• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanı atıyorum

neselicadi1616

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
80
27
18
31
ailesinde hiç gelenek görenek olmayan ama iyi insanlar olan biriyle ilişkim başladı, buraya daha öncede nişan atma kararımla gelmiştim ama malesef yine geri döndüm, ve yine aynı yerden kırıldık sudan sebep bi kavga yüzünden büyüdü büyüdü ve çıkılmaz noktaya geldi ve yine hakaret tehtit küfür ve bu sefer evimin önünde rezillik çıkardı herkese rezil oldum, öfkesi dinmeyen biri hıncını almadan asla bırakmaz şiddet eğilimli ama hala nişan atmış değilim konuşmuyoruz duruyor öylece hala olayın şokundayım bunları nasıl yapabildi diye.. aramızda kavga oldu iki tarafta edilmemesi gereken hakaretleri etti sonrası büyük bir kaos tehtitler hakaretler akşama kadar sürekli aradı tehtit küfür hakaret akşam oluncada eve geldi ailemede rezil oldum yanlarında kavga ettik hıncını hiçbir şekilde alamadı üstüme bile yürüdü, ben artık napcağımı şaşırdım

ailesinde hiç gelenek görenek olmayan ama iyi insanlar olan biriyle ilişkim başladı, buraya daha öncede nişan atma kararımla gelmiştim ama malesef yine geri döndüm, ve yine aynı yerden kırıldık sudan sebep bi kavga yüzünden büyüdü büyüdü ve çıkılmaz noktaya geldi ve yine hakaret tehtit küfür ve bu sefer evimin önünde rezillik çıkardı herkese rezil oldum, öfkesi dinmeyen biri hıncını almadan asla bırakmaz şiddet eğilimli ama hala nişan atmış değilim konuşmuyoruz duruyor öylece hala olayın şokundayım bunları nasıl yapabildi diye.. aramızda kavga oldu iki tarafta edilmemesi gereken hakaretleri etti sonrası büyük bir kaos tehtitler hakaretler akşama kadar sürekli aradı tehtit küfür hakaret akşam oluncada eve geldi ailemede rezil oldum yanlarında kavga ettik hıncını hiçbir şekilde alamadı üstüme bile yürüdü, ben artık napcağımı şaşırdım
Bende sizin hâlâ ne yapacağınızı bilmemenize şaşırdım.Gercekten ne yapmanız gerekiyor bilmiyorsanız ben söyleyeyim"ARKANA BİLE BAKMADAN KAÇ"kurtar kendini bu adamdan.Daha evlenmeden böyleyse evlendikten sonra "Eşim bana şiddet uyguluyor,ama çocuklarım var ne yapacağımı bilmiyorum"diye konu açmanız çok olağan.

öfkesi dinmeyen biri hıncını almadan asla bırakmaz şiddet eğilimli
tehtit küfür ve bu sefer evimin önünde rezillik çıkardı

Korktuğunuz için mi ayrılamadınız? Adam psikopat. Sanırım dayak yemeden gerçeği anlayamayacaksınız?

Lütfen çok basit bir konuşma yapacaksınız, diyeceksiniz ki “ ben böyle bir ilişki içinde olmak istemiyorum, bana güven vermiyorsun ve mutlu olabileceğimizi, benim seni mutlu edebileceğimi düşünmüyorum. Böyle anlık sinirlenen, sinirlerine hakim olamaman normal değil. Sen bağırıp çağırıp tehdit ettiğinde haklı olsan bile haksız duruma düşüyorsun. Birbirimize olan saygımızı daha fazla kaybetmeyelim. Evlilik kararının yanlış alındığını düşünüyorum. Sana hakkımı helal ediyorum, sen de et. Etmesen de canın sağ olsun. Umarım çok mutlu olursun. Ama lütfen bir daha beni arama”.
Bu adam manyak gibi sizi takip etmeye, tehdit etmeye vs başlarsa gidip savcılığa şikayet edin.

Sureklı kufur hakaret eden sıddet egılımlı bırının kapınıza gelip rezillik cıkarmasına neden şok oldunuz anlamadım gercekten.

Atmayın nisanı bekleyin, belki gene affettırır kendini.
Bu arada annen baban falan napıyor bu durumlar karsısında, ınsallah kararı sana bırakmamıslardır.

Yapacak şey çok net. Sakin ol, tamam, bitti gitti demek. Sen yoluna, ben yoluma. Bundan sonra birbirimize hiç birşey borçlu değiliz. Hiç olmamaşım, hiç olmamışsın gibi hayata devam...Bye.

Adam kesin gelir ve hiç bir şey yok gibi yalvarır, ayaklarına kapanır sırf ileride dövebilmek için. Size de anormal gelmiyor mu?
Ama seviyor diyen kızlar sonradan geleceklere da hazırlansın. Döver de sever de değil mi?

Aslında iyi biri? İyi birinin kavramını anlatır mısınız? Sapık ve psikopatlarında çevresi, komşusu iyi biri diye anlatabiliyor biliyorsunuz değil mi?

İşiniz düşene kadar iyi, size zarar verene kadar herkes iyi.

gerçek yüzünü hep biliyordum kendisinede söylüyordum sinirliyken senin gerçek yüzün bu diyordum tamam bende hatalar yapmış olabilirim ama asla karşılıksız yapmadım bende hakaret ettim ama durdukyere etmedim kollarım hep mosmor itişip kakışmaktan birbirimize o kdr çok zarar verdikki bu zamana kadar tarifi yok tek sorunu kinci ve öfkesi geçmeyen biri

Bugün aynı konuyu 2 kere açmışsınız,
Daha önce de Nisan atıyorum diye konunuz var siddet gördüğünüzü kollarinizin mosmor olduğunu yazmışsınız, gerçekten nişanı atıyor musunuz?

3 ay önce açmıştım diğer konuyu evet... o zamanda bir şekilde affettirdi kendini ve tamam dedim devam ettik ama yine pamuk ipliğine bağlı ve sonuç yine aynı çıldırmak üzereyim bu yürek kalkmasından bıktım onunla hiçbir günüm iyi geçmiyor her an bişeye sinirlenirde bunları yaşarsak korkusundan artık pskolojim tamamen bozuldu

3 ay önce açmıştım diğer konuyu evet... o zamanda bir şekilde affettirdi kendini ve tamam dedim devam ettik ama yine pamuk ipliğine bağlı ve sonuç yine aynı çıldırmak üzereyim bu yürek kalkmasından bıktım onunla hiçbir günüm iyi geçmiyor her an bişeye sinirlenirde bunları yaşarsak korkusundan artık pskolojim tamamen bozuldu

Neden kendinize bu kötülüğü yapıyorsunuz anlamıyorum.
Çok şükür kurtuldum deyip önünüze bakmalı, hatta koşar adım kaçmalısınız

Back