E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
52.500 le hamile kaldımmm şimdi tam 63 yemiyom artık vallaaaaaaa
megılara zayıf mı hamıle kaldıysan normal canımm
ayn çık kız aradan psikolojim bozuluyo 8.600 kilomu aldım diyon bide sen
canım,ben her istediğimi yiyorumayn masallahin var valla nazar olmada valla senin gibisinide hic duymadim ben 12 kilo aldim suana kadar diye sevincden ucuyordum daha aldik kilomu agzima almam utandim yahuuuu snei gorunce :)
mankenleri hamileligi gibi olmussun masallah sen tas catlasa herhalde 11 kiloyu gecmezsin, hastane cikisinda da hepsi gider sende
masallahhhhhhhh
off kızlar canım çok sıkıldı yaa dün tesadüfen sağlık ocağına gideyim dedim bana yakınya elevit yazdırmak için hastane uzak geldi şimdiye kadar hiç tansiyon problemim yoktu dün 16-10 çıktı ama bende belirti olmadı yani ööle baş dönmesi falanda yok kendimi gayet ii hissediyodum ama hemşire beni biraz panikletti minikimin kalp atışlarını dinledi problem yok gayet ii dedi ama tansiyon yükselince bebek oksijensiz kalıyomuş yok sol tarafından yavaş kalk yoksa kordon dolanma olasılığı artar kan testi falan istedi albümin'mi neye bakçaklarmış aslında oğlum hareket ediyo ama bana sanki hareketleri azaldı gibi geliyo psikolojikmi bilmem bu zamanlarda bebeğin hareketlerinde azalma olan varmı annemde çok normal eskisi gibi zıplayacak yeri kalmadı içerde büyüyo artık diyo şimdi siz doktoruna danış diyceksiniz ondanda ben korkuyorum kontrolüm ayın 10unda sizin tansiyonlarınız normalmi benim bugün 13-9 çıktı aslında bana normal gibi geliyo ama o hemşire bugün yine sınırda dedi nolur hadi bana bişiler yazııınn
benimde 33 haftam 8 kilo almışım.ama tatlılar gözümün önünde uçuşuyor.
maşallah zelişcik öyle gidersen 10 la tamamlarsın herhalde aramızda en az kilo alan da sensin galiba oh ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?