- Konu Sahibi Yoldakimucize
Vala canim bnm doktorum ilk tup bebekte uzun protokol yapti MR lar cekindim rahim filmleri tahliller gecici menopoza sokuldum 3 ay .iğneler de cabasi kistlerimde kuculmeler oldu hatya o ara lucrin kullanmıştım. Sagolsun doktorum bayagi bisilwr yapti. Ilk 3 tup bebek denemimi ayni doktor yapti 2 kimyasal gebelik yasadim . Fakat hcbiriside olmadi. 4 cu denemimi baska doktor yapti tekrar sifirdan basladik bu sefer kisa protokol uygulandi 15 gun icinde yumurtalarim buyutulup toplandi 1 ay dinlendirdi sonra transfer yapti zaten onuda 4 gun once öğrendim o da negatif ti hatta embriyom iyi kalitedeydi . En son doktor bizimle yarim saat konustu bn size sadece beslenmenize dkkt edin kesinlikle organik beslenin diyorum dedi stresten uzak durun dedi 4 gundur yememe dkkt ediyorum spora basladim bakalim 2 ay sonrq tekrar transfer yaptrcam. Bn genetik tarama testleri oluomus hocam dedn onlqr hep para tuzagi dedi millet sebebjni bulamio hastayi genetige yolluo dedi biz rahmin icindeki tutunma olayını net sekilde bilemeyiz dedi .ama embriyonun kalitesini genetik taramasini zaten onceden yapıyoruz dedi .Arkadaşlar merhaba kafanızı dağıtayım biraz. Biz bu ay tüp bebek için karar verdik. Doktor ön görüşmemizde attan muayne etti eski tahlillerimize baktı herşey yolunda dedi. Bizimki sebepsiz olmuyor biz de açıkçası çok sıkıldık her ay acaba mı demekten ve tüp bebeğe karar verdik. Benim sorularım siz deneyimli anne adaylarına tüp bebekle ilgili süreç hakkında. Uzun protokol varmış artık. Daha uzun gözlem yapılıyormuş. Yumurtlama günümün sonuna bakarak sanırım gün verdi doktor.Bu Cumartesi başlatacağız artık . Tahliller falan olacakmış. Şimdi süreç nasıl işleyecek? Haziranın sonunda transferi yaparız dedi. Keşke o kadar uzamasa. Sizinkiler nasıl oldu? Söyle adım dım yazsanız nasıl faydalı olur?