Benim ilk eşimde aynı o dediğin gibiydi işte kendime zarar veriririmler felan keşke verseymiş en çok zararı ben gördüm onunla. Kötü bir ilişkiyi atlatmak daha zor senden götürdükleri , sömürdüğü duyguların. Ama bittiğinde de hafifliyorsun. Nişandan dönmekle en iyisini yaptığını hatırlat kendine . Kendini iyi hissedecek taraflarını düşün. Erkekler böyle işte . Yaşın çok genç gez dolaş eğlen eminim 1 ayda atarsın kafandan.İnanmıştım hatta korkmustum kendine bişey yapar diye ama gider gitmez beni engelledi her yerden aradan 2 hafta geçtikten sonra da hesabından erkekleri çıkarıp bol bol kiz takip etmeye başladışaka gibi saygısızlık bı acını yasa. Neyse ilk evliliginiz bittiğinde sizde zor zamanlar geçirdiniz mi
Şimdi eski konunuzu okudum, korkunç derecede baskıcı insanlarmış. Verilmiş sadakanız varmış şimdi üzülüyorsunuz ama ileride oh be diyeceksiniz.İnşallah Allah razı olsun ben biraz emeklerim hayallerime çok üzülüyorum yaşadıklarım aklıma geldikçe nasıl başıma geldi bunlar diyorum. Oysaki ayrıldıkrsn sonra kendimden çok onun için dua etmiştim. Duaya ihtiyacı olan benmişim meğer
Özel değilse neden ayrıldınız ve benim gibi acabalar sarıyor mu bazen sizide. Bende hiç mutlu değildim nişanlandik ama hep mutsuzluk açıklama bölünme idare etme öyle geçti. Ama yinede üzülüyor insanÇok yeni.
Nişanı mişanı boşver, sevgilimden ayrıldım, bir ay falan oldu herhalde pek de saymadım. Kötü ve beni mutsuz eden bir ilişkiydi. Ama hala ara ara üzülüyorum. Vur patlasın çal oynasın değilim. Hemen yeni kollara atmadım kendimi, atamam zaten. Konuştuğum bile yok. Yorgun hissediyorum. Tabii ki geçecek ama zaman lazım. Biraz kendini dinlenmeye al, onu da takibi bırak.
İnşallah benden çok şey götürdü ailecek götürdüler başta gençliğim sonra mutluluğum eski senem yok resmen resimlerime bakıyorum da gözümdeki ışıltı bile gitmiş. Yeni olduğu için sanırım dışarı çıkıp gezmeye bile calissam aklım hala olanlarda oluyor ne zaman susucak beynimin içindekiler bilmiyorumBenim ilk eşimde aynı o dediğin gibiydi işte kendime zarar veriririmler felan keşke verseymiş en çok zararı ben gördüm onunla. Kötü bir ilişkiyi atlatmak daha zor senden götürdükleri , sömürdüğü duyguların. Ama bittiğinde de hafifliyorsun. Nişandan dönmekle en iyisini yaptığını hatırlat kendine . Kendini iyi hissedecek taraflarını düşün. Erkekler böyle işte . Yaşın çok genç gez dolaş eğlen eminim 1 ayda atarsın kafandan.
Evet çok çektim ama üzülüyorum inşallah oh ne dediğim günler gelir bir an önce zor durumdayım hayat ile olan bağlantım koptuŞimdi eski konunuzu okudum, korkunç derecede baskıcı insanlarmış. Verilmiş sadakanız varmış şimdi üzülüyorsunuz ama ileride oh be diyeceksiniz.
Çok teşekkür ederimAllah bağışlasın evladınızilk zamanlar zor gecmismiydi
Vermesin her gunume şükürler olsun ama her insanın derdi de kendine büyük oluyor işteAbartmasanız mı? Allah dermansız dert vermesin.
Benimkiler de yanımda çok şükür ama çok üzüldüğüm ağladığım için çok kiziyolar bana anlamıyolar hemen iyilesmemi bekliyorlar ama yapamıyorum onları da uzuyorum kendimdeEn yakın örneğiii bennnn. 3 hafta önce attım. Çok şükür. Ben ne yangınlardan çıkmışım kaçmışım diyorummm. Sadece bir hayal kurmuştum, o kadar hazırlık yapmıştım arada onlara üzülüyorum olmadı diye. Ama o kişi ve ailesinden kurtulduğum için inan şükrediyorum. Bu süreçte herkes yanımda. Ailem, arkadaşlarım… Pazartesi de okullar açılacak şükür öğrencilerime kavuşacağım.Hayat devam edecek…
Benimkiler de yanımda çok şükür ama çok üzüldüğüm ağladığım için çok kiziyolar bana anlamıyolar hemen iyilesmemi bekliyorlar ama yapamıyorum onları da uzuyorumEn yakın örneğiii bennnn. 3 hafta önce attım. Çok şükür. Ben ne yangınlardan çıkmışım kaçmışım diyorummm. Sadece bir hayal kurmuştum, o kadar hazırlık yapmıştım arada onlara üzülüyorum olmadı diye. Ama o kişi ve ailesinden kurtulduğum için inan şükrediyorum. Bu süreçte herkes yanımda. Ailem, arkadaşlarım… Pazartesi de okullar açılacak şükür öğrencilerime kavuşacağım.Hayat devam edecek…
İşte bu kadar duygusuzları da var bu erkek lerin,hiçbişey yokmuş gibi oh devam kaldığı yerdenAllah razı yazdıklarınız için her sabah uyandığımda boşluk hissi oluyor ardından ağlamaya basliyorum annem görüyor bu kez kiziyo onlar da yıpranıyor kendine gel diyolar ama gelemiyorum kolay gelmiyor yaşadıklarım kabuk etmekte zorlanıyorum kafamın içinde sürekli mahkemeler kuruyorum kendimi suçlu çıkarıyorum düşünceler kavgalar hiç durmuyor beynimde acabalar sarıyo iyice dibe giriyorum ve hep böyle olucak gibi geliyo o hayatına devam ediyor ben o kadar hızlı olamadim
Evet öyle geliyor ömrümün sonuna kadar bu acıyı yasiycam gözümün yaşı hiç dinmiycek gibi geliyor ne yapicam nasıl çözüm bulucam bilmiyorum çok zor bı durum aşk acısı deyip geçerler de başa gelmeden bilmiyor insanBir ilişkimi nisanlanmadan bitirdim diğerini ise 8 yılı geçmişken. İlk sevgilimden ayrılsam ölürüm diye düşünüyordum ama ölmedim. Başkasına aşık oldum güzel bir ilişki yaşadım, olmadı ayrıldım ama gayet devam edebiliyormuş insan. Ben bir daha aşık olamam kimseyle olamam artık diye düşünürdüm ne çocukluk. İyi ki olmamış diye düşünüyorum şimdi. Kaç sene geçti üstünden şimdi gel desem gelir ama asla demem artık. Şu an senin için hayat bitmiş asla böyle şeyleri bir daha yaşamayacakmış gibi hissettiğini biliyorum ama yaşayacaksın. Bana da bunu dediklerinde sanmıyorum derdim sanki ömrümün sonuna kadar o acıyı yasayacakmisim gibi gelirdi ama gayet yaşanıyor.
Ne güzel arkadaşınız adına o kadar sevindim ki . O bir yıl geçen sancılı sürecin ilk ayindayim ve hep böyle kalicak gibi geliyor aslında ilk zamanlar çok istikrarliydim ilk gunker ama bu sıra yokluğu koyuyor alışkanlık var hâliyle umarım atlatirim bir an önceÇok yakın arkadaşm nişan attı. İnanılmaz sancılı bir süreçti. O kadar ağır atlattı ki elim telefonda uyurdum gecelerce konuştuğumuzu hatırlarım. Çok haklı gerekçelerle ayrıldı ki resmi nikahları vardı süreç çok zorladı ama arkadaşım bir ömür ağlamaktansa bir yıl ağlarım mantığıyla hareket etti. Hakkaten bir yıl sonra şimdiki eşiyle tanıştılar evlendiler birde prensesleri var. Yaşadığı her güne şükrettiren her gün için iyi ki dedirten bir eşe sahip...Sizde atlatacaksınız zaman her şeyin ilacı... bu süreçte kendinize bir iyilik yapın ve asla haber alma derdine düşmeyin... kimle naparsa yapsın boşverin... kaldı ki 3 hafta içinde yeni kızlar ekleyen biri için kesinlikle değmez...
Bende almayı düşünüyorum ama ailem çok zayifsin gerek yok kendin aşmaya çalıs diyor bende şuanda beceremiyorum bunuÇok teşekkür ederimaldatıldığım için zor oldu. Bir süre sonra evlendiler zaten. Hayat kalitemi etkilediği için profesyonel destek aldım.
Evet çok şaşırdım yaptıklarını görünce çok duygusal bir insanımdir yani tamam hayatında birisi olucak bir gün ama 1 ay oldu daha ne acele bu biraz saygı ne biliyim yaİşte bu kadar duygusuzları da var bu erkek lerin,hiçbişey yokmuş gibi oh devam kaldığı yerdenhiç üzülme kurtulduğuna şükret,şanslısın duygularının karşılığını veremiyecek kadar embesilmiş nişanlın(mal,öküz )
Vermesin her gunume şükürler olsun ama her insanın derdi de kendine büyük oluyor işte
Evet çok şaşırdım yaptıklarını görünce çok duygusal bir insanımdir yani tamam hayatında birisi olucak bir gün ama 1 ay oldu daha ne acele bu biraz saygı ne biliyim ya