- 4 Ocak 2015
- 138
- 103
-
- Konu Sahibi littlecat0707
Evet cok buyuk tecrube oldu ..yani korkularimda var herkes oyle olucakmis geliyor..travma yasadim evet Allah kimseye gostermesin ...tesekkur ederim maziyi bi kenara birakmak uzereyimeskiyi mazide bırakın. belki de size güzel tecrübe olmuştur. kıyasa girince yeni talibiniz size harika görünebilir.
hiçbir şey olmamış gibi düşünüp başlayın ilişkinize. neden mutlu olmayasınız??
artık eski eskide kalsın sizde bir travma olmasına izin vermeyin..
Yok arkadasim hic donme niyetim aksine eskisinden onla oldugumda daha cok mutlu olmak istiyorum ama bin pisman olsun benim yasadigim acilari ceksin istiyorum cunku o kotu sozleri haketmedim hic bir insan evladi haketmiyor...nişan atıp evlenip mutlu olanları geç 2. evliliği 30 yıl süren var (dedem).. vardır tabikii. amaa eski nişanlına dönme gibi bir niyetin varsa diğer kişiyle hiç konuşma bence. hoş bişe değil.
Ben oyle bir adamla nasil omur gecirrm kendini hakli goruyor beni sinirlendirdin diyor bu laflari hakettin dedi ayrilirken yani o pisman olsa bile benim ailem kimse onu istemez ve artik ben ona guvenemem sirtimi yaslayamam ...Bence aceleci davranmamalısın 3 ay nedir ki çok kısa bir dönem hayatına birini sokmak için biraz kafanı toparlayıp öyle birisini hayatına sokmalısın.Ki anladığım kadarıyla unutmuş değilsin belki pişman olup dönme barışma ihtimalin var...
Aminnn insallah canim benimm rabbim iyilere es etsin hepimizi...inşallahhhh inşallahhhh çektiğin/çektiğimiz sıkıntıların mükafatını alırız tatlışım....
Size soyle ifade ediyim ben en cokta boyle bir adamla nisanlandigima uzuluyorum yani kendime kiziyorum ve onada kizginim ..acikcasi unutmamak degilde kizginlik evresindeyim cunku biliyorum seven insan kotu soz demeyeÖncelikle bu düşünceni sil kafandan. Biri kötü çıktı diye herkes kötü çıkacak değil ya...
O eski nişanlının da iyi yada kötü tüm hareketlerini sözlerinide unut. Hala aklındaysa kimseyle bi ilişkiye başlama. O bana geri döner diye düşünme sakın.
Eğer aklında değilse de, eminsen kendinden tanış o adamla.
Yok arkadasim hic donme niyetim aksine eskisinden onla oldugumda daha cok mutlu olmak istiyorum ama bin pisman olsun benim yasadigim acilari ceksin istiyorum cunku o kotu sozleri haketmedim hic bir insan evladi haketmiyor...
Size soyle ifade ediyim ben en cokta boyle bir adamla nisanlandigima uzuluyorum yani kendime kiziyorum ve onada kizginim ..acikcasi unutmamak degilde kizginlik evresindeyim cunku biliyorum seven insan kotu soz demeye
Kiyamaz ben bu uc aylik zaman diliminde ne kadar sevildigimi
Deger verildigimide gordum..inanin gecmise bakmak
İstemiyorum yeniden mutlu olmak
İstiyorum..
Kirik dokuk yasananlar kaldi geriye ofkesi nefret dolu sozleri ... Benim aklimda kalanlar bunlar ve dônse bile hayirli olmaz bu is ..ve karsi taraf kendini vazgecilmez bulunmaz hint kumasi sanddgi kibirli egolu oldgu icin dönmez dönücek umudu yok icimde bu yuzden sizlerden fikir almak istedim ..Eski nişanlınızdan sizin psikolojinizde eser yoksa evet değerlendirin ama hala ufakta olsa beklentiniz varsa kimseyi üzmeye hakkınız olmadığını düşünüyorum.
Nedendir bilmiyorum fakat şu yazdıklarınızı okuyunca bile eski nişanlınız geri dönse içinizdeki nefret aşka dönüşecekmiş gibi hissettim. Yani hala onu bekliyormuşsunuz gibi?Kirik dokuk yasananlar kaldi geriye ofkesi nefret dolu sozleri ... Benim aklimda kalanlar bunlar ve dônse bile hayirli olmaz bu is ..ve karsi taraf kendini vazgecilmez bulunmaz hint kumasi sanddgi kibirli egolu oldgu icin dönmez dönücek umudu yok icimde bu yuzden sizlerden fikir almak istedim ..