Nişan atıpta yeniden evlenip mutlu olanlar varmi ?

Oncelikle cokkk sevindim Allah mutlulugunuzu daim etsin ..inanin bende oyleyim bi ayagim geliyor bi ayagim gidiyor yani yeni biriyle tanismak icin ama iste nasip kismet olcaksa oluyor ..yasadgim acilari skntilari cok iyi anlamissiniz cunku yasamissiniz..insallah bende sizin gibi cok mutlu olurum yazdiklariniza cok sevindim dhada umutlandim ...

Tesekkur ederim fikirleriniz ve tavsiyeleriniz icin insallah bi kac ay sonra sizlerle guzel haberlerimi burada paylasirim :)

bence eskiyi düşünme canım.. kalbinden onu cıkardığına emın olman lazım.. evlilik haytındada çok mutlu oluysun ve geçen günlere yazık diosun

ben eşimle nişanlıken ailevi nedenler sorunlar ortaya çıktı onun ailesi benım ailem tartışmalar çoğaldı. nişanı attım o bana saydı ben ona birbirmize girdik ama çok seviyorduk bırbırımızı.yınede nişanı attıp aradan bıraz gecti aileler üzüldüğümüzü fark etti ama biz yin e tartıştık sizinkiler boyle bu şoyle bi baktık kı aıleler arayı bulmuş evlendık.mutluyuz

benden sana tavsiye sakın arkana bakma beni ailecek çok aradılar sabahlara kadar telefonlar susmadı kapımda ağladı ama dönüp birkere bakmadım sinirle söylenen bütün sözler gerçektir bunu hiçbir zaman unutma.asla affetme evlilik dışardan görüldüğü gibi birşey değil şuan o insan böyleyse evlenince inan daha beter olur.ben şuan eşimle tartışınca bile eşim sırf sevgisinden unutuveriyo hatalıda olsam gönlümü alıyo 1yıllık evliyim çok değil ama bir kez daha kırıcı bir sözünü duymadım kıymet veren ve özellikle sana saygı duyan insanları hayatına sok..inan geçmiş tırtt çok değil 1sene sonra şuan yaşadıklarına gülüceksin

Sizin adiniza sevindim ama bizde ailelerde problem yok problem nisanlimdaydi sadece bir kere degil sevgiliykende bole agzinin ayari yoktu sevgimden tolere ediyordum adam nisanlaninca daha fazlasini yapti o yuzden bazi seyler yenilir yutulur cinsten degil bizimkinde ... Birlesmemek isabet olur biz icin ayrilik en dogrusuydu ...

darısı ben ve diğer küfür, hakaret öagduru arkadaslarımın basına.. maşallah ...mutluluklar ...kalpte olmayanın dile vurduğu hiç görülür mü? denizdeki kıyıya vuruyor.. içlerinde olmasa o zehir akıtırlar muydı hiç?

sağol canım Rabbim tez zamanda sizide hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Tatlım neden mutlu olmayasın? Bende Nişan attım ve şuan hayatımda biri var,değer gördüğümü dibine kadar hissettiren ve kimseye karsı hissetmedigim duygularla bağlı oldugum biri.ben hayatımda biri erkek arkadasım olmadanda Nişan atma psikolojisini atlattıktan sonra gayet mutluydum.mutluluk tek başına olur,paylaşıldıkça çoğalır.önce sen mutlu ol sonra karsındakiyle zaten olursun tatlım.eger olumlu elektrik aldıysan bi görüş herşey gönlünce olsun

bennnnnn..ilk nişanlımdan severek ayrıldıkk dünya bitmişti benm için herkes yabancıydı bana.artık aslaaa mutlu olamazdım sanki..
sonra eşimle tanıştım ama ilk zamanlarda sadece terapi gibiydi benm için sonra ona bir aşık oldum güldüm eski halime manyakmışım ben diye..şimd onu yolda görsem sıradan biri gibi geliyo

Bi zamanlar sozlenmistim, anlasamadigimiz icinde ayrilmaya karar verdik 6 ay sonra. Ben biraz sutten agzi yanan olayina girmistim, hayatimda benden onemli kimsenin olmadigini farkettim ve kendime odaklandim, kendi gelisimime yoneldim. Hayatimda asagi yukari 4 sene ciddi bir iliski olmadi. Taa ki sevgili kocacigimla tanisip, onca zaman dokunulmaz kildigim dengem, ozgurlugum, kendi hayatim ve herseyim altust olana kadar ; ) iyikide tanimisim sevmisim ve evlenmisim onunla.

Yuzugu attiktan sonra kesinlikle geri donusu olmayan bir yola girdigimizi ikimizde cok cok iyi biliyorduk. Ne ben gururuma yedirirdim tekrar barismayi, nede o aklindan gecirirdi. O yuzden umidimiz yoktu belki bir gun barisiriz diye. Kaldi ki sen eski nisanlinin nekadar nankor ve karaktersiz oldugundan bahsetmissin. Bosversene. Civi civiyi soker. Acele etmemek lazim, ama bi sure sonrada artik yoluna devam etmen gerekiyor. Hazir hissediyomusun yeni bi maceraya kendini? at kendini ozaman o maceraya. gecmisi gecmiste birak.

Cok tesekkur ederim sizinde hersey gonlunuzce olsun ... Dogru soyluyorsunuz once kendimiz mutlu olmayi bilmeliyiz

Burada yazilan yasanmis seyler inanin beni daha cok umutlandirdi ..aslinda hazir hissettgimi o kisiyle yuzyuze gorusunce daha cok anliycam ama icimden bir ses gorusmelisin hayatina bakmalisin diyor bende belli zaman sora sizler gibi esimi hayatimin anlamini iyiki tanimisim diyecegim insallah

İnanirmisini bende oyleyim dunya basima yikildi gibi hissettim su uc ay ..insallah bende sizin gibi aşık olurum ve severim cok sevilirim ...

İnanirmisini bende oyleyim dunya basima yikildi gibi hissettim su uc ay ..insallah bende sizin gibi aşık olurum ve severim cok sevilirim ...
ne diyosun benden sonra nişanlanmıştı ve yerin dibine girdigimi acıdan öleceğimi hissetmiştim.yeşil reçete ilaçlar kullandım bir süre ne komiktim ama şimdi fıkra gibi geliyo.. bir süre böyle sürer yeni biri herzaman eskiyi geride bırakır bence reddetme tanış.

Yaşadıklarını yaşadım aradan 5 ay geçti sonra biriyle kendime şans verdim o kadar özeldi ki benim için aşık oldum ona. Eski sözlümle yaşadığım sıkıntıların hiç biri yoktu çok kıymet verdim o da bana veriyordu ilgiliydi sonra bir kaç sorun yaşadık önce hiç sorun değilmiş gibi davrandı problem değil dedi ona anlatmadığım hiç bir şey yoktu sonra değişti sorun yaptı dürüstlüğümden kaybettim belki bilmiyorum ayrıldık yani aynen senin gibi yaşadığım sıkıntıların üstüne bide bu şekilde bir darbe daha aldım artık zaten kimseye güvenim yok unutmaya çalışıyorum ne zaman geçer bilmiyorum anlayacağın 2. bir darbe bir yarım kalış daha çok zor adımlarımızı sağlam atmalıyız.

Niye mutlu olmuyasın cnm insanlar 2, evliliktre mutluluğu buluyor bazaeb ki sen nişan atmışsın bence bunu düşünme biraz kendine zaman ayır ve zamana bırak. Hakkında hayırlısı inşallah çok çok daha iyileri çıkar karşına geçmiş aklına bile gelmez.

Daha yeni ayrılmışsın nişanlından 3 ay uzun bir zaman değil, kendini boşlukta hissedip emin olmadığın bir ilişkiye başlama bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…