• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişan arifesinde ayrılık

uyuyanmas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
36
9
1
41
iyi akşamlar guzel hanımlar..

benim ablam 31 yaşında. kendisinin 33 yaşında bir erkek arkadaşı vardı. üç yıldır beraberler. ilişkinin iki yılı aynı şehirde bir yılı farklı şehirde geçti. eniştemin iş bulamadığı 8 ay boyunca ablam destek oldu. eniştem de yeri geldi ona destek oldu. şimdi iyi bir işe girdi ve bir senedir istanbulda. ama işten akşam 6 da çıkmasına rağmen evden dışarı çıkmaz ve ayrı şehirlerde olmalarına rağmen sabah öğlen akşam arar ve ablam ne zaman arasa evdedir.

geçen sene evlenme teklif etti ve aileler tanıştı. eniştem evlenmeyi çok istiyordu. önümüzdeki yaz evleneceklerdi. eniştem nişan yapalım kasım ayında dedi. ablam farketmez dedi. bizimkiler de kararı onlara bıraktı.aileler bir defa yemekte görüştü ama bu arada bayramlarda seyranlarda bu çift birbirinin ailesini aradı.bu zamana kadar hep çok iyilerdi.

ne olduysa bir ay önce oldu.eniştem ablamı aramamaya başladı.arasa bile işten gelince yorgunum deyip kapatıyordu. bir ay boyunca gunde bes dakıka anca ayırdı ablama.sorun olmadığını ve yorgun oldugunu soyluyordu. ama konuşmaları gene aşkım canımlı falan. ablam iki gun hasta yattı.eniştem gun boyu aramayıp akşam onda mesaj çekmiş nasıl oldun diye.ablam iyileşince enişteme bu durumu,neden boyle uzak davrandığını sordu.eniştem de bir sorun yok dedi ama aynı tavrı devam etti. bu arada eniştem memelekete bayrama gelecekti.ben gelmesem tatılde evde yatmayı dusunuyorum demiş.iki aydır gorusmedıler yuzyuze.

ablam bir kaç hafta sonra tekrar sorunca eniştem yok bişi geriliyorum bunlara kapatalım demiş. daha sonra da ablam mesaj attı buna.(böyle sorunlarımızı konuşamazsak birikir.neden böyle davranıyosun .artık konuşmuyoruz arkadaş olsaydık bu tututmdan sonra arkadaşlığımız bıle kalmazdı) yazmış.ya da o tarz bişiler işte.ama hakaret yok.eniştem ertesi gun aramadı.gece 12 oldu ablama sen ara dedim.ablam aradı açmadı.ikinci kez aradığında açtı sesi uykuluymuş.uyuyodum uyutmadın demiş.ablam da neden aramadın kı beni bugun deyince eniştem kavga etmerk istemiyorum bir kaç gun aramıcaktım demiş.ablam da gayet sakin böyle haber vermeden bir kaç gun aramadıktan sonra ben telefonu açarmıydım demiş.eniştem de sen bilirsin senin kararın olurdu demiş.bu daha once eniştemin ablama soylediği bişey.biri beni bikaç gun aramasa ben bititiririm diye.ablam da sınırlenmiş rahatsız eettim kusura bakma demiş kapamış.eniştemden gene ses yok.ablam da (madem boyle olmasını istiyorsun ben aileme durumu anlatırım.hosçakal )yazıp gondermiş.bu mesaja yanıt gelmedi.eniştemden 15 gundur ses yok.ablam da aramadı hiç .sosyal medya hesabından silmemişler.şifreler aynıydı ıkısınınde hala aynı.hatta eniştem geçen gun dayımın gonderisini beğendi.acaba baska biri mi var diyoruz?ama bundan once ne zaman arasa açtı eniştem.sıkılmış olsa ablam bu son kavga dışında hıç kavga etmedi ve daha önce hiç ayrılmadı ondan.ikisi de gayet guzel anlaşıyordu.son aya kadar ablamı el ustunde tutan adıyla bıle seslenmeyen adam gıttı yerıne alakasız bırı geldı.sevgisi mi bitti ne oldu?ablam arasa mı yoksa beklese mi?aileye durumu anlatmadık.sanırım o da anlatmadı kı ailesi hala sosyal medya listelerimizde.

sizce ablam beklemeli mi aramalı mı yoksa unutmalı mı?eniştem ararsa tavrı nasıl olmalı?sevgısıne ınanmalı mı?yoksa tamamen cekıp gıtmelı mı?objektıf gozlere cook ıhtıyacımız var.

Güncelleme: Arkadaşlar bayramın bırıncı günü ne kendı ne aılesınden bırı mesaj atmadı.bayramda da gelmedı orda kaldı.ama hala sosyal medyadan abımın resımlerını begenıyo.sosyal medya sıfrelerı ablamın ısmıydı hala değiştirmemiş.ablam çok üzgün ama adamın başkasıyla olduğundan emın artık

Son düzenleme:
İlk okuyunca aklıma başka birine ilgi duyuyor olabileceği geldi,

Ablanız aradığında sesi hep uykuluysa depresyonda falan olabilir ama kesinlikle normal değil yani, kaybetmekten korkmayan insandan korkmak lazım.

Hakkınızda hayırlısı olsun

Bu arada bu sosyal medyada hala kayıtlı olmalar beğeni yapmalar falan ne bileyim bence bir kriter değil yani, hiçbir bağlayıcılığı ve samimiyeti yok

Bence artık siz o adamdan bahsederken "eniştem" demeyi bırakın.

Zaten daha nişan bile yokmuş, enişte kontenjanınız boş bana kalırsa.

Her şey olabilir, hayatına biri girmiştir, başka sıkıntılar fark etmiştir, sevgisi bitmiştir...

İhtimal çok, sonuç tek.

Ablanızın yerinde olsam bırakın aramayı, dönse de kabul etmem.

Son düzenleme:
Bazıları böyledir. Muhtemelen soğumuş, ablanız biraz daha arayıp sıkıştırırsa of beni bunaltma deyip ayrılacak. Hep senin yüzünden, yok yere sorun çıkardın beni bıktırdın diyecek ve bitecek. Ablanız da ciddi ciddi sorun kendisinde sanıp kahrolacak. Tecrübelerim bu yönde umarım yanılırım.
Aileye söylemek için biraz beklemesini tavsiye ederim. İöten içe bu ilişkinin bittiğini içine sindirsin ablanız ve beklesin, bitirecekse sevgilisi bitirsin. Kokusu çıkar yanında.

iyi akşamlar guzel hanımlar..

benim ablam 31 yaşında. kendisinin 33 yaşında bir erkek arkadaşı vardı. üç yıldır beraberler. ilişkinin iki yılı aynı şehirde bir yılı farklı şehirde geçti. eniştemin iş bulamadığı 8 ay boyunca ablam destek oldu. eniştem de yeri geldi ona destek oldu. şimdi iyi bir işe girdi ve bir senedir istanbulda. ama işten akşam 6 da çıkmasına rağmen evden dışarı çıkmaz ve ayrı şehirlerde olmalarına rağmen sabah öğlen akşam arar ve ablam ne zaman arasa evdedir.

geçen sene evlenme teklif etti ve aileler tanıştı. eniştem evlenmeyi çok istiyordu. önümüzdeki yaz evleneceklerdi. eniştem nişan yapalım kasım ayında dedi. ablam farketmez dedi. bizimkiler de kararı onlara bıraktı.aileler bir defa yemekte görüştü ama bu arada bayramlarda seyranlarda bu çift birbirinin ailesini aradı.bu zamana kadar hep çok iyilerdi.

ne olduysa bir ay önce oldu.eniştem ablamı aramamaya başladı.arasa bile işten gelince yorgunum deyip kapatıyordu. bir ay boyunca gunde bes dakıka anca ayırdı ablama.sorun olmadığını ve yorgun oldugunu soyluyordu. ama konuşmaları gene aşkım canımlı falan. ablam iki gun hasta yattı.eniştem gun boyu aramayıp akşam onda mesaj çekmiş nasıl oldun diye.ablam iyileşince enişteme bu durumu,neden boyle uzak davrandığını sordu.eniştem de bir sorun yok dedi ama aynı tavrı devam etti. bu arada eniştem memelekete bayrama gelecekti.ben gelmesem tatılde evde yatmayı dusunuyorum demiş.iki aydır gorusmedıler yuzyuze.

ablam bir kaç gun sonra tekrar sorunca eniştem yok bişi geriliyorum bunlara kapatalım demiş. daha sonra da ablam mesaj attı buna.(böyle sorunlarımızı konuşamazsak birikir.neden böyle davranıyosun .artık konuşmuyoruz arkadaş olsaydık bu tututmdan sonra arkadaşlığımız bıle kalmazdı) yazmış.ya da o tarz bişiler işte.ama hakaret yok.eniştem ertesi gun aramadı.gece 12 oldu ablama sen ara dedim.ablam aradı açmadı.ikinci kez aradığında açtı sesi uykuluymuş.uyuyodum uyutmadın demiş.ablam da neden aramadın kı beni bugun deyince eniştem kavga etmerk istemiyorum bir kaç gun aramıcaktım demiş.ablam da gayet sakin böyle haber vermeden bir kaç gun aramadıktan sonra ben telefonu açarmıydım demiş.eniştem de sen bilirsin senin kararın olurdu demiş.bu daha once eniştemin ablama soylediği bişey.biri beni bikaç gun aramasa ben bititiririm diye.ablam da sınırlenmiş rahatsız eettim kusura bakma demiş kapamış.eniştemden gene ses yok.ablam da madem boyle olmasını istiyorsun ben aileme durumu anlatırım.hosçakal yazıp gondermiş.eniştemden 15 gundur ses yok.sosyal medya hesabından silmemişler.şifreler yanıydı ıkısınınde hala aynı.hatta eniştem geçen gun dayımın gonderisini beğendi.acaba baska biri mi var diyoruz?ama bundan once ne zaman arasa açtı eniştem.sıkılmış olsa ablam bu son kavga dışında hıç kavga etmedi ve daha önce hiç ayrılmadı ondan.ikisi de gayet guzel anlaşıyordu.sevgisi mi bitti ne oldu?ablam arasa mı yoksa beklese mi?aileye durumu anlatmadık.sanırım o da anlatmadı kı ailesi hala sosyal medya listelerimizde.
herkesin modu dusuk zamani.olabilir.ablaniz fazla ustelemis.ben nisanliyken nisanlimda benzer birsey kisa sureli yapti anlayisla karsiladim cunku ben de ayni isteksizligi hissettim.illa hep gorusulecek hep konusulacak degil.evlendigimizden gunden beri daha dikkatli mesaj yazar disari ciktiginda arar 5 senelikte evliyiz.ne bileyim ablan kendinj boyle.mi degerli yapacak .beni istemeyeni ben de istemezdim.

ablam çok uzgun zaten.bunlar soylenmez ama bu adam işsizken elindeki son kuruşunu paylaşırdı.hasta oldu hastanelerde başında bekledi.ama erkek arkadaşı da hıc kırmadı onu ne ısterse ikiletmedi.fazla ustelemiş dıyenler olacak ama bu ablamın ilk huysuzluğuydu.onu da bir ay sonra sabrettıkten sonra noluyoruz dıye yaptı.ozellikle bayramda evde yatıcam gelmicem dedikten sonra.şimdi 15 gundur aramadı.ablam da oyle.geri donse ablam ne yapmalı?donmezse ailelere soylemelı mı?donse bile seven adam bu kadar uzup bekletır mı?ben de ne akıl verecegımı şaşırdım.ama sankı bırısı var gıbı

Böyle eniştemi olur bu ne. Ablanı seviyo gibi değil bu adam , ve ablanı yıldırma politikası uyguluyor. Hani ablan bıraksın diye. Çakala bak. Bence çaksın tekmeyi.

Başka biri olabilirmi ben olsam evi basarım sonra tekme.

ablam çok uzgun zaten.bunlar soylenmez ama bu adam işsizken elindeki son kuruşunu paylaşırdı.hasta oldu hastanelerde başında bekledi.ama erkek arkadaşı da hıc kırmadı onu ne ısterse ikiletmedi.fazla ustelemiş dıyenler olacak ama bu ablamın ilk huysuzluğuydu.onu da bir ay sonra sabrettıkten sonra noluyoruz dıye yaptı.ozellikle bayramda evde yatıcam gelmicem dedikten sonra.şimdi 15 gundur aramadı.ablam da oyle.geri donse ablam ne yapmalı?donmezse ailelere soylemelı mı?donse bile seven adam bu kadar uzup bekletır mı?ben de ne akıl verecegımı şaşırdım.ama sankı bırısı var gıbı
Bekleyin bakalım Bayram'da aile büyüklerini ayarayacak mı ama ablan aramasın.

Böyle eniştemi olur bu ne. Ablanı seviyo gibi değil bu adam , ve ablanı yıldırma politikası uyguluyor. Hani ablan bıraksın diye. Çakala bak. Bence çaksın tekmeyi.

Başka biri olabilirmi ben olsam evi basarım sonra tekme.

adam baska sehırde ve zaten hep evde.hanı o donemde de ne zaman arasa evdeydı ve acıyordu teli.sanal bır ilişki yada işyerinden olabılır dıyoruz.zaten 15 gundur konusmuyolar.

Sanıyorum ablanız ılımlı bir insan, doğrusu bu tavrı normal değil..
Farklı şehirlerde olmaları, kuşkularınızı da şüphelerinizi de arttırır. Emin olmadan birşeyler yapmayın derim. Fakat iletişim de kuramıyorlar..
2 ay yüz yüze görülmemelerine rağmen "ben gelmeyeyim" hoş bir tavır da sayılmaz doğrusu..
Ablanızın aileniz ile konuşmadan önce nişanlısı ile mutlaka yüz yüze görüşmesi gerek.

Sanıyorum ablanız ılımlı bir insan, doğrusu bu tavrı normal değil..
Farklı şehirlerde olmaları, kuşkularınızı da şüphelerinizi de arttırır. Emin olmadan birşeyler yapmayın derim. Fakat iletişim de kuramıyorlar..
2 ay yüz yüze görülmemelerine rağmen "ben gelmeyeyim" hoş bir tavır da sayılmaz doğrusu..
Ablanızın aileniz ile konuşmadan önce nişanlısı ile mutlaka yüz yüze görüşmesi gerek.
o mesajdan sonra adam aramadı.ablam da aramadı.sanırım bayrama da gelmeyecek ex enişte

İlk okuyunca aklıma başka birine ilgi duyuyor olabileceği geldi,

Ablanız aradığında sesi hep uykuluysa depresyonda falan olabilir ama kesinlikle normal değil yani, kaybetmekten korkmayan insandan korkmak lazım.

Hakkınızda hayırlısı olsun

Bu arada bu sosyal medyada hala kayıtlı olmalar beğeni yapmalar falan ne bileyim bence bir kriter değil yani, hiçbir bağlayıcılığı ve samimiyeti yok
ben de birine ilgi duyuyor gıbı dusunuyorum.haklısınız krıter değil

Bazıları böyledir. Muhtemelen soğumuş, ablanız biraz daha arayıp sıkıştırırsa of beni bunaltma deyip ayrılacak. Hep senin yüzünden, yok yere sorun çıkardın beni bıktırdın diyecek ve bitecek. Ablanız da ciddi ciddi sorun kendisinde sanıp kahrolacak. Tecrübelerim bu yönde umarım yanılırım.
Aileye söylemek için biraz beklemesini tavsiye ederim. İöten içe bu ilişkinin bittiğini içine sindirsin ablanız ve beklesin, bitirecekse sevgilisi bitirsin. Kokusu çıkar yanında.
zaten ayrıldılar sanırım.daha doğrusu beyımız acıklama yapmadı ablamın mesajına.ablam da aramıyor ama duruma cok uzuluyor

Back