Nişan atma evresi uzun ama fikre ihtiyacım var lütfen okuyun

Bu iş tekliflerini nişanlın için red etmene ailen ne tepki verdi? Nişanlınla nişanlının ailesinin ne olduklarını biliyor o zaman değil mi? Onlar ne tepki veriyorlar? Hiç bugüne kadar kavga etmediler mi?
Annem hep kızdı bana ettiler yazmıştım ilk yazıda yüzük almaya geldiklerine annem beni savunduğu için kaynanam onuda engelledi kayınbabama bunu söylediğimde annen de susmadi sende susmasın karıma yüklendiniz dedi tabikide tartıştı babamda annemde babam direk bitsin dedi zaten o gün ama nişanlım çok ısrar ettiği için bir şans daha verdik bize bıraktılar sonrasında da işte yeniden tartıştık engelleme olayları felan çıktı getirme götürme olayları gündem oldu bende artık evlilikten iyice soğudum benim gözümü korkuttunuz iyice dedim tartışmayw devam ettik

Seni eze eze aptala çevirmiş bu adam, gençliğini yemiş, en güzel yıllarını elinden almış. Şimdiye kadarki zamanda bile yazık etmişsin kendine, dahasına zorlama.
Bide gerçekten böyle bir insan değilim her zaman kendimden emin mutlu olmasını bilen gezmeyi tozmayi giyinmeyi makyaj yapmayı çok seven bir insandim çok sosyal bir sürü arkadaşım vardı hayattan çok zevk alırdım artık öyle bir hale geldim ki aynanın karşısına geçip süslenmek içimden gelmiyor bir resim çekinmek istemiyorum en son ne zaman resim çekindim bilmiyorum ki çok severdim hayatım bitti

Bu fedakarlık falan değil kendini kandirma...Körlük,saflık,akıl tutulması, mazoşistliktir olsa olsa.Aşırı sağlıksız bir ruh hali.

Olayları dışardan görebilsen şöyle okkalı bir Osmanlı tokadı yapıştırasin gelir kendine,uyandırmak için.

Nişanlım yüzüğü almaya gelsin ,iki ağlar salya sümük barişiriz,bitmez diye saçma ümitlere kaptırma kendini

Yüzüğü, eşyaları vs. üçüncü bir kişiyle gönder,telefonlarını engelle ve iki rekat şükür namazı kıl güzel kardeşim.
İnşallah öyle yapicam böyle gitmiycek belliki bana gelip kendi alicagini söylemişti hatta babamla konuşmak istediğini söylemişti o yüzden beklemede kaldım ama yazdığında babamla da konuşmasını istemiycem ya gelir alır yada birini gönderir hala böyle devam ederse mecbur ben yazarım

Var bir tanesi herkesi eksilemiş, konuyu tamamen okumadan yorum yazanlar var.

Konu sahibi bunun duygulsallıkla burçla alakası yok sen mazoşist ruha sahip olmalısın kendisine pislik gibi davrananları, eziyet edenleri seven insanlar var. Bir zaman sonra ama sıkılır karşıdaki döver söver sonra yine terk eder
Böyle değilim ama böyle değildim de

Var bir tanesi herkesi eksilemiş, konuyu tamamen okumadan yorum yazanlar var.

Konu sahibi bunun duygulsallıkla burçla alakası yok sen mazoşist ruha sahip olmalısın kendisine pislik gibi davrananları, eziyet edenleri seven insanlar var. Bir zaman sonra ama sıkılır karşıdaki döver söver sonra yine terk eder
Böyle değilim
O zaman sanırım yol yakınken ayrılmanız daha hayırlı. Allah hakkınızda hayırlısını versin.
Teşekkür ederim inşallah

Ben bu geniş aile mevzusunu anlamadım. Geniş aile derken rahat bir aile misiniz onu mu demek istedi yoksa kalabalık bir ailesiniz mi demek istedi?

Ben sunu anlamadim. Tamam aile cok fena haklisiniz. Ama lazer parasini nisanliniza nasil ödettirdiniz? Ne münsabet ayol? Benim vucüt bakimim nisanlima mi kalmis, kendim yaptiririm en kötü dügünden sonra yaptiririm. Parayi veren düdügü calar. Kv de öyle düsünmüski devamli hayatiniza karisiyir.

Bide ailenize gelirkene kimseden izin alacak degilsiniz, atlarsiniz arabaya yada otobüse kendiniz gidersiniz. Yok göndermiyor yok bilmem ne demeniz bile hep bi insana muhtac oldugunuzu gösteriyor. Kendi ayaklarinizin üzerinde durun. Kimseye boyun egmeyin.

Ben bu geniş aile mevzusunu anlamadım. Geniş aile derken rahat bir aile misiniz onu mu demek istedi yoksa kalabalık bir ailesiniz mi demek istedi?
Rahat bir aile yanı babam benim giydiğim pantolondan rahatsız olmuyor yada annem tesettürlü ama oda tunik altına dar pantolon giyiyor bizler bundan rahatsız olmuyoruz genel olarak geniş bir aileymisix

Ve sosyal yaşantım 0 a indi bı çok arkadaşım ile arama mesafe koydum sosyalmedyalarimiz kendi telefonlarimizda açık ayrı hesaplarımiz var ama arkadaşlarım ile konuşmalarimizi okumuş onların yazdıkları yüzünden de kavga çıkarmıştı ertesi gün geri özür diledi
Narsistle Mücadele - Blog şu bloğu baştan sona oku, çok fena kapana kısılmışsın, yol yakınken kaç

Yani nisanli , kv vs yorum yapmayacağım ama koskoca bir kadının mal gibi ordan oraya baskalari tarafından taşınmasını aklım almıyor, yani ben şu duruma düşsem kendimden utanırım, yazık gerçekten gençliğin geldiği nokta korkunc

Ben sunu anlamadim. Tamam aile cok fena haklisiniz. Ama lazer parasini nisanliniza nasil ödettirdiniz? Ne münsabet ayol? Benim vucüt bakimim nisanlima mi kalmis, kendim yaptiririm en kötü dügünden sonra yaptiririm. Parayi veren düdügü calar. Kv de öyle düsünmüski devamli hayatiniza karisiyir.

Bide ailenize gelirkene kimseden izin alacak degilsiniz, atlarsiniz arabaya yada otobüse kendiniz gidersiniz. Yok göndermiyor yok bilmem ne demeniz bile hep bi insana muhtac oldugunuzu gösteriyor. Kendi ayaklarinizin üzerinde durun. Kimseye boyun egmeyin.
Çok afedersiniz bu lazer konusunda adam beni işe sokmuyor çalışma diyor kendi gelirim yok zaten babama mi diycektim bikini bölgesi için lazere gidicem kocama güzel gözükmek için beni gonderirmisin diye

Ayaklarımı kestiler bende bu duruma alışmışım Sürünüyorum işte mal gibi

Katilmiyorum lazer parasi kismina bu iliski dinamigi ile alakali benim eski sevgilimde lazer parami odemisti 😁 yani birinin size para harcamasi absurd bir durum degil bu kisi zaten ozel oldugu icin karsidaki kadin izin verdigi surece hicbir sikinti yok

Yani nisanli , kv vs yorum yapmayacağım ama koskoca bir kadının mal gibi ordan oraya baskalari tarafından taşınmasını aklım almıyor, yani ben şu duruma düşsem kendimden utanırım, yazık gerçekten gençliğin geldiği nokta korkunc
İnşallah birilerine ders olurum bende kendime yazık diyorum

Katilmiyorum lazer parasi kismina bu iliski dinamigi ile alakali benim eski sevgilimde lazer parami odemisti 😁 yani birinin size para harcamasi absurd bir durum degil bu kisi zaten ozel oldugu icin karsidaki kadin izin verdigi surece hicbir sikinti yok
Ha birde bu iş bitince ilk iş onun lazer parasını gonderticem zaten birlerine bişey ödeterek para yiyici konumunda gözükmeyim de

X