Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef yoktu eğer orda olsaydı ne cevap verirdi bilemiyorum. büyük ihtimalle onlarda birçok şey aldı derdi ama annesini tersleyeceğini zannetmiyorum.kayinvalideniz bunu söylerken eşiniz de orda miydi? ben en cok nisanlimin ses etmemesine, anne onun lafi mi olur susar mısın dememesine bozuldum ve kaldiramadim.![]()
biz bohca yapilacagini biliyoruz hatta çoğu şey hazirdi zaten, ama kadin bana düğünde getirin dedi. ayrica biz nisan yapmayabilirdik evet, ama düğün istiyor musun nedir ya? yok yoksul olsalar neyse, eve cagirma konusunda da bize kendini; ben cok titizim evinizi görmem lazim doye davet ettirip, sonrasinda çat kapı defalarca sulalesini de getirip, kendi davet etmemesi de bencillik bence. ha bizim adetimizi biliyoruz zaten, söz yüzüklerini erkek tarafi alıyormuş ama salaklik edip kibarlik olsun diye sizde nasıl diye sormuş bulunduk. keşke sizden diyip kestirip atsaymisiz. kusura bakmayin da gelinlik giymeye kendim layik görüyorum ben, düğün istiyor musun sorusu bana küfürdür.Oğlunun evi varken illa niye o eve davet bekliyorsunuz. Ayrıca anneniz de Allah aşkına hiç mi bir şey bilmiyor. Ben nişan bohçası yapıldığını bilmeyen bir anne tanımıyorum yani şahsen. Herkes evlat ilk kez evlendiriyor ama biliyor yani kaldı ki çevrenizde de mi hiç büyüğünüz yok anneanne babaanne hala teyze bunlar da mı demiyor sende bohça yapacaksın diye? hayır yani olmazsa olmaz bir şey değil bu tabii de düğünde bohça verilmez ki zaten nişanda karşılıklı bohça olur bunu sizin arkadaşlarınız bile bilir. Birşeyler fazla büyütülüyor bence ayrıca size kim dedi salon tutunda yapın diye yapmasaydınız. O da biraz şatafat geliyor bana yemekli salonlu nişana para verene kadar eksikler alınır yani.
Merhabalar. 1 ay önce nisanlandim. nişanlımi cok seviyorum. Annem bir tane kızım var dedi, özendi, çok güzel bir salon tuttu, yemekli nişan yaptı bize.
Bu arada nişandan önce annem kv ye adetleriniz nelerdir, ben ilk kez yasiyorum bunlari diye sordu o da; sen nisani disarda yapiyorsun, ben kızın kiyafetini alacagim, bohça getiricem, sen de düğünde bohcani getirirsin istersen, bir de damatligi o zaman alirsin dedi. tamam dedik.
Yüzükler alindi, isteme söz oldu, nisandan 1 gün sonra kv bohça getirdi eve. ertesi gün oglunun bekar evine yemeğe çağırdı ve orda anneme; yüzügunu siz alacaktiniz ama neyse dedi. biz gercekten bilmiyorduk alacagimizi. soylemedi sordugumuzda, bohça içinde; demekki içinden gelmedi getirmedin sen bize dedi..annem düğünde getirin dediniz ya dedi; yok yok demek ki istemedin dedi!!..
Cok bozulduk..yüzüğün parasini hemen verdim. bohcayi da düğünü beklemeden hazır edip vericez. Bu kadar basit hesaplarin yapilmasi normal mi sizce? Ben severken soğudum bu kadindan. söylüyor ve sonra ben öyle bir sey demedim diyor.
Ayrıca halen bizi kendi evine çağırmadı (1 saat uzaklikta bir sehirde) kendisi 10 kez gelmistir rahat bize...annem evini gormeden kızı verdim ama halen cagirmadi diye üzülüyor.
Benim içime sinmiyor, nisanlim büyütme mutlu olacak olan biziz diyor ama ben çok kötü oluyorum düşündükçe. ve soguyorum iyice((
Edit: Bu arada bu kadın 2 yıldır iş ciddiye binsin, yüzük takalim artik diye beni ve ailemi cok bunaltan, araya bir sürü insan sokan, beni bu yüzden bunalimlara sokan bir kadın..
Bu tarz seyler her nişan düğün arefesinde olur takılma fazla sen sevdiğin adamın tutumlarina bak bunlar daha önemli vede herkesin algısı görmüşlugu farklı ve herkes kendine yakışanı yapar demekki kv dende bunları yakistiriyor kendine boşver takilmamaya çalış bunlaraMerhabalar. 1 ay önce nisanlandim. nişanlımi cok seviyorum. Annem bir tane kızım var dedi, özendi, çok güzel bir salon tuttu, yemekli nişan yaptı bize.
Bu arada nişandan önce annem kv ye adetleriniz nelerdir, ben ilk kez yasiyorum bunlari diye sordu o da; sen nisani disarda yapiyorsun, ben kızın kiyafetini alacagim, bohça getiricem, sen de düğünde bohcani getirirsin istersen, bir de damatligi o zaman alirsin dedi. tamam dedik.
Yüzükler alindi, isteme söz oldu, nisandan 1 gün sonra kv bohça getirdi eve. ertesi gün oglunun bekar evine yemeğe çağırdı ve orda anneme; yüzügunu siz alacaktiniz ama neyse dedi. biz gercekten bilmiyorduk alacagimizi. soylemedi sordugumuzda, bohça içinde; demekki içinden gelmedi getirmedin sen bize dedi..annem düğünde getirin dediniz ya dedi; yok yok demek ki istemedin dedi!!..
Cok bozulduk..yüzüğün parasini hemen verdim. bohcayi da düğünü beklemeden hazır edip vericez. Bu kadar basit hesaplarin yapilmasi normal mi sizce? Ben severken soğudum bu kadindan. söylüyor ve sonra ben öyle bir sey demedim diyor.
Ayrıca halen bizi kendi evine çağırmadı (1 saat uzaklikta bir sehirde) kendisi 10 kez gelmistir rahat bize...annem evini gormeden kızı verdim ama halen cagirmadi diye üzülüyor.
Benim içime sinmiyor, nisanlim büyütme mutlu olacak olan biziz diyor ama ben çok kötü oluyorum düşündükçe. ve soguyorum iyice((
Edit: Bu arada bu kadın 2 yıldır iş ciddiye binsin, yüzük takalim artik diye beni ve ailemi cok bunaltan, araya bir sürü insan sokan, beni bu yüzden bunalimlara sokan bir kadın..
Nisanlinizi siz daha iyi tanirsiniz ama kopruyu gecene kadar boyle yapiyo olmasin annesi sonucta ne olursa olsun vazgecemez nisan atmak elbette zordur ama bosanmak daha zor yarin obur annem ne derse o benim annem diye gecmesin karsiniza bide annenize saygisizligi cok sacma onun oldugu yerden tutacaktinizda sizin anneniz bogaziniza bicakmi dayadiNişanı attım buraya yazdıktan hemen sonra. Nişanlımla da 9 gün görüşmedim, telefonlarını açmadım. Nişanlım annemle konuşmaya gelmiş ben işteyken, annem de aileni nir daha karıştırırsan bu iş biter demiş. Yumuşamış annem yani..yine de ben görüşmedim 2 hafta. Bohçayı da yolladım kardeşimle.
Yıl başı günü kapı çaldı, nişanlımın elinde iphone, bana hediye almış, ailemin önünde bana yalvardı, sonra balkonda annesini aradı, bundan sonra meryem ne isterse öyle olacak, yoksa seni silerim dedi. Ben bi tuhaf oldum, hiç böyle olsun istemezdim((
Sonra kadın demez mi; siz onlara yakın ev tuttunuz, (kendisi başka şehirde) onlar seni içlerine aldılar, ben kızı çok seviyorum, annesine inat yapıyorum bunları diye..nişanlıma da dedim ki ilk ve son kez düğünde görürüm evime bile gelmesin..o da ; sen nasıl istiyorsan, ben gidip görürüm mecburen ama seni asla zorlamıcam..şimdi yemekli düğün salonları araştırıyor..
Velhasıl ailesini bir daha görmemek üzere barıştık. Son bir şans yani..ailem hala istemiyor ben de düğünü uzattım. Ama nişanlım çok zayıfladıona kıyamadım
Nişanı attım buraya yazdıktan hemen sonra. Nişanlımla da 9 gün görüşmedim, telefonlarını açmadım. Nişanlım annemle konuşmaya gelmiş ben işteyken, annem de aileni nir daha karıştırırsan bu iş biter demiş. Yumuşamış annem yani..yine de ben görüşmedim 2 hafta. Bohçayı da yolladım kardeşimle.
Yıl başı günü kapı çaldı, nişanlımın elinde iphone, bana hediye almış, ailemin önünde bana yalvardı, sonra balkonda annesini aradı, bundan sonra meryem ne isterse öyle olacak, yoksa seni silerim dedi. Ben bi tuhaf oldum, hiç böyle olsun istemezdim((
Sonra kadın demez mi; siz onlara yakın ev tuttunuz, (kendisi başka şehirde) onlar seni içlerine aldılar, ben kızı çok seviyorum, annesine inat yapıyorum bunları diye..nişanlıma da dedim ki ilk ve son kez düğünde görürüm evime bile gelmesin..o da ; sen nasıl istiyorsan, ben gidip görürüm mecburen ama seni asla zorlamıcam..şimdi yemekli düğün salonları araştırıyor..
Velhasıl ailesini bir daha görmemek üzere barıştık. Son bir şans yani..ailem hala istemiyor ben de düğünü uzattım. Ama nişanlım çok zayıfladıona kıyamadım
Nişanı attım buraya yazdıktan hemen sonra. Nişanlımla da 9 gün görüşmedim, telefonlarını açmadım. Nişanlım annemle konuşmaya gelmiş ben işteyken, annem de aileni nir daha karıştırırsan bu iş biter demiş. Yumuşamış annem yani..yine de ben görüşmedim 2 hafta. Bohçayı da yolladım kardeşimle.