Tüp Bebek Merkezleri Nisan 2025 Transfer Olanlar

2 gun önce kasik ağrılarım vardi.benim bel hep agradigi icin onu ona baglamadim hic. Suan uyuma isteyi geliyo.bide asiri duygusalim. Durub durub aglayasim geliyo. Sacma sacma seylere takiliyorum. Tuvalete aşırı çok cikmaya başladım. Lekelenme olmaya bilirmis her keste ayni digil. Idrar testinde 5 gunde görende oluyo 16 gün görende. Yani her kesin bünyesine göre karışık
Kanda negatif gördüm ama 5. Günümdü sence yokmudur

Kanda negatif gördüm ama 5. Günümdü sence yokmudur
Vardir merak etme sen. Cok erken kan bile. Erken olmasa doktor 10 12 gun süre vermezdi dimi. Direk derdi 5 gunden verin git gide artar degerin diye. Bebek zaten 6.7 ci gun yerlesiyo kan deyerinde 8 9 cu gun yukselmeye basliyo. Senin bebe daha icerde yerinde yer ediyo😁

Vardir merak etme sen. Cok erken kan bile. Erken olmasa doktor 10 12 gun süre vermezdi dimi. Direk derdi 5 gunden verin git gide artar degerin diye. Bebek zaten 6.7 ci gun yerlesiyo kan deyerinde 8 9 cu gun yukselmeye basliyo. Senin bebe daha icerde yerinde yer ediyo😁
Çok moralim bozuldu aslımda yapmayacaktım yenik düştüm çok ağladım sızladım

Benim ilk denemem polikistik överdim 13 embriyo dondurduk bizde 5. Gün embriyosu koydular
Banada 5 gun embriosu koydular. Ankara bahcecide. Hayirlisi olsun bakalim. Gelib gelib bakcam sende nasil oldu diye. Bende heralde yarinda idrar testi yaparim. Cumada normal kan testi 😁

Banada 5 gun embriosu koydular. Ankara bahcecide. Hayirlisi olsun bakalim. Gelib gelib bakcam sende nasil oldu diye. Bende heralde yarinda idrar testi yaparim. Cumada normal kan testi 😁
Ben de Kayseri Acıbadem Mustafa taş ta yaptırdım inşallah şeninde güzel haberlerini duyarız hiç bi ev çocuk sesi olmadan zaman geçmesin

Back
X