- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.879
- 88
- 33
2 gün sonra Beta'yı kontrol ettir canım. 5 gebelik değeri değil aslında. 0-5 arası gebe değil, 5 ve 25 arası gebelik şüphesi 25 üstü gebelik...Yok mu kimsee
Rabbim hayırlısını versin2 gün sonra Beta'yı kontrol ettir canım. 5 gebelik değeri değil aslında. 0-5 arası gebe değil, 5 ve 25 arası gebelik şüphesi 25 üstü gebelik...
5 değeri öyle bir sınır değer ki sana umut versek bi türlü vermesek bi türlü.
Bekle 3 gün sonra kan testini tekrarla. 3. gün en az 15 gelmesi gerekir. (min. 2 günde bir 2 ye katlamalı çünkü).
Şimdilik diyeceğim bunlar. Umarım hayal kırıklığı yaşamazsın.
İlk gebelik mi olacak canım seninkiAynıyız benim de 37 yaşım. Allah kısmet etsin
Sen bayağı belirti yasamisinHoşgeldin canım uzun süreli akıntı, 2 gün şiddetli mide bulantısı, ayaklarıma vuran kasık ağrısı, göğüs ucu aşırı açıyordu ve bata yakın ilişki esnasında sağ kasığımda baskı ağrı oluyordu aynı catlamada olduğu gibi
Yok benim de 7 yaşında kızım varİlk gebelik mi olacak canım seninki
Adetine henüz var canım noralini bozup bebisi etkilemesin adetine 1 gün kala test yaparsınYok mu kimsee
Yeni tarihin neKız benı de ekleyin buraya topik açtım liste yapamadım
Oyyy maşallah kız nerdeyse 5 haftalik olucaksinBeta HCG değerim 632,99 çıktı
4 hafta 2 günlükmüşOyyy maşallah kız nerdeyse 5 haftalik olucaksin
Maşallah güzel değerlerin Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin4 hafta 2 günlükmüş
yaaa müthişşşşşOyyy maşallah kız nerdeyse 5 haftalik olucaksin
Sağlık olsun kuzum önümüzdeki ay güzel haberler alırsınız inşallah
Güzel dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederiz. Biz 11 ay bekledik bu güzel haberi en son bulduğum doktor polislerin olduğunu söyledi ve ameliyat oldum. Bir ay sonra da mutlu haberMaşallah güzel değerlerin Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Aminn insallah benimde 2. Çocuk olacak nasipse ilkinde sicak basıyordu ve uyuyordum sürekli..Benim çok net bir şekilde hala hatırladığım şey, inanılmaz bir göğüs ağrısıydı. Ama öyle her reglden önce olan gibi değil. Baya çamaşırsız duramayacak gibi. En ufak harekette sızlıyordu. Ben zaten o zaman acaba mı demiştim ilk. Ama mesela 2.'de o olmuyomuş pek. Kasık batması olarak hiç anormal bir şey hissetmemiştim. Zaten o yüzden de şu an en ufak bir sancıda acaba mı diyorum
Gönlünüze göre olsun her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?