nişan arifesinde ayrılık

bence ıznınde gelmeyecek ve aramayacak.ama sankı ailesine haber vermedi gibi geliyor durumu
Ailesine haber verip vermediği de bu şekilde ortaya çıkar. O veya Ailesinden biri ablanı ya da anne babanızı arayana kadar sizinkiler aramasın Bayram'da.
Yahu seven insan sevdiğinin etrafında 4 döner. Ortada sevgi göremiyorum zira.

zaten ayrıldılar sanırım.daha doğrusu beyımız acıklama yapmadı ablamın mesajına.ablam da aramıyor ama duruma cok uzuluyor

Ablanız sanki cevap alabilmek için ayrılalım o zaman demiş gibi geldi ondan dolayı beklesin dedim. Eğer gerçekten kararlıysa bu daha iyi ama yine de beklesin. Üzülmesin, ilişkisi bitmiş gibi davransın. İnsan karşı taraftan net bir şey göremeyince mesela basit olabilir ama Facebook'tan silmemek, engellememek gibi daha fazla zorlaşıyor bu süreç. Ama sakın umutlanmasın, gerçekten seven düşünen insan duramaz fırsat yaratıp bahane bulup arar. Ablanız şu an bunu anlamayabilir ama siz anlatın, o kişiyle ilgili tüm beklentilerini bitirsin.

Ben okurken basta acaba baska biri mi dedim ama degil
Adam is ciddiye binince gercek yuzunu gostermis
Usengec, sorumsuz biri bence
Ve hersey "elde edene kadar " simdi ablan tamam dedi ya, adam fabrika ayarlarına döndü nasilsa cepte diye
Ve eger ablan ona uymaz ayrilirsa suclu ablan, o sorumluluk kabul etmiyor çünkü ona gore sorun yok
Caninin istedigi gibi davranip, ablanin sabri tasinca sorunlu da sorumlu da suclu da ablan
Tamamen kişilik meselesi bence
Çünkü son zamanlarda bu tipler cok var çevremde

zaten ayrıldılar sanırım.daha doğrusu beyımız acıklama yapmadı ablamın mesajına.ablam da aramıyor ama duruma cok uzuluyor

Ablanız sanki cevap alabilmek için ayrılalım o zaman demiş gibi geldi ondan dolayı beklesin dedim. Eğer gerçekten kararlıysa bu daha iyi ama yine de beklesin. Üzülmesin, ilişkisi bitmiş gibi davransın. İnsan karşı taraftan net bir şey göremeyince mesela basit olabilir ama Facebook'tan silmemek, engellememek gibi daha fazla zorlaşıyor bu süreç. Ama sakın umutlanmasın, gerçekten seven düşünen insan duramaz fırsat yaratıp bahane bulup arar. Ablanız şu an bunu anlamayabilir ama siz anlatın, o kişiyle ilgili tüm beklentilerini bitirsin.

aynen
aynen oy
aynen oyle.en son bunu yapınca boyle bır rest cektı ablam.kendıne gelsın dıye.ama adamda kaybetme korkusu yok.15 gun oldu.hala benim listemde ekli.ablaları kuzenleri vs.ablamda da.adam gırıp neselı neselı seyler paylaşıyor.bızım aıle de onda ekli.bunlar onemli değil ama ayrıldıysa en azından ayrıldık dıye mesaj atardı ya da hoscakal derdı.sızce sılsek mı hepsini?aileme anlatmalı mıyız?

o mesajdan sonra adam aramadı.ablam da aramadı.sanırım bayrama da gelmeyecek ex enişte
Ablanız gidemez mi?
3 yıllık evlilik yolunda giden bir ilişki ve yaşları 30 küsürlerde. Olgun insanlar, ilişkilerini masaya yatırmadan mesajla yahut telefonla anlatamazlar..

evet belki biraz maddı kaygı gutmuş olabılır .daha yenı bırıkım yapmaya baslayacaklardı.bu da doğru olabılır gıbı gelıyor.sonunda ayrılan da suclu da ablam oldu zaten.soran olursa o ayrıldı der.aılesı ablamı cok sevıyordu.

Ablanız gidemez mi?
3 yıllık evlilik yolunda giden bir ilişki ve yaşları 30 küsürlerde. Olgun insanlar, ilişkilerini masaya yatırmadan mesajla yahut telefonla anlatamazlar..
su an ne yapacagını bılemıyor.giderse ve adamın tavrı aynı olursa gecen aylardaki gibi yıpranmaktan korkuyor

Ablanız ayrılmış işte, eğer eminse ondan mesaj gelmesine ne lüzum var? Onun onayına ihtiyacı yok bu ilişkiyi bitirmek için.
Aileye söylemek için yine de biraz daha bekleyin bence. Zaten ortada nişan henüz yok iyi ki de yok. Kısa bir süre sonra annenize açın gerisini anne halleder diye düşünüyorum.

Ben okuduklarimdan sunu dusundum
33 yasinda ama akli daha 17-18 lerde kalmış olgunlasmamis bir "adam" ex enisten

allahtan yok ama tum sulale bılıyo tabı kı.ailesi çiçeklerle geldı tanısmaya gecen sene

Ben okuduklarimdan sunu dusundum
33 yasinda ama akli daha 17-18 lerde kalmış olgunlasmamis bir "adam" ex enisten
evet uc yıllık ılıskıde hala bır bırıkım yapmadı.gecen sene kardesını evlendırdı.bu sene es gecıldı.seneye ablamla evleneceklerdı.belki de yukun altına gırmekten korktu.ya da baska bırı olabılır

Ya hayatinda biri var ya da ablanizdan sklmıs olabilir..Bosverin ya en basinda bazi seylere karar vermek daha dogru olur..

su an ne yapacagını bılemıyor.giderse ve adamın tavrı aynı olursa gecen aylardaki gibi yıpranmaktan korkuyor
Zaten şuan daha farklı bir durumda değil.
Eğer birşeyler var ise bunu öğrenmesi onun açısından iyi olacaktır..
Yok ise bazı şeyleri yoluna koymanın da tam zamanıdır..

o zaman bır hafta daha bekleyıp anlatalım mı?

Ablanıza kısa süre sonra tak edecek eğer böyle giderse, sabrı ne Zaman tam olarak tükenirse o zaman. Beş gün de olur on gün de. Ama biraz dertleşmek için konuyu tam açmadan annenize konuyu biraz açabilir, yani aramız kötü gibi. Hem rahatlar hem de olası bir olumsuz şeye hazırlamış olur annenizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…