- 14 Kasım 2022
- 562
- 741
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben adetin 14. Günü yerine 21.günü yumurtladım nasıl hesaplarım kaç haftalık olduğumu ? Beta hcg 2550 çıktı doktor 3 haftalıksın hatta kese var 4 mm dediMerhaba canım anneler
12+5 hamileyim ELHAMDÜLİLLAH
Happy Mom ve çeşitli uygulamalardan bakınca 12 Nisan Doğum gösteriyor Allahın izniyle
Benim gibi olan annelerle konuşup bilgi alışverişi yapmak için açtım bu konuyu umarım faydalı olur herkes için
Anne Grupları - 2024 Nisan Anneleri Paylaşım AlanıMerhaba canım anneler
Happy Mom ve çeşitli uygulamalardan bakınca 12 Nisan Doğum gösteriyor Allahın izniyle
Benim gibi olan annelerle konuşup bilgi alışverişi yapmak için açtım bu konuyu umarım faydalı olur herkes için
Merhaba ? Çok kalabalık bir grup olduğu için açtım rahatsız iseniz katılmayabilirsinizAnne Grupları - 2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı
Aynı gruptan var zaten üstte tekrar neden aynı konuyu açıyorsunuz ki ?
Merhaba ben googleye yazıp program ile hesapladım son adet tarihime göreCanım ben adetin 14. Günü yerine 21.günü yumurtladım nasıl hesaplarım kaç haftalık olduğumu ? Beta hcg 2550 çıktı doktor 3 haftalıksın hatta kese var 4 mm dedi
Oyy maşAllah hoşgeldinizMerhaba gruba bende katılmak isterim 11 haftalık hamileyim bebeğim nisanda doğacak inşallah
Bizim tüp bebekten kızları çağırsana buraya :)Merhaba canım anneler
haha mantıklıymışşşş :)))Bizim tüp bebekten kızları çağırsana buraya :)
Tanıyoruz artık birbirimizi zaten hem hafta olarak da yakınız hepimizhaha mantıklıymışşşş :)))
Evet yazdımmm inşAllah gelirler :)))Tanıyoruz artık birbirimizi zaten hem hafta olarak da yakınız hepimiz
Ben geldiimm bile diğer Nisan annelerinde de varım ama burası da şenlenirr inş :) senin cinsiyet belli oldu mu canım nasıl gidiyorrEvet yazdımmm inşAllah gelirler :)))
Hoşgeldiiiin bende sakin sakin olsun diye açayım dedim :)Ben geldiimm bile diğer Nisan annelerinde de varım ama burası da şenlenirr inş :) senin cinsiyet belli oldu mu canım nasıl gidiyorr
Hoşgeldiiiiin :)))Helllooo kızlar . Nasıl gidyor sayın tup bebeklıler ? İlaçlara devammı?
Yaaa yesinler onu 2li tarama yaptirdin mi canım doktor buldun mu kendine Bursa'da onu da sorayımHoşgeldiiiin bende sakin sakin olsun diye açayım dedim :)
Cinsiyeti göstermedi bizim minik bi kapamış kendini eli ağzında uyuyordu heralde artık 4. aya kaldık
2 li tarama yaptırmadım canım çok kararsız kaldım sonra allah korusun bir şey olsa da aldırmayacağım dedim kendime gebeliği zehir etmeyeyim dedim olumsuz bir şey çıkarsa çok üzülürdüm o yüzden kaldı öyleYaaa yesinler onu 2li tarama yaptirdin mi canım doktor buldun mu kendine Bursa'da onu da sorayım
Ya benım ıkı hafta once lekelenmem olmustu hala coraspine başlatmadı. Estrofem, prolutex ve progestana devam edıyoruz. Tup bebegı yapan doktor estrofem kalp atısını duyunca bırakılacak demıstı ama Van’daki prof. Estrofem devam dedi anlamadım niyeHoşgeldiiiiin :)))
İyiyiz çok şükür 1-2 haftadır bulantılarım da azaldı ondan öncesi bir felaketti
Progestana devam ettirdi doktorum son kutum ama
demir ilacı verdi bi de folik asitimi değiştiri
coraspin de devam