- 1 Aralık 2022
- 13
- -9
- 29
-
- Konu Sahibi busrametin1
Onu bilemedim ama babasına amca demesi baya kötü. Gitse belki samimiyet artar iyi olabilir. Bir uzmana sormak lazımboşandım bitti ama kararda yatılı olayi yoktu farklı şehirler ,senede 2 kere gelir görurdu. Bi havalar isininca ilkbahar da diğeri de havalar sogumadan haziran temmuz gibi neyse çocuk büyüdükçe gelmeleri çoğaldı bu sene 3 kere geldi son gelişi kasim ayı gittikten sonra yatili davası açmış çocuk idrak edebiliyo demiş Allah aşkına 3.5 yas çocuk neyin idragini yapacak babasına amca diyoilk defa böyle bişi yasicam kışın 1 ay , yazin 2 ay her ayin 2 gün götürecekmis o yas çocuk gider mi. Sosyal ve ekonomik araştırma istemiş tanık sunmus yatılı kalmayla ne alaka onu da anlamış değilim moralim bozuldu gidecek diye
Hayır ebevenylik yapsa eyvallah çocuğu doldurmasından korkuyorum babası tabi tüm yükü ben mi sirtlanacam ama üzülüyorum da uzun süreli ayrılacağımBenim çocuğum yok bu konuda ne bilgim ne tecrübem var ama bana ufak geldi ya.Tamam babasıdır elbet gidecek görecek kalacak ona bişey diyemem ama böyle yatılı gitmek deyince bi tuhaf oldum.
Kıçı kırık anasıyla bacisina guveniyo beyfendiCocuga kim bakacak?3.5 yasinda cocuk anneden ayrilmak istemez ki.
35 gunlukken gonderildik bebekliginden beri kendi ailemin yanında o yüzden bilmiyo bende öğrenmesini istemiyorumÇocuk niye babasına amca diyor? Bunun idrakla ne alakası var?
Yapmayın ya bu yaklaşım çok hatalıKıçı kırık anasıyla bacisina guveniyo beyfendi
KatılıyorumYapmayın ya bu yaklaşım çok hatalı
Size değil çocuğa yazık
Sizin onlarla derdiniz olabilir ama çocuğun halası ve babannesi
Doldurmaya gelince kişi kendinden bilirmiş işi
Sizde masum değil gibisiniz
Hayır ebevenylik yapsa eyvallah çocuğu doldurmasından korkuyorum babası tabi tüm yükü ben mi sirtlanacam ama üzülüyorum da uzun süreli ayrılacağım
35 gunlukken gonderildik bebekliginden beri kendi ailemin yanında o yüzden bilmiyo bende öğrenmesini istemiyorum
böyle yaptığınız için adam sizinle uğraşıyor aslında , siz iyi karı koca olamamış olabilirsiniz adam iyi baba olmayı da bilmeyebilir ama çocuğunuzun babasını bilmeye ihtiyacı var bu zorunlu. aralarına girmeyin . çocuğunuzu elinizden alamaz korkunuz buysa merak etmeyin. avukatla görüşüp haklarınızı öğrenin35 gunlukken gonderildik bebekliginden beri kendi ailemin yanında o yüzden bilmiyo bende öğrenmesini istemiyorum
o yasta gidebilir. adam inat icin vs yapmiyorsa engellemeyin bence. sonuc bosanma oldugu icin cocugun iki tarafla da ayri ayri gecirdigi zamanlar olacak. simdi engellerseniz, babayla uzaklasirlar. bunun ileriki yaslari var, ergenligi var.. bence baba destegi onemliboşandım bitti ama kararda yatılı olayi yoktu farklı şehirler ,senede 2 kere gelir görurdu. Bi havalar isininca ilkbahar da diğeri de havalar sogumadan haziran temmuz gibi neyse çocuk büyüdükçe gelmeleri çoğaldı bu sene 3 kere geldi son gelişi kasim ayı gittikten sonra yatili davası açmış çocuk idrak edebiliyo demiş Allah aşkına 3.5 yas çocuk neyin idragini yapacak babasına amca diyoilk defa böyle bişi yasicam kışın 1 ay , yazin 2 ay her ayin 2 gün götürecekmis o yas çocuk gider mi. Sosyal ve ekonomik araştırma istemiş tanık sunmus yatılı kalmayla ne alaka onu da anlamış değilim moralim bozuldu gidecek diye
Çok iyi yapıyorsunuz aferin. İyilik ediyor gibi yazıyorsunuz bir de. Sevişip hamile kalırken bir şey yoktu, çocuk doğunca mı kötü oldu da baba bile dedirtmiyorsunuz?35 gunlukken gonderildik bebekliginden beri kendi ailemin yanında o yüzden bilmiyo bende öğrenmesini istemiyorum
Neden?35 gunlukken gonderildik