Ayy beni de ekler misiniz lütfenYeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyle Nisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Ekleriz tabiii hoşgeldin canım benimAyy beni de ekler misiniz lütfenBAT: 7 nisan .
Ay hoşbulduk daha yeniyim yanlışlıkla mart ayına katılmışım bi deEkleriz tabiii hoşgeldin canım benim
Doktor baksın ona göre yol izlersiniz kuzumKadın doğum doktorum aradı şimdi insülin direnci yüksekmiş ilaç başlanılacakmış.Acaba hamilelik askıya alınır mı ?
Ajdkdkfk olur öyle arada inşallah Ramazan'ın bereketiyle gelsinlerAy hoşbulduk daha yeniyim yanlışlıkla mart ayına katılmışım bi dehepimiz gizel haberler alırız inşallah bu ay
HahaFolik asit al canim doktor bana ic kesinljkle dedi. Iyiyim sadece kasik agrilarin oluyor birde sis hissediylrum kendimi ve midem kaziniyor
Aminn inşallahAjdkdkfk olur öyle arada inşallah Ramazan'ın bereketiyle gelsinler
Hayırlısıyla bı hamile kalaydik sonrada doğumdan korkardik korkularımızı paylasirdikAynen öyle kuzum
Onun içinde ocak 2023 anneleri topiğine geçeriz canımHayırlısıyla bı hamile kalaydik sonrada doğumdan korkardik korkularımızı paylasirdik
Keşke o günler yakında olsaOnun içinde ocak 2023 anneleri topiğine geçeriz canım
Pozitif olduğunu da görürüz inşallahKızlar evdeki testlerden bitane yapayım dedim tabiki negatif hayatımdaki pozitif tek şey covid testim
Kız kansizlikta engel olurmu acaba hamile kalmayaOnun içinde ocak 2023 anneleri topiğine geçeriz canım
Adetin geçti mi canımKızlar evdeki testlerden bitane yapayım dedim tabiki negatif hayatımdaki pozitif tek şey covid testim
Buna çok güldüm işte covid olduğumda aynı cümleyi bende kurmuştumKızlar evdeki testlerden bitane yapayım dedim tabiki negatif hayatımdaki pozitif tek şey covid testim
D vitamini yumurtalari etkiliyorKız kansizlikta engel olurmu acaba hamile kalmaya
Covit mi oldun geçmiş olsun kuzum önümüzdeki aya inşallahKızlar evdeki testlerden bitane yapayım dedim tabiki negatif hayatımdaki pozitif tek şey covid testim
Evet demir etkiliyor.Kız kansizlikta engel olurmu acaba hamile kalmaya
Gittim canım cuma sabah tekrar kan vereceğim bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşAllahAynen tekrardan kan ver olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?