- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
-
- Konu Sahibi littlecat0707
Bir insana küfür hakaret saygısızlık eden insan pişman olup özür dilese kabul mü edecektin.Kaale bile alma.Özür dilemesini bile bekleme.İlk kötü sözünde yüzüğü kafasına atmalıydın ki,ikinci üçüncü kötü söze maruz kalmamalıydın.Degerli hanimlar,ben uc ay once nisanlimdan ayrildim cok sevdim sevdik ama hakaret küfür saygisizlik rencide edici sozlerinden dolayi ayrildik..ve uc ay gecti ardina bakmadi bende bir beklenti icinde degilim.ama hatasini anlamasini ozur dilemesini beklerdim ..sonrasinda dusundgmde o kadar hakareti kotu sozu soyleyen dil vicdan pisman olurmu degilmi? Simdi bi arkadasimin abisi ile beni tanistirmak istiyor fotogrami gostermis begenmis bana da abisinin fotosunu gosterdi yani olumlu elektrik aldim daha yuzyuze gorusmedik bugun yarin gorusecegiz..size sorum
Su kotu bir nisanlilik evresinden sonra nisani attiktan sonra yeni iliskisinde mutlu olan yeniden evlenenler bana tecrubelerini anlatabilirmi ? Tam anlamiyla unutmus degilim ozelikle
Kotu sozleri kulaklarimdan gitmiyor..nasil bir yol izlemeliyim...eski
Nisanlim cok egolu kibirli inatcidir pisman olup donsede ben onla evlilik goremiyorum ki pismand olmaz ..yani benim yapmam gereken su asamada
Nedir sizce ?
Sizi cok iyi anliyorum birde onun nisanlandigini duymussunuz umarim ben duymam gerci benim eski nisanlimin ilk sevgilisiydim adam asosyal bayanlara nasil davranmayi bilmiyor onu gectim normal sosyal cevresi bile yok insanlardan kendini soyutlamis yanlizliktan mutlu gerci bi kiza yanassada her kiz ben gibi sabretmez o hakaretini edepsizliklerini cekmez ..ceken varsada artik ilgilenmiyorum... Allah insana bazi acilar veriyor ama sonunda mukafatini veriyor sizin yasadiklariniz ve burda yazanlarin yasadiklari gibine diyosun benden sonra nişanlanmıştı ve yerin dibine girdigimi acıdan öleceğimi hissetmiştim.yeşil reçete ilaçlar kullandım bir süre ne komiktim ama şimdi fıkra gibi geliyo.. bir süre böyle sürer yeni biri herzaman eskiyi geride bırakır bence reddetme tanış.
mal benzetmesi iyi olmuşNisanlanmayi gectim, insanlar 2 . kere evlenip mutlu olabiliyor, mutsuz evliliklerden siyriliyor. Nisan ne ki, evli, cocuklu degilsiniz sonucta.
Nisan zaten deneme suresi, denediniz, mali begenmediniz, paketini acmadan iade ettinizMadem mali begenmediniz, almazsiniz olur biter
Allahta sizi guldursun cok guldum :) mal benzetmeniz harikaydi :)Nisanlanmayi gectim, insanlar 2 . kere evlenip mutlu olabiliyor, mutsuz evliliklerden siyriliyor. Nisan ne ki, evli, cocuklu degilsiniz sonucta.
Nisan zaten deneme suresi, denediniz, mali begenmediniz, paketini acmadan iade ettinizMadem mali begenmediniz, almazsiniz olur biter
mal benzetmesi iyi olmuş
Allahta sizi guldursun cok guldum :) mal benzetmeniz harikaydi :)
adam mı :))) olsa olsa erkek olur böylesi :)))Adam gercek bir MAL da ondan. Bundan sonra mutlu olursun insallah konu sahibesi, Allah kadir kiymet bilenle karsilastirsin.
asosyal olmasıda ayrıca bir kötüymüş.. başlarda katlanırsın sevgiden ama sonra gına gelir boşanma sebebi bvile olur bu durum.. evlilik tabiki güzel ama çevre de olmalı yani..Sizi cok iyi anliyorum birde onun nisanlandigini duymussunuz umarim ben duymam gerci benim eski nisanlimin ilk sevgilisiydim adam asosyal bayanlara nasil davranmayi bilmiyor onu gectim normal sosyal cevresi bile yok insanlardan kendini soyutlamis yanlizliktan mutlu gerci bi kiza yanassada her kiz ben gibi sabretmez o hakaretini edepsizliklerini cekmez ..ceken varsada artik ilgilenmiyorum... Allah insana bazi acilar veriyor ama sonunda mukafatini veriyor sizin yasadiklariniz ve burda yazanlarin yasadiklari gibi
Aaa kuzum sen deli misin ayol sana o saygısızlığı yapan adamdan kurtulmuş un tabi ki yeni aşklara yelken açıcan ama onu unuttuysan kabul et unutmadıysan olmazDegerli hanimlar,ben uc ay once nisanlimdan ayrildim cok sevdim sevdik ama hakaret küfür saygisizlik rencide edici sozlerinden dolayi ayrildik..ve uc ay gecti ardina bakmadi bende bir beklenti icinde degilim.ama hatasini anlamasini ozur dilemesini beklerdim ..sonrasinda dusundgmde o kadar hakareti kotu sozu soyleyen dil vicdan pisman olurmu degilmi? Simdi bi arkadasimin abisi ile beni tanistirmak istiyor fotogrami gostermis begenmis bana da abisinin fotosunu gosterdi yani olumlu elektrik aldim daha yuzyuze gorusmedik bugun yarin gorusecegiz..size sorum
Su kotu bir nisanlilik evresinden sonra nisani attiktan sonra yeni iliskisinde mutlu olan yeniden evlenenler bana tecrubelerini anlatabilirmi ? Tam anlamiyla unutmus degilim ozelikle
Kotu sozleri kulaklarimdan gitmiyor..nasil bir yol izlemeliyim...eski
Nisanlim cok egolu kibirli inatcidir pisman olup donsede ben onla evlilik goremiyorum ki pismand olmaz ..yani benim yapmam gereken su asamada
Nedir sizce ?
rabbim gönlüne göre versin cnm üzülme zor bi süreç ama insan neleri atlatmıyorkı su dunyada emin ol senın daha mutlu olacagın günler var .DUALARIM SENINLE.DOĞRU KARAR ALMIŞŞIN BU EN DOĞRUSUSizin adiniza sevindim ama bizde ailelerde problem yok problem nisanlimdaydi sadece bir kere degil sevgiliykende bole agzinin ayari yoktu sevgimden tolere ediyordum adam nisanlaninca daha fazlasini yapti o yuzden bazi seyler yenilir yutulur cinsten degil bizimkinde ... Birlesmemek isabet olur biz icin ayrilik en dogrusuydu ...
Allah razi olsun cok tesekkur ederimrabbim gönlüne göre versin cnm üzülme zor bi süreç ama insan neleri atlatmıyorkı su dunyada emin ol senın daha mutlu olacagın günler var .DUALARIM SENINLE.DOĞRU KARAR ALMIŞŞIN BU EN DOĞRUSU