• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan aksesuarlarım *bakmadan geçmeyiiin*

Bayaaa bi maskeli balo sırasında yüzükleri çıkartıp takıcaksınız yaniii..
sen öyle istemişsen biz ne diyebiliriz..aile büyükleri bulunmayacak mı?onlarda mı maskelerle katılım gösterecek..

kaynana cadı maskesi takar artık :icecream:

fikir enteresan :ecrin_bebek:

kaynana cadı maskesi takar artık :icecream:

fikir enteresan :ecrin_bebek:

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Kabağı da damat taksın...
halloween.jpg

şaka gibi :))) cıvıl cıvıl işte elbisen güzel ama maske için aynı şeyi söyleyemicem sen bakma bizlere göz alışkanlıgı çılgın gelin görmeişliğimize vur

Dalga geçen arkadaşlar, sizlerin nişanlıklarıyla böyle dalga geçilse hoşunuza gider mi?
Yani ben şahsen arkadaşı tanımıyorum, elbet beğenen de olur, beğenmeyen de. misal benim seçeceğim bir nişan kıyafeti olmazdı bu. Ancak en azından saygı gösterilmesi gerek diye düşünüyorum. Farklı denmiş, hepimiz farklı birer insanız. Farklı renkler, farklı kıyafet modelleri, farklı aksesuarlar elbette kullanıyoruz. O yüzden çok abest bi durum yok ortada. Biraz anlayış lütfen, kızcağızın hevesini kırmayalım yani düğün arefesinde.

Enteresan... Kıyafet cidden çok hoş ama maske abartılı olur fakat siz beyendiyseniz ve sevgilinizde onayladıysa kimsenin karışmaya hakkı yok. Çok farklı bir nişan olacağı kesin eminim çokda eğlenceli olacak bir ömürboyu mutluluklar dilerim...

Dalga geçen arkadaşlar, sizlerin nişanlıklarıyla böyle dalga geçilse hoşunuza gider mi?
Yani ben şahsen arkadaşı tanımıyorum, elbet beğenen de olur, beğenmeyen de. misal benim seçeceğim bir nişan kıyafeti olmazdı bu. Ancak en azından saygı gösterilmesi gerek diye düşünüyorum. Farklı denmiş, hepimiz farklı birer insanız. Farklı renkler, farklı kıyafet modelleri, farklı aksesuarlar elbette kullanıyoruz. O yüzden çok abest bi durum yok ortada. Biraz anlayış lütfen, kızcağızın hevesini kırmayalım yani düğün arefesinde.

alkisalkisalkis

ilginç ve eğlenceli bir nişan olacak, iyi eğlenceler ve mutluluklar

açıkcası seni kıskanmadım değil...itiraf da ediyorum ki ilk başta kına için sanmıştım sonuçta orda daha rahat ve sıcak bir ortam söz konusu ve çılgınlığı da pek ala şahane kaldırır; ama nişan deyince epey cesur buldum ve inanıyorum ki bol kahkahalı,vur patlasın çal oynasın bir nişan olacak:) çok eğlenin :))))))

şimdi bir şey dicem herkes bir durup düşünsün bakalım.

Madem konuyu açan arkadaş böyle bir şey yapmak istemiş yapar size ne ya.
Bu sitede sürekli bu tarz yorumlar görmekten gına geldi valla.
Hayır beğenmeyebilirsiniz de resmen dalga geçiyorsunuz, bir de sonra kim dalga geçiyor diyorsunuz.
Yok kaynana da cadı maskesi takarmış bilmem ne....

Bir çoğunuz da çok şık olacağım diye kabarık kabarık üzerinizde iğrenç elbiseler giyip saçlarınızı da iğrenç iğrenç yaptırıp boy gösteriyorsunuz belki ama elinize fırsat geçince hemen başkaları ile dalga geçin.

Pess artıık pesss!!!

Bence çok güzel düşünmüşsün arkadaşım.
İnsan hayatında bir kere yaşıyor böyle şeyleri.
Ailen, seviglin de bu fikrini destekliyorsa ne mutlu sana.
Sen nişanını burda seninle dalga geçen insanlar için değil, gerçekten bu mutlu gününde yanında olmak isteyenler için yapıyorsun.
Tadını çıkarmaya bak.
Mutluluklarrr

farklı bır tarz ama elbıseyı beendım. kesınlıkle cesaret edemezdım :) fotoları da paylasırsan sevınırız. mutluluklar

Back