Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan aksesuarlarım *bakmadan geçmeyiiin*

elalidil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
29
0
86
İstanbul
Kızlar slm,

Az önce bir konu başlığına yazdım ama kendi konu başlığım da olsun istedim. Mor bir elbise düşünün, aksesuarlarım fotodaki gibi. Maskemi italya'dan aldım Farklı bir tarz yaratmak istedim. Eczacıyım ama hep stilist olmak istemişimdir ) Sevgilim, ailem ve arkadaşlarım çok beğendiler, siz neler düşünüyorsunuz? Nasıl bir saç yaptırmam uygun olur? Makyaj olarak sadece ruj süreceğim. Hem böylece ekonomik olacak ) Elbisem terzide, nişandan sonra fotosunu çekip onu da yolluyacağııııııııııııııııııııııııııııııım

aklinialirimsmile

süper olursun kaydirigubbakcemile3

düğününde nasıl olcan şimdiden merak ettim kafamçokkarıştı

canlarım biz biraz çılgınız zaten bi restoranda arkadaş arasında olucak nişanımız farkli bi şey olsun istedim...elbisem de eski roma kadınlarının gibi kabarık bi elbise maskeli balo havasında olsun istiorum zaten bizim kızlar da maske takıcak komik ve eğlenceli olsun yaaa çatlağım ben biraz unutulmaz biri oliiim:))

internetten bu modeli bulmuştum elbise için çok hoşuma gitti bunu diktiriyorum

Eklentiler

• $gothic-wedding-dress.jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 92
Bayaaa bi maskeli balo sırasında yüzükleri çıkartıp takıcaksınız yaniii..
sen öyle istemişsen biz ne diyebiliriz..aile büyükleri bulunmayacak mı?onlarda mı maskelerle katılım gösterecek..

Bence çok hoş ve farklı. Belki kına geceniz için daha uygun olabilirdi ne de olsa insanlar alışılmadık şeyleri tuhaf bulabiliyorlar. Ama sizin içinize sindiyse bence çok hoş, güle güle giyin...

bence eğlenceli görünüyo belliki baya değişik bişey olcak mutluluklar diliyorum alkisalkisalkis

sadece annem ve babam olucak ve sevgilimin annesi babası.Misafirler takmıycak maske sadece yaıkın arkadaşlarım takıcak.ama dalga geçilecek bi şey olduğunu sanmıyorum ben biz bunu istiyoruz ve yapıyoruz amaç sadece paylaşmaktı beğenmek zorunda değilsiniz ama dalga geçmeniz hiç hoş değil.....

İyi de dalga geçmiyoruss ki :uhm: Sen beğendiysen kime ne zevk meselesi bu sonuçta. Herkesin kendi nişanı kendisine aittir içine nasıl siniyorsa öyle yapmalı bence. a.s

paylaşıyorsanız her türlü yoruma açık olmalısnız.çünkü çok çok farklı bir şey yaptığınız.hayaliniz buysa yapabiliyorsanız ne alâ.

fakat nişan düğün gibi hayatımızın en özel günleri en güzel en şık olmak istediğimiz günlerdir yani öyle alışılagelmiş.çılgınlık garip geliyor.

elbiseniz güzel gerçekten gothic bir tarzı var.

Hıım,hakikaten sıradışı bir tarz. Bu düşüncenizi kına gecesinde hayata geçirseniz çok daha güzel olur bana kalırsa.Şöyle bayanlar arasında, samimi dostlarınız da size katılabilirler belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…