- 22 Ocak 2022
- 1.020
- 823
1 sene sonra ikinciyide çıkarırız aradan çok bekletmemek lazımki yine bu kadar uğraşmayalımBiz ne ara ikinci çocukları yapicaz bilmiyorumBen şimdi üstekilere durumu nasıl anlaticam onuda bilmiyorum herşey çorba oldu
Rahim filmine onlarla giderim kocam izin alamıyor patronları saolsun gudubet1 sene sonra ikinciyide çıkarırız aradan çok bekletmemek lazımki yine bu kadar uğraşmayalımkız anlatma boşver önemli bi gelişme olursa o zaman söylersin
Doktor önlem amaçlı istedi dersin artıkRahim filmine onlarla giderim kocam izin alamıyor patronları saolsun gudubet
Bulcaz bişiDoktor önlem amaçlı istedi dersin artık
Normalde gecikmen olurmu? Gebelik testi yaptınmı?Kızlar herkese merhaba burada yeniyim Son adet tarihim 3 şubat sekiz şubatta rahim filmi çektirdim hala adet olmadım 5 martta adet olmam gerekiyordu 15 gün gecikmem var ama hiçbir belirtim yok ne yapacağımı bilmiyorum
Bende pco var ama adetlerim çok düzenli 30 günde bir oluyorum neden böyle oldu anlamadım rahim filmi mi gecikme yaptı bilmiyorumNormalde gecikmen olurmu? Gebelik testi yaptınmı?
Bende buay ilk defa yumurta gelistirici igne vuruldum ins nisan annesi oluruz hep birlikte bat 9 nisan
15 gün ciddi bi süre kan testi ver istersen ona göre muayene olursunBende pco var ama adetlerim çok düzenli 30 günde bir oluyorum neden böyle oldu anlamadım rahim filmi mi gecikme yaptı bilmiyorum
Kötü bişey değil canım kaç gün sürdüğü değişken bi durum. Çatladıktan sonra sayıyosun ama 14 kesin değil 14 16 arası oluyo değişiyo odaKızlar selam benimde bat 31 mart 1 nisan gibi duruyor :) bende perşembe günü yumurtladım cuma cumartesi devam etti ve bugün yani pazar günü çatladım. Üç gün sürmesi kötü birşeymi ? Bide adetim yumurtladığım günden 14 gün sonramı yoksa çatladığı günden 14 gün sonramı olacak
Hımm yani bugünden itibaren sayıcam nasıl geçecekkjKötü bişey değil canım kaç gün sürdüğü değişken bi durum. Çatladıktan sonra sayıyosun ama 14 kesin değil 14 16 arası oluyo değişiyo oda
Bende yumurtlama dönemimdeyim bende nasıl geçer bilmiyorum hep birlikte iple çekicez artıkHımm yani bugünden itibaren sayıcam nasıl geçecekkj
Ay inşallah sağlıklı sıhhatli güzell haberlerini alırıızBende yumurtlama dönemimdeyim bende nasıl geçer bilmiyorum hep birlikte iple çekicez artık
hepimizin inşallahAy inşallah sağlıklı sıhhatli güzell haberlerini alırıız
Normal bence olmuş yumurtlamaEki Görüntüle 3030200 11. Gün boyle Bi manzara normal mi sizce ovulasyon testinde. Adet döngüm 30 gün. Bu kadar erken yumurtlama olmuş olabilir mi
Geçmiş olsun canım ; ben bu tüpkısmı ile ilgili olanı çok bilemiyorum18 aydır uğraşıyoruz bizdeBen ilk etapta epilepsi olduğu için bende bişey var deyip doktor doktor gezdim gittiğim her doktor 3 ay deneyin olmazsa gelirsin, 4 ay deneyin olmazsa gelirsiniz diye diye 1 seneyi bulduk..Sonra ovü testlerinden aldım 3 ay denedim yine olmayınca son çare farklı bı doktora gittim oda eşimi çağırdı direk. Eşimin değerleri düşük çıktı.. Aşılama yapılması gerek dedi eşime takviyeler felan verdi 3 ay sonra ben aşılamayı istemedim bı 6 ay kullansin sonra yaparız şuan bu değerlerle aşılamada tutmaz daha çok moralimiz bozulur hemde maddi olarak sarsar dedim Neyse sonra o süreçte kovit felan olduk dedim biz bi ürolojiye gidelim bu düşüklüğün sebebi neden kaynaklı hemde kontrole gireriz dedim tekrar sperm testi yapıldı adamın değerleri çok yüksek çıktı doktor ilk testin yanlış olabileceğini söyledi ama ben pek sanmıyorum böyle olunca bizim aşılama iptal oldu şimdi oturduk bebişin gelmesini bekliyoruz Sadece ben sürekli enfeksiyon geçirdiğim için tuplerimden şüpheleniyorum bu ayda olmazsa önümüzdeki ay rahim filmi cektiricem bakalım nasip