NİSAN 2024 ANNELERİ 🤰🏻

emy14

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2022
562
741
25
Merhaba canım anneler 🥰
12+5 hamileyim ELHAMDÜLİLLAH
Happy Mom ve çeşitli uygulamalardan bakınca 12 Nisan Doğum gösteriyor Allahın izniyle

Benim gibi olan annelerle konuşup bilgi alışverişi yapmak için açtım bu konuyu umarım faydalı olur herkes için 😇

Merhaba canım anneler 🥰
Happy Mom ve çeşitli uygulamalardan bakınca 12 Nisan Doğum gösteriyor Allahın izniyle

Benim gibi olan annelerle konuşup bilgi alışverişi yapmak için açtım bu konuyu umarım faydalı olur herkes için 😇
Canım ben adetin 14. Günü yerine 21.günü yumurtladım nasıl hesaplarım kaç haftalık olduğumu ? Beta hcg 2550 çıktı doktor 3 haftalıksın hatta kese var 4 mm dedi

Merhaba gruba bende katılmak isterim 11 haftalık hamileyim bebeğim nisanda doğacak inşallah

Canım ben adetin 14. Günü yerine 21.günü yumurtladım nasıl hesaplarım kaç haftalık olduğumu ? Beta hcg 2550 çıktı doktor 3 haftalıksın hatta kese var 4 mm dedi
Merhaba ben googleye yazıp program ile hesapladım son adet tarihime göre

Merhabalar kizlar bende 10+6 haftalık gebeyim Dr geç döllenme dedi öncelikle hepimiz umarım sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız. Soğuk sıkım badem yağı karın çatlak için marka önerisi olan varmı? Birde geç döllenme de çin takvimi tutuyor mu acaba?

Merhaba canım anneler 🥰

Bizim tüp bebekten kızları çağırsana buraya :)

Ben geldiimm bile diğer Nisan annelerinde de varım ama burası da şenlenirr inş :) senin cinsiyet belli oldu mu canım nasıl gidiyorr
Hoşgeldiiiin bende sakin sakin olsun diye açayım dedim :)
Cinsiyeti göstermedi bizim minik bi kapamış kendini eli ağzında uyuyordu heralde artık 4. aya kaldık :KK43:

Helllooo kızlar . Nasıl gidyor sayın tup bebeklıler ? İlaçlara devammı?😀
Hoşgeldiiiiin :)))
İyiyiz çok şükür 1-2 haftadır bulantılarım da azaldı ondan öncesi bir felaketti :KK43:
Progestana devam ettirdi doktorum son kutum ama
demir ilacı verdi bi de folik asitimi değiştiri
coraspin de devam

Hoşgeldiiiin bende sakin sakin olsun diye açayım dedim :)
Cinsiyeti göstermedi bizim minik bi kapamış kendini eli ağzında uyuyordu heralde artık 4. aya kaldık :KK43:
Yaaa yesinler onu 🥰 2li tarama yaptirdin mi canım doktor buldun mu kendine Bursa'da onu da sorayım 😀

Yaaa yesinler onu 🥰 2li tarama yaptirdin mi canım doktor buldun mu kendine Bursa'da onu da sorayım 😀
2 li tarama yaptırmadım canım çok kararsız kaldım sonra allah korusun bir şey olsa da aldırmayacağım dedim kendime gebeliği zehir etmeyeyim dedim olumsuz bir şey çıkarsa çok üzülürdüm o yüzden kaldı öyle
Bursa da Medicana da Volkan Aksakallı ya gideceğim Kasım da daha gitmedim ama çok araştırdım inşAllah memnun kalırım :)
Sen nasılsın kaçıncı haftandasın :)

12+0 oldum bugün çok şükür herşey güzel gidiyor baş ağrısı var bugünden 🤦 onun dışında iyim şükür ikili tarama testinde kararsız kaldım ama cuma günü yaptıracağım sanırım

Hoşgeldiiiiin :)))
İyiyiz çok şükür 1-2 haftadır bulantılarım da azaldı ondan öncesi bir felaketti :KK43:
Progestana devam ettirdi doktorum son kutum ama
demir ilacı verdi bi de folik asitimi değiştiri
coraspin de devam
Ya benım ıkı hafta once lekelenmem olmustu hala coraspine başlatmadı. Estrofem, prolutex ve progestana devam edıyoruz. Tup bebegı yapan doktor estrofem kalp atısını duyunca bırakılacak demıstı ama Van’daki prof. Estrofem devam dedi anlamadım niye

X