4 Nisanmış adetin dur bakalım henüz net değilSoncu aldım kızlar 1.20 negatif
Çok sağol canım inşallah ama sabır yok bende hiç ya sabırsız biriyim Allah da beni sabırla sınıyor sanırım o yüzdenAyyy sabret canım biraz daha inşallah günün geçer de kan verirsin
Öyle olurmuş sabretmeye çalış yine sen dua etmekten vazgeçmeÇok sağol canım inşallah ama sabır yok bende hiç ya sabırsız biriyim Allah da beni sabırla sınıyor sanırım o yüzden
:) cok tatlısın kuzum ablam da dedi değeri artmış sonra dan4 Nisanmış adetin dur bakalım henüz net değil
Saol kuzumHayırlısı olsun kuzum umudu kaybetmek yok
Tabi canım acele etme daha var o 4 günde neler olur neler:) cok tatlısın kuzum ablam da dedi değeri artmış sonra dan
Hoşgeldin canım benim
Amin canım inşallahŞu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
4 gün bile yok kız 3 gün hatta pzartesi kadar beklemedeyimTabi canım acele etme daha var o 4 günde neler olur neler
Hadi bakalım güzel haberler gelicek inşallah4 gün bile yok kız 3 gün hatta pzartesi kadar beklemedeyim
İns kuzum benımH
Hadi bakalım güzel haberler gelicek inşallah
HoşbuldumHoşgeldin canım benim
Işık almayan dolap içinde tut. Bir de kapağını açma. Birşey olmaz.Kızlar bir şey soracağım netten iki adet erken gebelik testi almıştım bir tanesinin jelatinini açıp kontrol ettim kırık filan gelmiş olmasın diye sonradan dikkat ettim jelatini açıldıktan sonra kullanılmalı diyor. Reglime iki hafta var daha şuan kullanamam testi boşa gidecek çünkü. Test bozulur mu sizce o zamana kadar ?
Tamamdır çok teşekkür ederimIşık almayan dolap içinde tut. Bir de kapağını açma. Birşey olmaz.
Hafta sonu ya elinde olan test yapmıştır yoksa herkes pazartesiyi bekliyordurKızçeler hiç çift çizgi gören yok mu bizi sevindirin yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?