Nişan atma evresi uzun ama fikre ihtiyacım var lütfen okuyun

Güncelleme vereyim dün gece konuştuk ve bugün sözde yüzük almaya gelicekti ve çok zor ikna ettim beni yarim bırakma bu sevgi böyle bitmez sen yalancıymissin bı annemi idare edemedin herşeye tamam deseydin herşey düzelcekti bizim hayallerimiz vardı hepsi bitti bidaha benim asla yuvam olmaz sensiz bir dünyada naparim gibi cumeller kurdu sms tavrımı korudum yarın gel al hatta gelme kargo ile göndereyim dedim kabul etmedi neyse tamam dedim ama gelmedi ve akşam yeniden mesaj attı gerçekten bitiyor mu bana hala şaka gibi geliyor sabır et senem ne olur herşey zamanla duzelicek annem seni kabul edicek eninde sonunda vs diye yine başladı ben yine taviz vermedim çünkü sanıyor ki sorunlar şimdi cozulde sonsuza kadwr cozulcek annesi o kadar oskarlik bir oyunculuk sergiliyor ki beynim yetmiyor benim gerçekten neyse devam edeyim 3 saat boyunca ısrar etti ben seni kimselere muhtaç etmem ben senin hep arkandayım gerekirse ailemle hiç muhattao etmem bende dedim ki madem ailen ile muhattap olmuycaz çık gel benim şehrimde şartları çok daha iyi olan torpilli bir iş var oraya gir dedim olmaz ben annemi babamı atamam dedi ısrar etmedim ama aklıma başka bı çözüm yolu gelmedi neyde annesi hala beni istemiyor olarak geziyor evde beni annesine babamdan gizli şekilde tüm olanlara rağmen özür dilemeye götürmeyi teklif etti kabul etmedim çünkü annesi babası 1 aydır bilerek gelmiyor ve son kayinbabam ile konuştuğumuzda bana eğer özür dilemeue gelmezsen bizde gelmeyiz senin babanda biz gelmiyoruz diye bitirir dedi nişanlımlada yeniden bu hale gelmişken kv utanmadan annemi ve beni 20 gün engelleyip Facebook da sözler paylaşıp bana inat tesettürlü gelinlik modelleri paylaşıp ahlak namus ile iligli videolar paylaşmaya devam ettiği için artık gitmek istemediğimi söyledim

Birde yüzük attıktan sonra ailesi ile yasamiycakmks evini ayırcak atanıp başka şehire gitmek için cabaliycakmis . İstemeden de olsa etkileniyorum kolay değil 6 yılımı paylaştım onunda iyisiyle kötüsüyle artık hep kötü günler kaldı evet mantıklı olan ayrılmak ama bu kadar ısrar etmesi beni suçlaması beni ölmekten beter hale getiriyor
Bu 2 mesaj arasındaki farkları bulun.
”Bir annemi idare edemedin her şeye tamam deseydin düzelecekti“ Meaili annemin istediği gibi bir gelin olursan her şey güzel olur, gel sen annemin dizinde otur o ne derse onu yap aşko, huzur ve mutluluk için anneme itaat et.

”Babamdan gizli annesine özür dilemeye götürmeyi teklif etti” Meali senin ailen kim oluyor, aileni çiğne, sözlerini dinleme, ille de benim annem, sadece benim annem.

”Benim şehrimde iş bulalım teklifine ben annemi babamı atamam” cevabının meaili sen anneni babanı at onları yok say, benim ailemle annemin her dediğini kabul ederek yaşa, ki şuraya bir dipnot düşeyim başka şehirde yaşamak anne babayı atmak değildir ama demek ki nişanlınızın zihniyetine göre farklı bir şehirde yaşamak aileyi atmak demek, bu durumda siz onların şehrine giderseniz annemi babamı attım size geldim, bana istediğinizi yapmak da özgürsünüz demek.

”Yüzük attıktan sonra ailesiyle yaşamayacak başka şehire gitmek için çabalayacak” Meali senem seni kandırmak için sallıyorum, diğer bir meali yüzük atmazsan ailemin şehrinde itaatle güüüüül gibi geçineceğiz, diğer meal evlenirsek ailemin şehrinde yaşayacağız senin için ailemi atmam ama yüzük atarsan ailemi atarım, bu ne yaman çelişki anneeeemmm.

S senem4545 valla siz bilirsiniz de bu sözlere kanar da evlenirseniz bu saatten sonra ailenizi unutun, yalvarsanız ağlasanız da sizi ailenizle görüştürmezler, zaten tek başınıza ailenize gitmenizi istemiyorlardı kayınvalide elinizden tutup götürürse gidebilecektiniz, o kayınvalide asla sizi götürmez, çalışma yasak, market yasak, giyim kuşamda yasaklar var, evlenince değişir sanarsanız aldanırsınız.

Şu saate kadar numarasını yasaklamamanız bile ona sizi kandırmak için umut oluyor, karar sizin ya kendi ellerinizle hayatınızı yakarsınız veya nişanlınız ve ailesinden sonsuza kadar kurtulup daha iyi bir hayat yaşarsınız.

Son düzenleme:
Bu 2 mesaj arasındaki farkları bulun.
”Bir annemi idare edemedin her şeye tamam deseydin düzelecekti“ Meaili annemin istediği gibi bir gelin olursan her şey güzel olur, gel sen annemin dizinde otur o ne derse onu yap aşko, huzur ve mutluluk için anneme itaat et.

”Babamdan gizli annesine özür dilemeye götürmeyi teklif etti” Meali senin ailen kim oluyor, aileni çiğne, sözlerini dinleme, ille de benim annem, sadece benim annem.

”Benim şehrimde iş bulalım teklifine ben annemi babamı atamam cevabının meaili sen anneni babanı at onları yok say, benim ailemle annemin her dediğini kabul ederek yaşa, ki şuraya bir dipnot düşeyim başka şehirde yaşamak anne babayı atmak değildir ama demek ki nişanlınızın zihniyetine göre farklı bir şehirde yaşamak aileyi atmak demek, bu durumda siz onların şehrine giderseniz annemi babamı attım size geldim, bana istediğinizi yapmak da özgürsünüz demek.

”Yüzük attıktan sonra ailesiyle yaşamayacak başka şehire gitmek için çabalayacak” Meali senem seni kandırmak için sallıyorum, diğer bir meali yüzük atmazsan ailemin şehrinde itaatle güüüüül gibi geçineceğiz, diğer meal evlenirsek ailemin şehrinde yaşayacağız senin için ailemi atmam ama yüzük atarsan ailemi atarım, bu ne yaman çelişki anneeeemmm.

S senem4545 valla siz bilirsiniz de bu sözlere kanar da evlenirseniz bu saatten sonra ailenizi unutun, yalvarsanız ağlasanız da sizi ailenizle görüştürmezler, zaten tek başınıza ailenize gitmenizi istemiyorlardı kayınvalide elinizden tutup götürürse gidebilecektiniz, o kayınvalide asla sizi götürmez, çakışma yasak, market yasak, giyim kuşamda yasaklar var, evlenince değişir sanarsanız aldanırsınız.

Şu saate kadar numarasını yasaklamamanız bile ona sizi kandırmak için umut oluyor, karar sizin ya kendi ellerinizle hayatınızı yakarsınız veya nişanlınız ve ailesinden sonsuza kadar kurtulup daha iyi bir hayat yaşarsınız.
Sonunda adam ayrılsa bile dizlerine kapanıp ben hata ettim herşeyi kabul ediyorum deme potansiyelini görüyorum ben konu sahibinde. Ortada koca 6 yıl var ve çok seviyor.

Sonunda adam ayrılsa bile dizlerine kapanıp ben hata ettim herşeyi kabul ediyorum deme potansiyelini görüyorum ben konu sahibinde. Ortada koca 6 yıl var ve çok seviyor.
Bloss valla genç kadınlara hataya düşmemeleri için daha yolun başındayken tavsiye veririm ama yine de seviyorum, unutamam, bilmem kaç yıllık emeğim var deyip koşa koşa giderlerse de kendileri bilir, biz bir yere kadar müdahil oluruz kızım dahi olsa ben illa dert çekeceğim diyorsa sen bilirsin derim, herkesin kendi hayatı.

O koca 6 yıl dediği de ergenlik dönemi. Giden bir şey yok ömründen. Daha 24 yaşında.
İşte bizler bunun farkındayız umarım kendisi de o büyük hataya varmadan bu farkındalığa erişebilir. Bu kadar insan bir şeyler söylüyorsa vardır bir bildikleri der anlayana kadar düşünürüm.

Merhaba arkadaşlar 5 yıllık sevgililik süreci sonrasi 6 aydır nişanlıyiz nerden baslasam bilmiyorum nişanlımı çok seviyorum ama ailesi ile başta kaynana olmak üzere bir türlü anlaşamadık baştan beri ilk zamanlar sevdiğim için sustum ama artık zamanla tahammülüm azaldı ve yüzük atma seviyesine geldik hatta yüzük almaya geldiler ben açtım agzimi yumdum gözümü başta nişanlım ile olmak üzere bir çok sorun var hepsini burda anlatamam ama biraz muhafazakar bir aileler birde ciddi manada sıkıntıları olan bir kv olduğunu düşünüyorum psikolojik olarak nişanlım kisaknc birisi giyim kuşamima çok karışır bende öyle göbeği açık gezen miniler giyen bir insan değilim ama gönlü kapanmamdan yana zorlamasa da öyle kv de öyle çok zorladı ama olmaz dedim içimden gelmedi lazım neyse bana sürekli kafan açık olsada tunik giy vs gibi baskılar kurdu sustum uzattigim tirnagimdan babamin bana bırakicagi mirastan dışarı cikmama evlenince komşu vs gezmemin doğru olmuycagna kadar söyledi sustum daha önce mesafe konusunu açmıştım 1 buçuk saatlik farklı bir şehire gelin gidicem ama servise binip tek gelemezmisim çok istersem kaynanam benimle gelirmiş bunu söylediler sustum nişanlım haklısın dedi yeri geldi kızdı yanımda annrsine sesini yükseltti ama artık oda napayım dedi annem böyle dedi daha aklıma gelmiyor kv olayları maddi yönden hiç bı sıkıntı yasatmadilar her istediğim alındı ben kötüsünü istesem de iyisini aldılar ama bir beğenmeme söz konusu beni hep kv tarafindan beni sürekli aradı hergun ve her aradığında bir konuda laf sokup kapatti ceyizimi begnemdi ailemin takcagi altıni bile sordu nişanlıma gelelim kendisini bir türlü sevgililikten çıkaramadı ailem olduğunun sorumluluklari olduğunun farkında olmadi 6 aydır nişanlıyiz hep zorla getirttim yanıma kavgalar ile maddi yönden her istediğim yapıldı evet oşte gelme gitme sorun oldu hep en son kv bunu söyledim gelsin gitsin nişanlıyiz diye oda sen hep ogluma gel diyosun oğlum sürekli sanami gelcek mecbur mu gibi cümle kurdu işte nişanlım da böyle bir ailede olduğu için oda elini hiç taşın altına koymadı sürekli mesajlasma sevgilikteki gibi çalışıyorum yorgunum diye bahaneler felan en son yüzük almaya geldiklerine bunların hepsini döktüm ortaya kaynanam ile birbirimize girdik sesler çok yükseldo ailme siz çok geniş bi ailesiniz dedi kv bitsin dedi bende böyle olursa sizi evime almam böyle siz bizde huzur birakmazsin senden bize hiç yarar gelmez dedim kneyse nişanlım çok pismandi kayın baba da öyle sonra bı şans daha istediler en son kv ile birbirmizden özür diledik elini öptüm gittiler aradan 4 gün geçti nişanlım artık degisicem dedi cabaliycam dedi bize geldi annesi evde konusmuyormus onunla bize gelddi gitti nişanlımı aradım arkada bağırma sesi ayaklarına kadar gittin diye kv nişanlıma bağırırken telefon kapandı bir baktım kv hem beni hem annemi engellemiş ertesi gün kayinbabami aradım sinirlı insan yapar dedi alttan al özür dile dedi tamam ben neyse ama annemi neden engeliyor çok yanlış değil mi bunlara rağmen gidicektim ailemden gizli ortam düzelsin diye sonra nişanlıma dedim ama evde herkes birbirine küsmüş beni götürmedi 15 gün kadar süre geçti nişanlımın izinli günü gel dedim işleri vardı gelemedi ertesi gün yeniden izinli günüydü bu kez de bostayim ama dolaba felan bakicam evde dedi sonra ben çıldırdım birbirimize girdik bana aslında gelcekmis ama fırsat birakmadigimi söyledi bende 2 gündür gel diye yolunu gözledim bı gelcem desen herşey cozulcek dedim yeniden gel dedim yok gelmiycem sen benimle tartistin dedi gitti eve yattı aileler bu durumdayken biz birbirimize destek olacağımız yere o gidip yatti ve birden bana benim kaygılarım var birgün gelmedim sorun cikardin evkenince seni ailene goturemezeem hep kavga mı edicez felan dedi bende kar var kış var seni ille yola düşürmem yada çok yorgun olur beni goturemezsin bindirirsim ailem alir ailemi görürüm geri giderim dedim oda ailesine ters geliyor ve beni ayda 1 kez getirmek istiyorlar ailemin yaşadığı şehre ve sadece 1 buçuk saat hatta araba ile 1 saat ailesi de böyle düşünüyor tabi hatta beni çok getirip götürür se cebimize zarar olurmuş birazda benim ailem mazot yakıp bana gelmeliymis bunları da duydum kvdeden neyse durum böyle olunca ben evlilikten iyice korktum yani beni aile getirip goturme şimdiden sorun nişanlım bile bunu yük olarak görüyor böyle deyincede gelip gitme sorun değil diyo madem öyle neden bunun konusunu aciyosun deyince haklısın diyo çok seviyorum çok fazla seviyorum ama böyle bir aile ile mutlu bir evliligim olcwgini düşünemiyorum artık çok korkuyorum hiç biseye hevesim kalmadı evlilikle ilgili şuanda nişanlım ile konusmuyoruz en son yüzük atalım dedim 2 gün önce onada yanaşmıyor seviyorum ben diyor ne yapicam bilmiyorum çok uzun oldu biliyorum ama bunlar sadece aklıma gelen kısmı ailem beni hiç biseye zorlamiyo ama bence onlar da yüzük atmami istiyor artik bide kv dun engellerimizi açmış ama zoruma gidiyor sanki gelin kız o onun gönlü oluyor engelliyor gönlü oluyor açıyor artık el öpmeye özür dilemeye felanda gitmek gelmiyor içimden arada olan nişanlıma oluyor onunda psikolojisi bozldu ama bende iyi değilim annem babam atamam satamam dedi bende kimseyi annesinden babasından ayırmam ama ben nereye kadar idare edicem nişanlımı idare et kaynana idare et kayınbaba idare et bunlar için mi evleniyorum ailemi bile silip bilmediğim şehire gidiyorum fedakarlığımin karşılığı bumu
Bu şekilde bu evliliği yürüyemezsiniz sürekli kavga gürültü mutlu olmanız çok zor. Ama burda iş eşine düşüyor onlar ailesiyse sende eşisin onları silip atmasın elbette ama aradaki dengeyi kurması lazım. Sana laf ettirmemesi lazım.
Kv seninle öteki tarafta hesap mı verecek kapan diye baskı yapmak ne demek ya insan bunu içinden geldiği için Allah için yapar.
İşin çok zor canım bence bir daha düşün her şeyi tart bu konuları eşinle iyice konuş ilerde mutsuz bi evlilik yapacağına her gün üzüleceğine bir gün üzül

Birde yüzük attıktan sonra ailesi ile yasamiycakmks evini ayırcak atanıp başka şehire gitmek için cabaliycakmis . İstemeden de olsa etkileniyorum kolay değil 6 yılımı paylaştım onunda iyisiyle kötüsüyle artık hep kötü günler kaldı evet mantıklı olan ayrılmak ama bu kadar ısrar etmesi beni suçlaması beni ölmekten beter hale getiriyor
Yalan soyluyor.Madem sizi seviyor tutsun elinizden ailelerden bagimsiz uzak bir sehre tasinip,gidin,evlenin.Su an bunu yapmayan adam ayrilinca mi yapacak?Sizi suclarsa ne olacak ki?Kendi basiretsizligim demeyip utanmadan sizi mi sucluyor?Bence herseyi kargoya verip gonderin,tum kapilari kapatin.

Bekliyorum gelirse annem siz yan yana gelmeyin ben veriri gönderirim dedi yarın seni arar gelirim müsait bir animda dedi ne olcak bilmiyorum oturdum dua ediyorum hakkımda hayırlı olanı yasayim diye dün zamanla duzelicek şeylerdi sabredemedin sevgi herşeyi çözerdi birlikte başa çıkabilirdik felan dedi çok aklım karıştı bide gelin de aynı şeyleri dedi zamanla herşey düzelir fevri karar verme dedi sonra ona belli etmedim ama biraz ikna olcaktim bir şans daha versemmi diye kendi kendime dusunurken yeniden anneme hak ver 60 yaşında kadın ona saygısızlık yaptın deyince bir kez daha beni aslında hiç bı zaman ailesine karşı korumuycagini gördüm yani seni annem ile muhattap etmiycek lafları bir anda ortada kaldı ne istiyorsun hala hiç bı şekilde kabul etmiyosun annem gelip ayaklarına mi sarilsin felan dedi sonra da yarın gelirim alirkm dedi rabbim kimseyi sevdiği ile sinamasin kimseyi benim durumuma dusurmesin bide bana beddua etti inşallah birgün sende evlenirsinde ailen ile kocan arasında kalırsın diye
Mazlumun bedduası tutar zalimin değil,umursama bile. Adam olup arayı bulsaydı sana değer verseydi de bu noktaya gelmeseydiniz.
Gelmeyi asla kabul etmiyor herşey duzelcek diyor oysaki abisi evliyken aynı sorunları yaşamış evini bsska bir yere taşıyıp işleri ortak işten de çıkmış ama benim ki o yapıda değil anneme babama bişey olurda yanlarinda olmazsam ben ölürüm diyor sanki azrail gelse önüne geçebilecek. Ve şimdide babasıyla ortak işte kadın evde sürekli dram yapıyor yemiyor içmiyor evlenince de 1 kere ailesine sırtını dönse ki onu bile beceremez ama 1 kere dönse o kadın yine rahat durmuycsk ve bizde huzur kalmiycak vicdana oynayıp yeniden kendine cekicek
Bunları bile bile de o aileye gidilmez. Dirayetli durmalısın, her an vazgeçecekmişsin gibi hissediyorum

Gelmedi hala beni bu kader suçlaması vicdanen çok yaralıyor sevsen böyle olmazdı el ele tutuşur asardik diyor böyle deyince acaba doğrumu diye şüpheye düşüyorum ne kadar düşsem de yinede istemiyorum artık o aileye gelin olmak
Sevmeyen o.Seviyorum demekle olmuyor.Seven insan gibi davranmiyor.Istese hic bir sekilde annesini muhatap etmezdi.Karistirip,konusturmazdi.Niye vicdan azabi cekiyorsunuz?Adami aldatmadiniz,dolandirmadiniz veya bir zarar vermediniz?Sadece hayata farkli pencerelerden baktiginiz icin bitirmek istiyorsunuz.Bu gayet normal.Su an bence saglikli dusunemiyorsunuz.

Ki bu konuda kayinbabami aradığında oda bana karımın elini ayağını tutamam gibi bir tavırda bulundu oysaki yanlış yapıyor beni rezil ediyor demiştim hadi beni engelliyor annemi neden engelliyor demiştim ama karım kırıldı yapar dedi neyse işte bu yüzden gitmeyi kabul etmedim zaten
Kayinpederiniz esasli adammis.Karim ne derse o.Iste nisanliniz boyle degil.Sizin arkanizda degil.Annesinin arkasinda.

Böyle ekipçe Er Ryan'ı kurtarmaya gitsek çoktan bitmişti işimiz. Senem direndikçe direndi 😅 Kızlarımızın evlilik konusundaki azmi efsane.

Kızın annesi olsam gerçekten telefonu atar kızı eve hapsederdim. Şu dövülüp dövülüp aslında iyi adam beni seviyor, çocuklarıma iyi baba mantığındaki kadınlar gibi…

Kızın annesi olsam gerçekten telefonu atar kızı eve hapsederdim. Şu dövülüp dövülüp aslında iyi adam beni seviyor, çocuklarıma iyi baba mantığındaki kadınlar gibi…
Şu azmi eğitim ve çalışma hayatı için gösterseler kimse böyle davranamayacak onlara ama işte... Üzüldüğümüzle kalıyoruz.

Hepiniz çok çok haklısınız inanın bütün gerçekleri ve geleceği görüyorum karanlık bir yol ve ben bu yola girmek istemiyorum şimdide tutturdu annemde artık seni istiyor herşeyi düzeltebiliriz ama sen onuda istemiyorsun yazıklar olsun aşkına diye şimdi size soruyorum arkadaşlar huylu huyundan vazgeçer mi vazgeçmiş gibi yapar yeniler kendini sürekli ki nişanlılık ta biz bu hale geldik evlenince ne olucak ben birde o kadının yaşadığı şehre gittiğimde tamamen el mahkum olucsm nişanlım arayı asla acmak istemiycek kv de sürekli ben bişey demedim ben iyi davrandım o bu halde getirdi diycek bu kez nişanlım kocam olarak bana eziyet edicek ve işin sonu sen benim aileme böyle davranıyorsaj bende senin ailene öyle davranırım diycek beni anneme babam bile getirmiycek belkide bunları hiç anlamıyor görmüyor bomboş bir hayalin peşinde herşey düzelir sanıyor belki şimdi düzelir ama 2 gün sinrw yine aynı 2 ay sonra yine aynı 2 yıl sonra yine aynı eğer o kadın duzelseydi ilk oğlu evini uzağa tasiyip bunlwrla bağı kesicek duruma gelmezdi

Ailem tamamen bitirdi bende kafamda bitirdim inşallah bugün gelir yüzüğünü alır ve gider zaten bugünde gelmezse babam akşam babasını arayıp gelin alın diycek

Kanicaktim hatta abim çok kızdı hemen kaniyosun diye ama ona hiç belli etmedim direk ben istemjyorum zorlama sende lütfen bunun bir yolu yok dedim ama cigerimde yanıyor bir yandan o yangını tarif edemem sanki çok cabaliyorum kabul etmiyosun diye kurduğu cümleler gözümün onunden gitmiyor
Hangi çaba bu ya,annemi kırdın üzdün,alttan alamadın demek mi çaba,bana bir çabasını söylesene,senin için feragat ettiği ne var. Seninkileri ben bişe sayabilirim bak,hem de hiç tanımadan
Beni vicdanen öldürdü inanın dünden beri 1 lokma biseu yemedim senin yüzünden sen istemedin bende artık cabalamiycsm dilimde tüy bitti bu cumelleri aklıma geldikçe uykularım kaçıyor içimde bı yangın var bır Allah bir ben biliyorum
Köle olmak istememek büyük bir suç, daha ne çabalayacakmışsın ya
Yüzük atmadan yapsaydı bunu, ikinize özel bir hayat kursaydı, neden kurmuyor. Fasa fiso bunlar. Sadece duygu sömürüsü

Ailem tamamen bitirdi bende kafamda bitirdim inşallah bugün gelir yüzüğünü alır ve gider zaten bugünde gelmezse babam akşam babasını arayıp gelin alın diycek

Kızım sana yüz kez yazdık kargoya verin gönderin diye. Babanız da arayıp bitti bu iş kargoyla gönderdik desin. Sana dedik ki kayınvalide de gelir özür de diler ama yalancı dolandırıcı bunlar. Sadece seni eve sokana kadar. Hala adamla muhatap olmaya çalışıyorsunuz. Alt tarafı Vip kargoya vereceksin aynı gün onlarda olurdu. Alıcıya da baba adını ana adını bunu üçünü yazacaksınız. Evde yoksa komşuya teslim edilsin diyeceksiniz

Gelme dedim ama ailesine soylemiycgini söyledi aramızda sessizce halledelim beni ailen ile de muhattap etme dedi rezillikde çıkarma dedi dünden önceki gün ama yine gelmedi dün gece de en son yaein müsait bir animda gelir seni arar alırım dedi lütfen dua edin gelsin alsın gitsin aklıma ta ailesini alıp gelirde ikna etmeye çalışırlarsa diye geliyor şimdi herdeye tamam deyip düğünden sonra işler degistirirler biliyorum inşallah bunlar hiç yaşanmaz gelir alır ve gider sessizce

Gelme dedim ama ailesine soylemiycgini söyledi aramızda sessizce halledelim beni ailen ile de muhattap etme dedi rezillikde çıkarma dedi dünden önceki gün ama yine gelmedi dün gece de en son yaein müsait bir animda gelir seni arar alırım dedi lütfen dua edin gelsin alsın gitsin aklıma ta ailesini alıp gelirde ikna etmeye çalışırlarsa diye geliyor şimdi herdeye tamam deyip düğünden sonra işler degistirirler biliyorum inşallah bunlar hiç yaşanmaz gelir alır ve gider sessizce

Kızım gelip seni, ailenden gizli kandırmaya çalışacak. Ayağının altındaki sakız gibi pislik meret. Abine ver yüzüğü eşyalarını atsın kargoya, telefonla hala mesajlaşıyorsun ya!!!!! saçımı başımı yolacağım . Neden hala konuşuyorsun? Neden mesajlaşıyorsun?

Cidden kendimi zor tutuyorum . Sen ayrılacak olsan ikna etmeye çalışmazdın. Nasıl bir cehalet saçmalık bu. Adam seni de aileni de sallamıyor anası kim ya?

X