- Konu Sahibi PembebuluttR
-
merhaba benim de 1 ay oldu acaba doğru mu yanlış mı yaptım düşüncesi bende de var çok kötü değilim ama hemen de aşılacak bir şey değil alışkanlıklar var bildiğim tek şey olması gerekseydi olurdu alışmaya bakınİyi geceler.
Nişan atalı 2 ay olacak ama ben hala düştüğüm dipsiz kuyudan çıkamadım.
İlk başlarda çok mutluydum fakat zaman geçtikçe içimdeki acıyla baş edemiyorum
Sosyallesiyorum kendime bakıyorum alışveriş yapıyorum ama sanki hiç geçmeyecek gibi hissediyorum bu süreç normal mi
Nişan atanlar sonrası nasıl toparladiniz
Hala içimde çelişki var acaba doğru mu yaptım diye
İçinizdekileri tam anlamıyla onlara diyemediğiniz için kafaya takıyorsunuz belli ki. Yapacak bir şey yok iyi yanından bakın o nişanı atmasaydınız ilerde daha büyük problemler olacaktı belki boşanacaktınız. Bırakın ne halleri varsa görsünlerNe kadar uğraşsam da kafamın içindeki sesler susmuyor her dakika kafamın içinde onunla ailesiyle kavga ediyorum. Ex nişanlım ayrıldıktan sonra kutlama yapar gibi keyfine baktı. Ailesiyle birlikte yaşama mevzusundan dolayı ayrıldık. Bizim kurduğumuz eve çoktan yerleştiler bile ailesiyle nasıl bu kadar midesiz olur insanlar
İçinizdekileri tam anlamıyla onlara diyemediğiniz kafaya takıyorsunuz belli ki. Yapacak bir şey yok iyi yanından bakın o nişanı atmasaydınız ilerde daha büyük problemler olacaktı belki boşanacaktınız. Bırakın ne halleri varsa görsünler
Evet evet içimdeki söyleyemediklerim canımı sıkıyor yoksa özlemek falan değil Allah'ından bulsunlarİçinizdekileri tam anlamıyla onlara diyemediğiniz için kafaya takıyorsunuz belli ki. Yapacak bir şey yok iyi yanından bakın o nişanı atmasaydınız ilerde daha büyük problemler olacaktı belki boşanacaktınız. Bırakın ne halleri varsa görsünler
İnşallaherkeklerin acıları bi 6 ay sonra çıkar ama biz gibi acı yaşamazlar en başta bırak yularını koparmış enik gibi zıplasın hoplasın o da düşecek o zmn sen yükseleceksin bu işler böyle
Şimdi arayıp bişey desen beni unutamamış der nişanlın o yüzden susmak en güzeli. Sakin ol sıkma canını herkes ettiğini buluyor er ya da geç. Önüne bak mutlu olmaya bak basın bi beladan kurtuldu diye şükretEvet evet içimdeki söyleyemediklerim canımı sıkıyor yoksa özlemek falan değil Allah'ından bulsunlar
Çokça dua edip şükür ediyorum. Ama inşallah yaşattığını yaşasınŞimdi arayıp bişey desen beni unutamamış der nişanlın o yüzden susmak en güzeli. Sakin ol sıkma canını herkes ettiğini buluyor er ya da geç. Önüne bak mutlu olmaya bak basın bi beladan kurtuldu diye şükret
Emin ol beter olacak ilahi adalet diye bi şey var Allah’a havale et.Çokça dua edip şükür ediyorum. Ama inşallah yaşattığını yaşasın
Allah kurtarmış seni.Nişanlılık sürecinde sürekli ayrıl barış şeklinde oldu nişanlım minicik şeyleri bahane eder ayrilirdi hep ben çabalardim bana karşı tavrı hep şöyleydi ben böyleyim ben buyum beğenmiyorsan kapı orada sen bilirsin kafana göre. Yani bir kere özür dilediğini gönül aldığını bilmem. Hiç geri vites yoktur değişik tipti
sizi gerçekten sevse böyle yapar mıydı? sanmıyorum..Nişanlılık sürecinde sürekli ayrıl barış şeklinde oldu nişanlım minicik şeyleri bahane eder ayrilirdi hep ben çabalardim bana karşı tavrı hep şöyleydi ben böyleyim ben buyum beğenmiyorsan kapı orada sen bilirsin kafana göre. Yani bir kere özür dilediğini gönül aldığını bilmem. Hiç geri vites yoktur değişik tipti
Bence de. Arada bir ikileme düşüyorum acaba sevdi mi diye ama sonra geçiyor ahhahasizi gerçekten sevse böyle yapar mıydı? sanmıyorum..
İyi geceler.
Sosyallesiyorum kendime bakıyorum alışveriş yapıyorum ama sanki hiç geçmeyecek gibi hissediyorum bu süreç normal mi
2 ay içinde barışma durumunuz olmadı mı ? yada karşı taraf ne yaptı ? Artık olan olmuş önünüze bakın.İyi geceler.
Ne aradılar ne sordular evime yerleştiler oturuyorlar2 ay içinde barışma durumunuz olmadı mı ? yada karşı taraf ne yaptı ? Artık olan olmuş önünüze bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?