• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atanlar toplasalim mi?

PembebuluttR

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2023
127
142
18
Nişan atan arkadaşlar nasılsınız hayatınız nasıl gidiyor bu acıyı nasıl atlattiniz sonrası nasıl oldu sizin için yeniden sevebildiniz mi

Nişan atan arkadaşlar nasılsınız hayatınız nasıl gidiyor bu acıyı nasıl atlattiniz sonrası nasıl oldu sizin için yeniden sevebildiniz mi

Bitmesi gerekiyormuş bitmiş. Allah'ın sevdiği kuluymuşsunuz işte

En azından nişanlanacak birini bulabilmişsiniz.artık o da kolay değil 😀.ne güzel hikayeniz olmuş.😀

Şimdi mutlu musunuz neden attiniz
Evet çok mutluyum 3yıllık evliyim ve bebek bekliyorum .. yani ex nişanlım ana kuzusuydu. Ailecek gariplerdi zaten kızkardeşinin hakareti annesinin lafından sonra baktım ağzını açmıyor . Hee dedim uğraşamam senle sizin kahrınızı çekmek için doğurmadı anam beni dedim by by çektim .

Evet çok mutluyum 3yıllık evliyim ve bebek bekliyorum .. yani ex nişanlım ana kuzusuydu. Ailecek gariplerdi zaten kızkardeşinin hakareti annesinin lafından sonra baktım ağzını açmıyor . Hee dedim uğraşamam senle sizin kahrınızı çekmek için doğurmadı anam beni dedim by by çektim .
Ahh şu anacılığın kurban ettiği ilişkiler..... say say bitmez.

Hâlâ akıllanmamışlardır.bende de vardı bir tane.2 tane erkek kardeşi bu ailecelikten boşanmış, bizimki de ilerlemeden bitti işte.hiç mi insan bir durup düşünmez bu durum benim çoluğuma, çocuğuma zarar veriyor.kendimizi değiştirelim diye.gerçekten çok ilginç insanlar.

Bende nişan attım iyiki atmışım şuan çok mutluyum hayatımda kimse yok ama mutluyum Rabbimin beni koruduğunu düşünüyorum iyikide olmamış nişanlılık süreci tanışma süreci büyütülecek bir süreç değil nisanliyken katlanamazsak evlenince ömur boyu nasıl katlanacagiz yolu bilerek yürümek ile bilmiyerek yürümek bambaşka o yüzden nişanlılık sürecini çok büyütmeyin

Back
X