- 29 Ekim 2018
- 25
- 19
- 38
- Konu Sahibi Yoldakimucize
-
Rabbim size de güzel haber almayı nasip eylesin. Biz yurt dışında yaşıyoruz, tüp bebek için Türkiye’ye özel geldik. İlk gün yattım sürekli, sancılarımda vardı sanki. 2. ve 3. gün gündüz yattım akşam bir kaç saat gezmeye çıktık eşimle. 4. gün uçakla seyahat ettim. Dönünce de işe başladım. Özel birşey yapmadım açıkcası, ama ani hareket etmemeye, koşmamaya, ağır hiç birşey kaldırmamaya çok özen gösterdim. Bide tabi 8 farklı ilaç kullanıyorum, onlarında etkisi vardır. En büyük etken elbette Rabbimin takdiri.Benimde 15 nisan pazartesi günü yapıldı transferim bende ewde yatıyorum öyle inşallah bi sıkıntınız yoktur öyle düşnmeyin lütfenÖnerebilceğinz bişyler warsa dinlemek isterim
Allah sizden razı olsunBu konuları bilmiyorum ama Allah yardımcınız olsun demeye geldim.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah dua edin lütfen biz bekleyenlerden nasip etsin RabbımRabbim size de güzel haber almayı nasip eylesin. Biz yurt dışında yaşıyoruz, tüp bebek için Türkiye’ye özel geldik. İlk gün yattım sürekli, sancılarımda vardı sanki. 2. ve 3. gün gündüz yattım akşam bir kaç saat gezmeye çıktık eşimle. 4. gün uçakla seyahat ettim. Dönünce de işe başladım. Özel birşey yapmadım açıkcası, ama ani hareket etmemeye, koşmamaya, ağır hiç birşey kaldırmamaya çok özen gösterdim. Bide tabi 8 farklı ilaç kullanıyorum, onlarında etkisi vardır. En büyük etken elbette Rabbimin takdiri.
Aminnn sizden de razı olsun.Allah sizden razı olsun ❤
Amin inşallah, sizi öyle iyi anlıyorum ki, inşallah Rabbim sizlere de nasip eylerHayırlı uğurlu olsun inşallah dua edin lütfen biz bekleyenlerden nasip etsin Rabbım
Bence endişelenmeyin adet olacaksaniz bile okadar erken olmazsınız en azindan transferin 10. Gününden sonra olursunuz. Jeli kullandığım zaman kahverengi olurdu JEL hatta topak topak gelirdi geri kahverengi. Umarim hamilesinizdirMerhana kizlar bende geçtiğimiz pazartesi transfer oldum bugun 6 ci gun . Bnde cikilota kisti var bu 4 cu denemem 2 yila askin uğraşıyoruz. Trasferin 2 ci gunu yani carsamba gunu sabah crinone jeli siktim jeli cikardim.etrafi kahverengi lekeler olmus bi anda korktum o anda zaten kasiklarimda agri da vardi dedim kesin adet oluyorum .sonra oglen bi daha baktim hcbisey yok acana jel den mi ileri geldi yoksa adet mi olacaktim
Ayni sekilde bndede geldi . Ondan sonra hc gelmedi yuzumde sivilciler ckmaya basladi .adet olcak gbide agrim var ya sanki bu da olmadi gbime geliyorBence endişelenmeyin adet olacaksaniz bile okadar erken olmazsınız en azindan transferin 10. Gününden sonra olursunuz. Jeli kullandığım zaman kahverengi olurdu JEL hatta topak topak gelirdi geri kahverengi. Umarim hamilesinizdir
Kahverengi lekem transferin 2 ci gunu gelmişti. Bugun 7 ci gun az once gene gttim bu seferde pembemsi şeklinde gelmis acaba adetmi olcam kiBence endişelenmeyin adet olacaksaniz bile okadar erken olmazsınız en azindan transferin 10. Gününden sonra olursunuz. Jeli kullandığım zaman kahverengi olurdu JEL hatta topak topak gelirdi geri kahverengi. Umarim hamilesinizdir
Umarım yerlesme kanamasidir. Bukadar gerilmeyin diycem ama bende yasadim biliyorum her an o duruma odaklisinKahverengi lekem transferin 2 ci gunu gelmişti. Bugun 7 ci gun az once gene gttim bu seferde pembemsi şeklinde gelmis acaba adetmi olcam ki
Keisnlikle oyle canjm . Bn adet belirtilerini geçtim de yuzumde ki sivilcelere takildim sadece. normalde adet olmadan asla ckmazlar ama gene adet yaklasinca ckmaya basladiUmarım yerlesme kanamasidir. Bukadar gerilmeyin diycem ama bende yasadim biliyorum her an o duruma odaklisin
O kadar iyi anliyorum ki seni ama bebisler okadar güçsüz degil bizim normal hareketlerimizden etkilenmiyolar bile. Nasil astim dersen ne yaparsan yap aklinda hep atamiyosun unutamiyosun test gunune kadar oyle gececek galiba yataktan kalkarken bile sekilden sekile giriyodum tamamen psikolojik kendi kendimizi yoruyoruz isteBenimde transferimin 6. Günü herşeyi geçtim psikoloji çok zorotururken kalkarken tuvaletteyken her yerde saçma sapan geriliyorum kasılıyorum sürekli aklım orda nasıl aşıyorsunuz bunu kızlar
Vala canim o anları bn 2 yildir yasiyorum cikilota kisti hastasiyim 3 yildir evliyim 2 yildirda bu islerle ugrasiyim.hatta bu 4 cu denemem di persembe gunu gene negatif sonucumu aldim hatta bi umit diye test yapcaktkm ki bu sabah adet oldum gene o igrenc kirmizi renk :) artik yildim ne yapcam ne etcem diye biktim.bnce kendini hic kasma olcaksa olur .sureklide yatma bnce ama hareketlerine gene de dikkt et derim . Rabbim ol derse olur zatenBenimde transferimin 6. Günü herşeyi geçtim psikoloji çok zorotururken kalkarken tuvaletteyken her yerde saçma sapan geriliyorum kasılıyorum sürekli aklım orda nasıl aşıyorsunuz bunu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?