• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atma sonrasi çöküş

PembebuluttR

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2023
127
142
18
İyi geceler.
Nişan atalı 2 ay olacak ama ben hala düştüğüm dipsiz kuyudan çıkamadım.
İlk başlarda çok mutluydum fakat zaman geçtikçe içimdeki acıyla baş edemiyorum
Sosyallesiyorum kendime bakıyorum alışveriş yapıyorum ama sanki hiç geçmeyecek gibi hissediyorum bu süreç normal mi
Nişan atanlar sonrası nasıl toparladiniz
Hala içimde çelişki var acaba doğru mu yaptım diye

Uzun süreli sevgililik bitince bile unutmak kolay olmuyor, çelişkiler başlıyor. Nişanlılık bitince bunu atlatmak elbette bir tık daha zordur.
Ancak neden nişan attığınızı, aynı şeyleri yeniden yaşamanın ne kadar zor olacağını, evlendikten sonra bugün nişan atmanıza neden olan unsurların sizi daha çok zorlayacağını düşünün.

Eşim de nişan atmış zamanında ve çok çelişkiler yaşamış, bunu atlatmaya çalışırken sanki kötü şeyler hiç yaşanmamış gibi hatırladığından bahsetmişti. Şu an bu düşüncelere yenilmediği için yatıp kalkıp şükrediyor.

Normal tabi ki de kendinize biraz zaman verin. Bende yaşadığım acı şeylerde geçecek mi edecek mi derdim ağlardım harap ederdim kendimi. Sonra baktım ki aslında benimde yerimde kim olsa üzülür ağlar belki yemekten içmekten kesilir duygularınız yaşamaktan korkmayın kendinizi de yadırgamayın.

Ne kadar uğraşsam da kafamın içindeki sesler susmuyor her dakika kafamın içinde onunla ailesiyle kavga ediyorum. Ex nişanlım ayrıldıktan sonra kutlama yapar gibi keyfine baktı. Ailesiyle birlikte yaşama mevzusundan dolayı ayrıldık. Bizim kurduğumuz eve çoktan yerleştiler bile ailesiyle nasıl bu kadar midesiz olur insanlar

Ne kadar uğraşsam da kafamın içindeki sesler susmuyor her dakika kafamın içinde onunla ailesiyle kavga ediyorum. Ex nişanlım ayrıldıktan sonra kutlama yapar gibi keyfine baktı. Ailesiyle birlikte yaşama mevzusundan dolayı ayrıldık. Bizim kurduğumuz eve çoktan yerleştiler bile ailesiyle nasıl bu kadar midesiz olur insanlar
O şimdi kutlama yapar gibi keyfine bakarda sonra köpekler gibi sürünüp acı çekeceği zamanlarda gelecek . Erkekler hep böyledir.

Verilmiş sadakan varmış kız. Aaa şunlara bak. Sürekli sorun yaşayacaktın. Evinden çıkmayacaklardı. Eşin arkanda durmayacaktı. Neler olacağını tahmin et.

Kendiniz söylüyorsunuz zaten.
Hiçbir şey olmamış, nişan atmış ve ailesiyle bir alakanız kalmadığı halde ailesiyle kavga ediyorsunuz.

Birlikte yaşadığınız zaman ya kafanızın içinden onlarla kavga etmeye devam eder en son kafayı yerdiniz ya da onlarla kavga eder işleri çok daha zor bir yola sokardınız. Sizin için iki türlüsü de karlı değilmiş zaten.

En önemli uyarım; lütfen artık hayatınızdan çıkmış gitmiş, unutmaya çalıştığınız kişileri takip edip stalklamayın. Yarardan çok zararı olur 👍

O şimdi kutlama yapar gibi keyfine bakarda sonra köpekler gibi sürünüp acı çekeceği zamanlarda gelecek . Erkekler hep böyledir.
Nişanlılık sürecinde sürekli ayrıl barış şeklinde oldu nişanlım minicik şeyleri bahane eder ayrilirdi hep ben çabalardim bana karşı tavrı hep şöyleydi ben böyleyim ben buyum beğenmiyorsan kapı orada sen bilirsin kafana göre. Yani bir kere özür dilediğini gönül aldığını bilmem. Hiç geri vites yoktur değişik tipti

Kendiniz söylüyorsunuz zaten.
Hiçbir şey olmamış, nişan atmış ve ailesiyle bir alakanız kalmadığı halde ailesiyle kavga ediyorsunuz.

Birlikte yaşadığınız zaman ya kafanızın içinden onlarla kavga etmeye devam eder en son kafayı yerdiniz ya da onlarla kavga eder işleri çok daha zor bir yola sokardınız. Sizin için iki türlüsü de karlı değilmiş zaten.

En önemli uyarım; lütfen artık hayatınızdan çıkmış gitmiş, unutmaya çalıştığınız kişileri takip edip stalklamayın. Yarardan çok zararı olur 👍
Çok haklısınız

Zaten hiç durmazdı ki hep hizmet beklerdi maddi manevi
Onlara hizmetçi olacağına baba evinde prenses ol bin kat iyi. Hangi devirde kalmış gelinin başına çöreklenmek. Ex nisanlın da fiyasko ailesi de. Boşversene. Canın sıkıldığında konu aç biz seni gazlarız. 🤣

Nişanlılık sürecinde sürekli ayrıl barış şeklinde oldu nişanlım minicik şeyleri bahane eder ayrilirdi hep ben çabalardim bana karşı tavrı hep şöyleydi ben böyleyim ben buyum beğenmiyorsan kapı orada sen bilirsin kafana göre. Yani bir kere özür dilediğini gönül aldığını bilmem. Hiç geri vites yoktur değişik tipti
Tek taraflı bir ilişkiymiş zaten bu sebeplerden olmazsa başka sebepten ayrılacakmışsınız. Onun ayrılmak için illa bir nedeni varmış. Kalma değil gitme taraftarıysa hep aç kapıyı uğurlar olsun. Sen de bir yere kadar idare edebilirsin.

Tek taraflı bir ilişkiymiş zaten bu sebeplerden olmazsa başka sebepten ayrılacakmışsınız. Onun ayrılmak için illa bir nedeni varmış. Kalma değil gitme taraftarıysa hep aç kapıyı uğurlar olsun. Sen de bir yere kadar idare edebilirsin.
Evet hep susup içime attığım için patladım en sonunda gözüm karardi

Back
X