Nişan atıpta yeniden evlenip mutlu olanlar varmi ?

Eski sevgilinle kiyaslarsan tanistigin kişinin iyi yönlerini daha çabuk görürsün ve daha çok seversin. Çünkü benim sevgilimde çok kibirli egolu filan aynı senin bahsettiğin gibi, o yüzden ben 2 yılda mezun olup evlenmek yerine Sevgilimi çok sevdiğim halde gözden cikarttim, okula devam etmek istediğimi soylicem kabul etmez ayrilirsa da kendi bilir. Kendi bilir çünkü evet sevmiş olabiliriz ama bu tarz insanlardan sonra iki güzel tavir bile bize kendimizi prenses gibi hissettirmek konusunda hiç zorlanmicak. Çok sevmiş olabiliriz, ama daha iyisini bulmak çok kolay olucagi için başkasını sevmekte aynı kolaylikta devam edicek. Ayrıca aynı sebeplerden nisan atan biri var sevgilimin kuzeni. Yani aynı sebeplerden atmış, bizim yeni sevgili olduğumuz dönem o kuzen de başkasıyla nisanlandi evlendi derken cocuguda oldu şimdi. Mutlu yani sıkıntı yok. O da zaten zor olmadı otekinden sonra dedi :KK70: bende aynı şeyi onun kuzeni yani sevgilim için düşünüyorum ama neyseee :p
Bir psikopat ruhlu adam benim basimda degilmis anlasilan :) verdiginiz ornek gibi hayatimin olmasini cok isterim hayata karsi saglam durusunuz beni etkiledi yazdiklariniz fikirleriniz icin tesekkur ederim size... Kendi iliskinize gelince saglikli karar vereceginizden pek endisem yok acikcasi ...

Nedendir bilmiyorum fakat şu yazdıklarınızı okuyunca bile eski nişanlınız geri dönse içinizdeki nefret aşka dönüşecekmiş gibi hissettim. Yani hala onu bekliyormuşsunuz gibi?
Aslinda neyin beklentisi icindeyim biliyormusunuz o soyledigi sozleri geri yalayip yutmasi bekletisindeyim ... :)

Konu sahibi üzüldüm böyle birşey yaşamanıza iyiki de o adamla evlenmeden son vermişsiniz
Rabbimin sevgili kuluymuşsunuz ki kurtulmuşsunuz biran evvel
Geçmiş geçmişte kaldı gitti..sakın dönmesini özür dilemesini su bu vs asla beklemeyin ve kabul etmeyin
Bundan sonra dimdik olup ayakta durmalısınız güçlü olmalısınız ve geleceğinize bakmalısınız
Nişanlanıp ayrılan daha sonra tekrar tekrar mutlu olann cok cok arkadaşım var cevremde
Siz neden olamayacaksınız.. Tamam bu önyargılarınızda haklısınız ama Bunu yapmayın kendinize
Eğer yeni biriyle tanışmaya görüşmeye hazır hissediyorsanız kendinizi tanışıın derim ben
Denemeye değer.

Degerli hanimlar,ben uc ay once nisanlimdan ayrildim cok sevdim sevdik ama hakaret küfür saygisizlik rencide edici sozlerinden dolayi ayrildik..ve uc ay gecti ardina bakmadi bende bir beklenti icinde degilim.ama hatasini anlamasini ozur dilemesini beklerdim ..sonrasinda dusundgmde o kadar hakareti kotu sozu soyleyen dil vicdan pisman olurmu degilmi? Simdi bi arkadasimin abisi ile beni tanistirmak istiyor fotogrami gostermis begenmis bana da abisinin fotosunu gosterdi yani olumlu elektrik aldim daha yuzyuze gorusmedik bugun yarin gorusecegiz..size sorum
Su kotu bir nisanlilik evresinden sonra nisani attiktan sonra yeni iliskisinde mutlu olan yeniden evlenenler bana tecrubelerini anlatabilirmi ? Tam anlamiyla unutmus degilim ozelikle
Kotu sozleri kulaklarimdan gitmiyor..nasil bir yol izlemeliyim...eski
Nisanlim cok egolu kibirli inatcidir pisman olup donsede ben onla evlilik goremiyorum ki pismand olmaz ..yani benim yapmam gereken su asamada
Nedir sizce ?
Şimdikini değerlendirmek tabiiki de tatlım. Nişan atıldı mı onun geri dönüşü olmaz ki. Bu büyük bir şey. HAkaret, küfür vs. Niye mutlu olamayasın? Olmasam ben olmazdım. Çok mutluyum. Senerlerce sevdiğim adamı terk ettim. Başkasıyla bir ilişkiye başladım. Çok da mutlu oldum. Eğer aşkından öldüğümle evlensem, bu kadar mutlu olamazdım. Üstüne basa basa söylüyorum. Sonuç boşanmak olacaktı çünkü. Kimse vazgeçilmez değil ki. Uğruna canımı veririm dediğimden vazgeçiyor insan. Şimdilik tam anlamıyla unutmamış olabilirsin ama devam etsen nefret edecektin bunu da unutma. Kimse vazgeçilmez değiiiil.

Konu sahibi üzüldüm böyle birşey yaşamanıza iyiki de o adamla evlenmeden son vermişsiniz
Rabbimin sevgili kuluymuşsunuz ki kurtulmuşsunuz biran evvel
Geçmiş geçmişte kaldı gitti..sakın dönmesini özür dilemesini su bu vs asla beklemeyin ve kabul etmeyin
Bundan sonra dimdik olup ayakta durmalısınız güçlü olmalısınız ve geleceğinize bakmalısınız
Nişanlanıp ayrılan daha sonra tekrar tekrar mutlu olann cok cok arkadaşım var cevremde
Siz neden olamayacaksınız.. Tamam bu önyargılarınızda haklısınız ama Bunu yapmayın kendinize
Eğer yeni biriyle tanışmaya görüşmeye hazır hissediyorsanız kendinizi tanışıın derim ben
Denemeye değer.
Bende cok uzuldum ama artik uzulmek istemiyorum oyle vicdansiz gaddar bir insandiki ben zaten onunla evlensemde iki ay sonra bosanirdim gibime geliyor hem saygisizligin yenilir yutulu tarafi yok...inanin her tanidgm oyle diyor kurtulmmussun diyorlar insallah verdginiz ornekler gibi bende mutlulugu yakalarim..hersey kafada bitiyor aslinda cok haklisiniz...

amin canım inşallah yaa :KK43: :KK43: :KK43: çok üzülüyorum bu küfür olayına canım çok yanıyo yaaaaaaaaaaaaaa :KK43:((((((((((((((((((
Benimde oyle aynen adam gibi karsima gecip olmuyor deseydi hayvan gibi olmanin manasi yoktu icinde kalp kirma korkusu merhamet olmayan erkekten ne koca olur ne baba uzulmemeye calis olurmu cok zor biliyorum ama hayatta devam ediyor insallah hepimizin karsisida daha degerli insanlar cikicak

Şimdikini değerlendirmek tabiiki de tatlım. Nişan atıldı mı onun geri dönüşü olmaz ki. Bu büyük bir şey. HAkaret, küfür vs. Niye mutlu olamayasın? Olmasam ben olmazdım. Çok mutluyum. Senerlerce sevdiğim adamı terk ettim. Başkasıyla bir ilişkiye başladım. Çok da mutlu oldum. Eğer aşkından öldüğümle evlensem, bu kadar mutlu olamazdım. Üstüne basa basa söylüyorum. Sonuç boşanmak olacaktı çünkü. Kimse vazgeçilmez değil ki. Uğruna canımı veririm dediğimden vazgeçiyor insan. Şimdilik tam anlamıyla unutmamış olabilirsin ama devam etsen nefret edecektin bunu da unutma. Kimse vazgeçilmez değiiiil.
Ne güzel ifade etmissiniz gercekten bizlerde yikilip hayalleri yerle bir edilen cok uzulen insanlar olarak sizler gibi mutlu olabilirz ..cok dogru insan nelerden vazgeciyor neler yasiyor ve hayatin ne getirecegini gercekten bilemiyorsunuz suan ser gibi gorunun seylerin arkasindan hayir cikabiliyor bende cok sevmistim ama sevgi herseyi coZmuyor hele mucadeleniz tek basina oluyorsa hersey yarim kaliyor..burada yapmamiz gereken sanirim kendimize deger vermek bizde deger verene deger verip mutlu olabilmek ...her zamanla geciyr unutuluyor diyorlar bu sozu duydukca hayata karsi dahada umutlaniyorum tesekkur ederim

Benimde oyle aynen adam gibi karsima gecip olmuyor deseydi hayvan gibi olmanin manasi yoktu icinde kalp kirma korkusu merhamet olmayan erkekten ne koca olur ne baba uzulmemeye calis olurmu cok zor biliyorum ama hayatta devam ediyor insallah hepimizin karsisida daha degerli insanlar cikicak
hıçkıkararak ağlatıyo ya beni şu an. ALLAH onu iflah etmesin. anam babam kıyamazken bana bakmaya :KK43:(((((

hıçkıkararak ağlatıyo ya beni şu an. ALLAH onu iflah etmesin. anam babam kıyamazken bana bakmaya :KK43:(((((
Bende cok agladim inanki ama artik gozyasim bile degmeyecegini anladim ...hayatta ne ucuz demisler elin evladi ele ucuz demisler..ahlak terbiye yoksunu tipler iste boyle sevgi anlayisi nerde gorulmus bilmiyorum ama gercekten sorunlu kisilik ozellikleri bunlar

3 ay olmuş kuzum daha ? Bu adam değişmemiştir bence.. Ha yıllar önceki sevgilinle geri görüşür barışırsın o zaman okey anlarım ama , yine de tasvip etmezdim böyle ağzı bozuk adamların dili zehirli olur değişmez illa akrep gibi sokar maazallah. Ama o anda şartlar öyle gerektirmiştir ayrılmışsındır yıllar sonra barışırsınız o zaman olur dene bir derdim. Ama bu adamla değil yani olmaz bunla kusura bakma sonra çok üzülürsün kızkardeş..

3 ay olmuş kuzum daha ? Bu adam değişmemiştir bence.. Ha yıllar önceki sevgilinle geri görüşür barışırsın o zaman okey anlarım ama , yine de tasvip etmezdim böyle ağzı bozuk adamların dili zehirli olur değişmez illa akrep gibi sokar maazallah. Ama o anda şartlar öyle gerektirmiştir ayrılmışsındır yıllar sonra barışırsınız o zaman olur dene bir derdim. Ama bu adamla değil yani olmaz bunla kusura bakma sonra çok üzülürsün kızkardeş..

Sanirim bu tarz tiple karsilastiniz yada yasadiniz duydunuz ama cok nokta atis yaotiniz inanin varya ole zehirli bir dili vardiki agzindan cikanlara sok oluyordum inanirmisiniz nasil olur diyordum ..yok onla artik olmaz ..oda yaptigi terbiyesizligi biliyor aslinda o yuzden geri doncek yuzu yoktur ..Allah baslardan uzak etsin boyle zehirli dilleri

Degerli hanimlar,ben uc ay once nisanlimdan ayrildim cok sevdim sevdik ama hakaret küfür saygisizlik rencide edici sozlerinden dolayi ayrildik..ve uc ay gecti ardina bakmadi bende bir beklenti icinde degilim.ama hatasini anlamasini ozur dilemesini beklerdim ..sonrasinda dusundgmde o kadar hakareti kotu sozu soyleyen dil vicdan pisman olurmu degilmi? Simdi bi arkadasimin abisi ile beni tanistirmak istiyor fotogrami gostermis begenmis bana da abisinin fotosunu gosterdi yani olumlu elektrik aldim daha yuzyuze gorusmedik bugun yarin gorusecegiz..size sorum
Su kotu bir nisanlilik evresinden sonra nisani attiktan sonra yeni iliskisinde mutlu olan yeniden evlenenler bana tecrubelerini anlatabilirmi ? Tam anlamiyla unutmus degilim ozelikle
Nisanlim cok egolu kibirli inatcidir pisman olup donsede ben onla evlilik goremiyorum ki pismand olmaz ..yani benim yapmam gereken su asamada
Nedir sizce ?
canım senin başından geçenin aynısını yaşadım ben şuan neler hissettiğini okadar iyi biliyorum ki bende ne yazıkki nişanlıydım şuan düşününce ne komikmiş nasıl onunla nişanlıymışım diye düşünüyorum nişanı attıktan sonra bir ablam ailecek tanıdığımız eşinin yiğeniyle zorla görüştürdü görüşene kadar istemiyorum evlenme muhabbeti kapandı benim için diyordum ve sana yemin ediyorum ben ilk defa o gün aşık oldum birini sevmek değer vermek nasıl birşeymiş ogun anladım görüştük 3ay sonra sözlendik 4.ayımızda nişanlandık 9.ayımızda evlendik şuan 1yıllık evliyim ve rabbim nazarlardan korusun çok mutluyum eşimden Allah razı olsun onu çok seviyorum inanki ogünler aklıma bile gelmiyor sanki ben hiç yaşamamışım gibi.

Ne güzel ifade etmissiniz gercekten bizlerde yikilip hayalleri yerle bir edilen cok uzulen insanlar olarak sizler gibi mutlu olabilirz ..cok dogru insan nelerden vazgeciyor neler yasiyor ve hayatin ne getirecegini gercekten bilemiyorsunuz suan ser gibi gorunun seylerin arkasindan hayir cikabiliyor bende cok sevmistim ama sevgi herseyi coZmuyor hele mucadeleniz tek basina oluyorsa hersey yarim kaliyor..burada yapmamiz gereken sanirim kendimize deger vermek bizde deger verene deger verip mutlu olabilmek ...her zamanla geciyr unutuluyor diyorlar bu sozu duydukca hayata karsi dahada umutlaniyorum tesekkur ederim
Rica ederim canım. Ben hep kendime kıymet verdim. Bir de şunu unutma, evlilik için söylüyorum bunu: Seni daha çok sevenle evlen. Kim daha çok severse, alttan alan, üzülen kırılan hep o taraf oluyor. Ben eşimi de çok seviyorum ama o beni daha çok sevdiği için evlendim onunla. Çünkü ancak bu şekilde mutlu olabiliyor insan

Nedir sizce ?

önünüzdeki hayata bakın...

neden mutlu olmayasınız ki? göbeğiniz bir kesilmedi ya. insanlar 8-10 senelik kocalarından ayrılıp başka adamla mutlu oluyorlar da siz sadece nişanlınızdan ayrıldınız diye mi mutlu olamayacaksınız? bu kadar dramatize etmeyin olayı. zaten nişanlılık dönemi budur. deneme süreci. denemişsiniz olmamış,herkes yoluna :KK66:
kesinlikle sana katılıyorum

X