- 22 Mayıs 2011
- 1.188
- 1.256
Amin insallah kesemizi gorduk sukurler olsun darisi kalp atisina darisi seninde basina insallahAyyy çok sevindim ne güzel bir haber hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah darısı başıma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insallah kesemizi gorduk sukurler olsun darisi kalp atisina darisi seninde basina insallahAyyy çok sevindim ne güzel bir haber hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah darısı başıma
İnşallah çok teşekkür ederim öğrenmeye son 5 günAmin insallah kesemizi gorduk sukurler olsun darisi kalp atisina darisi seninde basina insallah
Merhaba naptınız keseyi görebildiniz inşallah bide kaç embriyo transfer edildi261 yazıyor beta hcg yazıyor y işareti var ama negatif ya da pozitif yazısı yok sayfada. 9.günümmm anlamadım
Sonuç alabildinmi canım ne oldu13.gün de tek dondurulmuş 5.gün embriyosu 5725
Aldim cnm 8+3haftalik oldu şu an.11haziranda kontrolum var.sende durumlar nasil umarim iyidirSonuç alabildinmi canım ne oldu
Ayyy çok sevindim iyidir inşallah canım güzel düşün benim 10 gün 294 dün 14 günümdü beta hcg 2839 çıktı birden bu kadar hızlı yükselme korkuttu inşallah sağlıklı ilerliyodur gebeliğim pazartesi günü ilk kontrolüme gidicem inşallah bakalım ne diycek doktor kese görüncekmi kalp atışı duyulcakmı çok merak içindeyimAldim cnm 8+3haftalik oldu şu an.11haziranda kontrolum var.sende durumlar nasil umarim iyidir
Hayirlisi olsun canim,gayet guzel yukselmis,benim 2.kontrolum olacak,kalp atisini duymustum,senin de degerin yuksek kalp atisi duyulabilir,duyulmasa bile kesen mutlaka gorunur,genellikle 6.haftada duyuluyor ama,bence simdi duyulur,sağlikla büyüsün inşallahAyyy çok sevindim iyidir inşallah canım güzel düşün benim 10 gün 294 dün 14 günümdü beta hcg 2839 çıktı birden bu kadar hızlı yükselme korkuttu inşallah sağlıklı ilerliyodur gebeliğim pazartesi günü ilk kontrolüme gidicem inşallah bakalım ne diycek doktor kese görüncekmi kalp atışı duyulcakmı çok merak içindeyim
Kimyasal gibi inşaallah değildir ama bugün en az 1000olmaliydi12. gün 504
14. gün yani bugün 559
kimyasala mı gidiyor sizce? saatlerdir forum karıştırıyorum delircem
Evett kalp atışınıda gördük tek transfer yapıldı çok kararsız kalmıştım tekini çiftmi diyeMerhaba naptınız keseyi görebildiniz inşallah bide kaç embriyo transfer edildi
Maşallah sizeEvett kalp atışınıda gördük tek transfer yapıldı çok kararsız kalmıştım tekini çiftmi diye
Mayıs'ta başladım 1 Haziran'da transfer oldum, 7 Haziran beta 64 9 Haziran beta 135Kızlar hepinizi 2022 Nisan-Mayıs tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlar bekliyorum
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinMayıs'ta başladım 1 Haziran'da transfer oldum, 7 Haziran beta 64 9 Haziran beta 135
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinMayıs'ta başladım 1 Haziran'da transfer oldum, 7 Haziran beta 64 9 Haziran beta 135
Amin çok teşekkür ederim rabbim isteyen heerkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin