Karindan hemem gozukmuyo canim mesanen de baya dolu olmasi lazim doktorum yarin izinli icimiz, rahat etsin vajinal bakalm dedi..minicik gozuktuNormal ultrasonda görülmedi mi bende gittim normal ultrason da minnacık görüyorum ama sana bişey gösterecek bişey yok dedi çok erken gelmişsin dedi. Normal ultrason da hemen gözükmez mi bebek
Ben bayağı erken gitmişim o zaman daha 2 yada 3 haftalık bebiş 3 gün önce 52 çıkmıştı kan değerim çok çok yeni sanırım5te kese 6 da kalp atışı duyuluyorama azıcık göbüş varsa 1 haft kaydır
İyi bari içim rahatladı doktor dedi kalınlaşma var minnacık görüyorum ama sana gösterecek bişey yok falan dedi korktum acaba yok mu diyeKarindan hemem gozukmuyo canim mesanen de baya dolu olmasi lazim doktorum yarin izinli icimiz, rahat etsin vajinal bakalm dedi..minicik gozuktu
Bendede kalinlasma var dedi karindan,ama icimiz rahst etsin dedik allah korusun dis gebelik vs olmasin diye, gorunce bays bi rahatlama geliyoİyi bari içim rahatladı doktor dedi kalınlaşma var minnacık görüyorum ama sana gösterecek bişey yok falan dedi korktum acaba yok mu diye
2 ye katlaya katlaya gidiyor gün aşırı yani 100 200 400 800 1600 olacak 8 ila 10 gün sonra görünür diye tahmin ettimBen bayağı erken gitmişim o zaman daha 2 yada 3 haftalık bebiş 3 gün önce 52 çıkmıştı kan değerim çok çok yeni sanırım
Benimde çarşamba günü doktor bi iki gune çatlar dedi akintim vardi dunden bu güne ama biraz once bi batma oldu ayağa kalkınca sanki sıcak birsey hissetim de bi baktim daha yoğun ve fazla acaba çatladı mı diye düşünüyorumKadın doğuma geldim şeker ilacı verdi. Gebelikte kullanılırmış.Çok sevindim. Ama şöyle bir durum oldu benim yumurtam çatlamış 3 gündür bu halde olma ihtimali var mı acaba ? Çünkü benim 3 gündür akıntım var.
Doğru diyorsun :)))Duyguyu diğeri geçiyor bu sürecte:) hele ki uzundur deneyince:)
Hoşgeldin canımHayırlı olsun topiğimiz, bat 18 nisan benide ekler misin
Degerlendirdiniz mi kuzuKadın doğuma geldim şeker ilacı verdi. Gebelikte kullanılırmış.Çok sevindim. Ama şöyle bir durum oldu benim yumurtam çatlamış 3 gündür bu halde olma ihtimali var mı acaba ? Çünkü benim 3 gündür akıntım var.
Bizim durum daha da vahim 3 yıl olduSorma ya, kaç aydır deniyorsun? Benim.1,5 yıla yakın, bunca zamanda duygu muydu kalmıyor:)
Amin çok sağolun kendim hissettiğim yunurtlama 18martti testi 28mart yaptım sizde yapın çıkar insseyma4 kuzum tebrik ederim listeye şimdi baktım. Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Yumurtlaman ne zamandı ve ne zaman test yaptın benim de bat 7 nisan o yüzden soruyorum
Test yapan yokmu çiçeklerim
Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyleNisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Evet değerlendirdim. Ama doktor yumurtalar farklı zamanda çatlamış olabilir birden fazla dedi. Ondan regl zamanına kadar gün aşırı değerlendir dedi. Aklıma takıldı aradım doktorumuDegerlendirdiniz mi kuzu
Çatlamıştır. Benim şu anda 2 yumurtam sıvı dolu çatlamıştı. Akıntım bugün benim de öyleydi ama 3 gümdür her gün 1 kere öyle geldiBenimde çarşamba günü doktor bi iki gune çatlar dedi akintim vardi dunden bu güne ama biraz once bi batma oldu ayağa kalkınca sanki sıcak birsey hissetim de bi baktim daha yoğun ve fazla acaba çatladı mı diye düşünüyorum
Gene iyi senin geçen ay ben test yaparken adet oldumGördüm gördüm hatta testi yaptıktan 15 dk sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?