi

Bi nişanlilik değil ama 2 yıllık ilişkim 6 ay önce bitti. Bitmeseydi temmuza evleniyordum. İlk zamanlar hissettiğim şey neydi biliyo musun "ciğer yangını" hele bide şimdi sor. Şuan diyorum ki allahim sen beni nasıl bir beladan kurtardın. sabret...

İyi geceler.
2 ay içinde barışma durumunuz olmadı mı ? yada karşı taraf ne yaptı ? Artık olan olmuş önünüze bakın.

Back