Nişan atanlar arkadaşlar ve simdiki hayatları

Mayısta nikah olmuştu eş durumu için... ekim gibi ayrıldılar. Mayısta 3. Mahkemede anlaşmalı olarak boşandılar. Ayrılık kararı alındığında yaklaşık 5 aylık nişanlıydılar zaten.

İnan daha senin yasini tutmadan başka kızlara bakiyorsa uzulmene değmez takip ettikçe unutamazsın.Zamanla unutucaksin.İyiki hayatımdan çıkmış diyeceksin.

Mayısta nikah olmuştu eş durumu için... ekim gibi ayrıldılar. Mayısta 3. Mahkemede anlaşmalı olarak boşandılar. Ayrılık kararı alındığında yaklaşık 5 aylık nişanlıydılar zaten.
Bende erken nikah yaptım arkadaslar ne olursa olsun erken nikah hiç iyi olmuyor nişanlılık döneminde çok çok sıkıntılı

İnan daha senin yasini tutmadan başka kızlara bakiyorsa uzulmene değmez takip ettikçe unutamazsın.Zamanla unutucaksin.İyiki hayatımdan çıkmış diyeceksin.
İnşallah o evreye gelebilirim evet şaka gibi gözümle görüyorum ama yinede inanmak istemiyorum nasıl o kadar yılı beni bu kadar çabuk silip atabildi elleri takip ediyor boy boy resimler atıyor arabasını çekip atıyor bende gelen bir isteği bile kabuk etmiyorum yanlış görüyorum

Tebrik ederim ne mutlu size inşallah bende birgün iyiki derim ve yoluma bakarım inşallah

En fazla 1 yıl üzülürsün kendine hobi edin gez arkadaslarinla ailenle birşeylerke uğraş ilk zamanlar aşırı uzuluceksin sonra alisirsin

Daha çok yeni ilerde iyiki diyeceksin..bir kaç ay sonra böyle olmayacaksınız..hayatınıza yeni insanlar girecek yeni arkadaşlar olacak bende Nisan atmıştım sonra yanlış bir evlilik yaptım hayatıma hiç kimseyi almam dedim ama evlendim tekrar Allah bağışlasın 2 tane evladım var

Anlaşamadılar başta zaten bir yıl dolmadan boşanma olmuyor bu yüzden 3. mahkemede boşandılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…