- 8 Mart 2019
- 6.720
- 31.411
- 39
Aileniz saçmalamış, bunun zayıf olmakla hiç alakası yok. Kendiniz için en iyisini yine siz bilirsiniz. Ben 6 ay antidepresan kullanmıştım, doktorum bırakabiliriz dediği zamanda kademeli bıraktım. işime yoğunlaştım, yüksek lisansa başladım. Sonrasında da yurtdışına taşındım. Destek alırken sosyal hayattan kopmayın, neler neler geçiyor... O günler aklıma geldikçe 'ne salakmışsın' diye kendime çok gülüyorum.Bende almayı düşünüyorum ama ailem çok zayifsin gerek yok kendin aşmaya çalıs diyor bende şuanda beceremiyorum bunu
İhanet ve anlaşmazlıklar diyelim.Özel değilse neden ayrıldınız ve benim gibi acabalar sarıyor mu bazen sizide. Bende hiç mutlu değildim nişanlandik ama hep mutsuzluk açıklama bölünme idare etme öyle geçti. Ama yinede üzülüyor insan
Söyle söyleyeyim ben o zamanlar aşık olduğumu sanıyordum ama basbayağı takıntı yapmışım. Nefes alamazdim onsuz, yemeden içmeden kesilir kilo verirdim hep. Ben onu unuttuysam herkes herkesi unutur. Ortak çevremiz çok hala alıyorum haberlerini evlilik konusu açılınca o hayal bir kere kurulur daha kimseyle evlenmem ben diyormuş. Eskiden olsa bunu duyup kahrolurdum ne yapar eder giderdim ona, şimdi sadece mutlu bir hayatı olsun evlensin coluga çocuğa karışsın diye dua ediyorum.Evet öyle geliyor ömrümün sonuna kadar bu acıyı yasiycam gözümün yaşı hiç dinmiycek gibi geliyor ne yapicam nasıl çözüm bulucam bilmiyorum çok zor bı durum aşk acısı deyip geçerler de başa gelmeden bilmiyor insan
Gerçekten çok zor bir süreç daha çok yeni hemen ayaklanmami hayata devam etmemi istiyolar ben hiç odamdan çıkmak istemiyorum abimler geliyor mesels çoluk çocuk yanımda vıcık vıcık kafam kaldırmıyor herşey onu hatırlatıyor zaten insan içine çıkmak istemiyorumAileniz saçmalamış, bunun zayıf olmakla hiç alakası yok. Kendiniz için en iyisini yine siz bilirsiniz. Ben 6 ay antidepresan kullanmıştım, doktorum bırakabiliriz dediği zamanda kademeli bıraktım. işime yoğunlaştım, yüksek lisansa başladım. Sonrasında da yurtdışına taşındım. Destek alırken sosyal hayattan kopmayın, neler neler geçiyor... O günler aklıma geldikçe 'ne salakmışsın' diye kendime çok gülüyorum.
Çok zor gerçekten Allah'ım herkesin sıkıntıya derdine derman versin.İhanet ve anlaşmazlıklar diyelim.
Hiçbir acabam yok. Tekrar güvenemeyeceğim biriyle ilişkiye devam edemezdim.
İdare etme bende de çok vardı tabii ihaneti öğrenene kadar. Tabii ki ben de üzüldüm ama yapacak bişey yok, tamiri mümkün değil bazı hataların. Hatta zaman zaman razı geldiğim saçmalıkları düşünüp hem kendime hem de ona kızıyorum. Arada öyle bir doluyorum ki, şöyle küfür kıyamet çok berbat mesajlar atmak istiyorum ama sonra vazgeçiyorum yapmıyorum elbette bunu. Canını yakmak istiyorum bazen ama bu onu hala önemsediğimi gösterir o yüzden yapmıyorum.
Benimkide öyle diyordu bidaha kimseyi hayatıma almam hissedemem bişey diyodu benden önce ekledi kızları.Söyle söyleyeyim ben o zamanlar aşık olduğumu sanıyordum ama basbayağı takıntı yapmışım. Nefes alamazdim onsuz, yemeden içmeden kesilir kilo verirdim hep. Ben onu unuttuysam herkes herkesi unutur. Ortak çevremiz çok hala alıyorum haberlerini evlilik konusu açılınca o hayal bir kere kurulur daha kimseyle evlenmem ben diyormuş. Eskiden olsa bunu duyup kahrolurdum ne yapar eder giderdim ona, şimdi sadece mutlu bir hayatı olsun evlensin coluga çocuğa karışsın diye dua ediyorum.
İnşallah öyle olur inşallah bende duzelirim hayatıma bakabilirimBende evlilikten dönmüştüm, beni aldattığı kızla evlendi üstelik. İnsan 1 sene her gün ağlar mı? Her gün acı çektim. Üstünden yıllar geçti evlendim mutluyum şükür. Yıllar sonra öğrendim ki boşanmış çok pişman olmuş. İnanın hiçbir şey hissetmedim bile pişmanlığına. Yani zaman her şeyin ilacı insan her şeyi unutuyor.
İnşallah öyle olur inşallah bende duzelirimBende evlilikten dönmüştüm, beni aldattığı kızla evlendi üstelik. İnsan 1 sene her gün ağlar mı? Her gün acı çektim. Üstünden yıllar geçti evlendim mutluyum şükür. Yıllar sonra öğrendim ki boşanmış çok pişman olmuş. İnanın hiçbir şey hissetmedim bile pişmanlığına. Yani zaman her şeyin ilacı insan her şeyi unutuyor.
Değmez de bunu sonradan anlıycam sanırım hatta belki pişman olucam şimdi eziyet çekiyorum diye ama ne zamanNişan atmadım ama koca attım sayılır mı
Attığıma da çok memnunum,bugün olsa daha sert tepkiler verirdim,o zaman gençtim sakinmişim demek ki
Sadece bir tane canımız var,sadece bir tane ömrümüz var. Şu veya bu kişi için eziyet çekmeye değmez.
Dediğinize göre yaza düzelmem lazım inşallah Allah'ın izniyle ama ilk ay da olduğum için dibin dibini yaşıyorumİlk bir ay hayat yaşanmaz oluyor öyle ki ne yaşadığından anlıyorsun ne hayattan. Hala inkar safhası kendini yatıştırma duşta ağlamak oyle nefes alamadan. İkinci ay ortasında nefes alamama hali biraz geçiyor arada ağlamalar azalıyor sadece ortak bir şarkı dinlenince ya da oturulan mekandan gecince ya da resme bakınca. Hala mutsuzluk hakim ama nefes almaya başlanıyor. 3. Ay da daha az takip etmeye başlıyorsun takip etme isteği kayboldukca daha az dusunuyorsun ağlamak tamamen kayboluyor zaten. Film izleyip gülmeye başlıyorsun filmlerden zevk almaya. Sürekli ayrıldığın kişi hakkında konuşma ihtiyacı bitiyor. Hatta sıkılıyorsun bile. Dördüncü ay benim bu salakla ne isim varmış aman aman devresi. Beşinci ay ooo bu yakışıklı kim evresi yeni hoşlanmalar başlayabilir artık. Altıncı ayda adamın yüzünü hatirlamiyorsun. İki ayın kalmış sonra bu malla ne işim vardiya donecek
Hepsi geçiyor kuzum emin ol . Ben ilk ay saç taramamistim.Dediğinize göre yaza düzelmem lazım inşallah Allah'ın izniyle ama ilk ay da olduğum için dibin dibini yaşıyorum
Bende öyle makyaj yapmak bile anlamsız geliyor saç yapmak felan inşallah geçerHepsi geçiyor kuzum emin ol . Ben ilk ay saç taramamistim.
Peki resmî nikahı varsa nasıl boşanıp bir yol sonra başkasıyla tanışıp evlendiÇok yakın arkadaşm nişan attı. İnanılmaz sancılı bir süreçti. O kadar ağır atlattı ki elim telefonda uyurdum gecelerce konuştuğumuzu hatırlarım. Çok haklı gerekçelerle ayrıldı ki resmi nikahları vardı süreç çok zorladı ama arkadaşım bir ömür ağlamaktansa bir yıl ağlarım mantığıyla hareket etti. Hakkaten bir yıl sonra şimdiki eşiyle tanıştılar evlendiler birde prensesleri var. Yaşadığı her güne şükrettiren her gün için iyi ki dedirten bir eşe sahip...Sizde atlatacaksınız zaman her şeyin ilacı... bu süreçte kendinize bir iyilik yapın ve asla haber alma derdine düşmeyin... kimle naparsa yapsın boşverin... kaldı ki 3 hafta içinde yeni kızlar ekleyen biri için kesinlikle değmez...
Sizin nişan atma sebebiniz neydi eşinizle kaç sene sonra tanışıp evlendinizAileniz saçmalamış, bunun zayıf olmakla hiç alakası yok. Kendiniz için en iyisini yine siz bilirsiniz. Ben 6 ay antidepresan kullanmıştım, doktorum bırakabiliriz dediği zamanda kademeli bıraktım. işime yoğunlaştım, yüksek lisansa başladım. Sonrasında da yurtdışına taşındım. Destek alırken sosyal hayattan kopmayın, neler neler geçiyor... O günler aklıma geldikçe 'ne salakmışsın' diye kendime çok gülüyorum.
1 sene sevgili kaldıktan sonra nisanlandim 1 sene nişanlı kaldım kendim de ayrıldım.. ayrılmak zorundaydım çünkü :) ilk 2 ay alışması zor oldu sonra hayatıma baktım çalıştım kendime hobi edindim şuan başkası ile 1 buçuk senelik evliyim..iyikide ondan ayrilmisim diyorum:)) nasibimizde varsa gerçekten oluyor..nasibimizde yoksa bı şekilde bitiyorMerhaba arkadaşlar aranızda Nisan atanlar yazarsa çok sevinirim sonraki süreç ve şimdiki hayatınız nedir ben Atalı 3 hafta oldu ama hala kendime gelemedim sürekli ağlıyorum hayat çok anlamsız gelmeye başladı ve hep böyle olucam gibi geliyor geçerli sebeplerden dolayı ben nişan attım eski konumu okuyabilirsiniz nişanlım istememişti ama o hayata çoktan dönüp resim paylasmalar kız eklemeler felan devam ediyor üstelik sensiz yaşayamam nasıl yasiycam felan diyodu neyse yüzük atan arkadaşlar geçiyor mu bu süreç Bir süre sonra yeniden toparlanıp hayat enerjinmzi toplayabiliyor muyuz sizde süreç nasıl oldu ne kadar süre sonra atlatabildiniz ve önünüze bakıp yeniden bir nişan evlilik yapabildiniz ben sanki sonsuza kadar böyle ağlak halde kalicam gibi geliyor