Nişan atıpta yeniden evlenip mutlu olanlar varmi ?

Bir insana küfür hakaret saygısızlık eden insan pişman olup özür dilese kabul mü edecektin.Kaale bile alma.Özür dilemesini bile bekleme.İlk kötü sözünde yüzüğü kafasına atmalıydın ki,ikinci üçüncü kötü söze maruz kalmamalıydın.
Millet kaç evlilik yapıyor da,nişan atan neden mutlu olmasın.Önemli olan kendin için doğru insanı bulmak.

Sizi cok iyi anliyorum birde onun nisanlandigini duymussunuz umarim ben duymam gerci benim eski nisanlimin ilk sevgilisiydim adam asosyal bayanlara nasil davranmayi bilmiyor onu gectim normal sosyal cevresi bile yok insanlardan kendini soyutlamis yanlizliktan mutlu gerci bi kiza yanassada her kiz ben gibi sabretmez o hakaretini edepsizliklerini cekmez ..ceken varsada artik ilgilenmiyorum... Allah insana bazi acilar veriyor ama sonunda mukafatini veriyor sizin yasadiklariniz ve burda yazanlarin yasadiklari gibi

Nisanlanmayi gectim, insanlar 2 . kere evlenip mutlu olabiliyor, mutsuz evliliklerden siyriliyor. Nisan ne ki, evli, cocuklu degilsiniz sonucta.

Nisan zaten deneme suresi, denediniz, mali begenmediniz, paketini acmadan iade ettiniz Madem mali begenmediniz, almazsiniz olur biter

mal benzetmesi iyi olmuş

Allahta sizi guldursun cok guldum :) mal benzetmeniz harikaydi :)

asosyal olmasıda ayrıca bir kötüymüş.. başlarda katlanırsın sevgiden ama sonra gına gelir boşanma sebebi bvile olur bu durum.. evlilik tabiki güzel ama çevre de olmalı yani..
eminim bu günleri sende atlatıcaksın kesinlikle dünyanın sonu değil yaşadıgım için söylüyorum..
bu kişiyle mutlaka tanışmalısın..hayatına ne kadar insan girerse eskiler okadar geride kalıyor emin ol..

Aaa kuzum sen deli misin ayol sana o saygısızlığı yapan adamdan kurtulmuş un tabi ki yeni aşklara yelken açıcan ama onu unuttuysan kabul et unutmadıysan olmaz

canım değil nişan kaç yıllık evlilikler sona eriyor insanlar kendilerine yeni bir hayat arkadaşıyla yeni bir yaşam sağlıyorlar.Nişanlanıp ayrıldın diye hayat küsücek değilsin hayırlısı böyleymiş kaderinde ki insan o değilmiş demek.Şimdi geçmişe bir sünger çek o ilişkinde yaptığın hataları iyi analiz et önüne bak ve aynı hataları tekrarlamamaya gayret et derim.

rabbim gönlüne göre versin cnm üzülme zor bi süreç ama insan neleri atlatmıyorkı su dunyada emin ol senın daha mutlu olacagın günler var .DUALARIM SENINLE.DOĞRU KARAR ALMIŞŞIN BU EN DOĞRUSU

rabbim gönlüne göre versin cnm üzülme zor bi süreç ama insan neleri atlatmıyorkı su dunyada emin ol senın daha mutlu olacagın günler var .DUALARIM SENINLE.DOĞRU KARAR ALMIŞŞIN BU EN DOĞRUSU
Allah razi olsun cok tesekkur ederim
Rabbim burda bana vaktini ayirip yol gosteren fikirlerini soyleyen butun degerli hanimlarin bende dahil Allahim
Gonullerine gore versin insallah ....

tanismani istedikleri kisiyle ne olur bilmem de, eski nisanlinla 'yeniden' ihtimalini hic gecirme zihninden..

çivi çiviyi söker kim dediyse gözünü seveyim emin ol o zaman kıymete binersin tabii o zamanda senin dönüp arkana bakmayacak kadar güçlü olman lazım

Ben nisan attim , ve dunya durdu sandim birdaha asla kimseyle olmaz saniyordum..

Sonra esimle tanistim, ve iyiki nisan atmisim dedim hicte pisman degilim suan evliyim ve bir kizim var ..

Herkes mutlu olur. Ama mutlulugu baskalarinda degil kendi icinizde bulmalisiniz. Hersey ve herkes bir imtihandir. Rabbinizin bu imtihanlari skintilari sizi sinamak ve mertebenizi yukseltmek icin sizi sevdigi icin verdigini dusunerek mutlu olursaniz baskalari sizi mutsuz edemez. Hayata bu acidan bakin gecmisten ders alin bakin hersey daha berrak olacaktir. Yeni iliskinizde Mutlu olmanizi dilerim...

Nişan=birbirini tanıma süreci. Siz bu süreci gayet verimli değerlendirip doğru insan olmadığını görecek kadar şanslı bir kadınsınız. Size değer veren bir adamla karşılaşınca öyle güzel mutlu olursunuz ki. Canınızı sıkmayın hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…