- 13 Temmuz 2021
- 383
- 397
- 23
Allah vakitlice versin evlat hepimizeValla inanir misin benim adetten 1 hafta once basladi gaz problemi adete 5 gun kala lekelenmem oldu sonraki gun bas donmesi ve mide yanmasi basladi bat 2 gun gecincede kanamam oldu ama şoka girmistim normalde en erken belirti lekelenme ve hafif bas donmesi daha olasi geliyo bana belirti olarak sayacagim belki biraz da kramplardir ama gaz mide bulantisi falan cok erken basladi. Ha soyle biseyde var herkese bilgi olsun kimyasal sonucta bebek tutunmamisti ki beta yukselsin. Benim deger tutunma olmadan yukseldi yani diyolar ya rahime tutununca salgilaniyo beta hormonu diye o yalanmis onu anladim dollenmeden itibaren az da olsa yukseliyo ki kaset test 5.30 degeri yakalamisti oyle dusun. 5.30 degerle ben bas donmesi gaz mide bulantisi ve yanma yasadim. Saka gibi bisey butun parametrelerim bozuk
Amiinn ay bende görüyorum arada oyle ruyalar uyaninca bebegi ariyorum falan.dahada heveslwniyorim.. insallah saglikla olsunlar tek..isteyenlere sana ve banada nasip olsunO zaman ihtimal yuksekiftarda corba iciyosan yeterli sivi aliyosan sanmiyorum kabizlik yapsin usutme sadece en onemlisi ayaklar sicak olsun.. Insallaaaaah bu mubarek gunlerde kendime hepimize duam anne baba olmak isteyen kim varsa kucaklari dolsun ♥ Dun gece ruyamda bebek emziriyodum yani hamileligi gectim cocugu dogurmusum emziriyodum bide Hayira cikarsin rabbim cok hosuma gidiyo arada boyle ruyalar gorunce 15 aydir bekleyince ruyalarda bulusuyoruz bebeyle artik
Canım 3 cocugum var30.. Sen kaç yaşındasın kaç çocuk vardı
İnşallah güzel haberlerini alırız
Canım benim de muhtemelen Coronadan dolayı sarktı bu kadar. Çok şükür testim negatif.Benim de covit oldugumda 7 gun gecikmişti canim kovit oldukca cok etkiliyor
Tuhaf gelebilir ama ben çok çok silik bir çizgi görüyorum alt kısmı daha belirgin silikliğinBat 15 nisan negatif silebilirsiniz listeden
Sanmıyorum kuruma olabilir o ki adet ağrıları gelmeye başladı gibiTuhaf gelebilir ama ben çok çok silik bir çizgi görüyorum alt kısmı daha belirgin silikliğin
regl olmadan ümitsiz olma kuzum gün doğmadan neler doğarBat 15 nisan negatif silebilirsiniz listeden
Ovulasyon günün tam belli mi peki? Takipi miydinSanmıyorum kuruma olabilir o ki adet ağrıları gelmeye başladı gibi
24 martta hsg çekildi 30 martta yumurta takibi yapıldı o kadarOvulasyon günün tam belli mi peki? Takipi miydin
Çok umutlanmak istiyorum ama bilmiyorum bu ay hic öyle birseyim yokregl olmadan ümitsiz olma kuzum gün doğmadan neler doğar
30 martta kaç mm idi peki24 martta hsg çekildi 30 martta yumurta takibi yapıldı o kadar
Onu bilmiyorum işte ultrasyon resmi verdi ama anlamadım30 martta kaç mm idi peki
Bem bi hayalet çizgi gördüm sanki. Adet olmadan erken demeyin daha gecikmeyi bekleyinBat 15 nisan negatif silebilirsiniz listeden
Bende görüyorumTuhaf gelebilir ama ben çok çok silik bir çizgi görüyorum alt kısmı daha belirgin silikliğin
Ama umutlandiriyorsunuz beniiBem bi hayalet çizgi gördüm sanki. Adet olmadan erken demeyin daha gecikmeyi bekleyin
Ama gördüğümü soyledim benAma umutlandiriyorsunuz benii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?