Nisan 2019 doğumlu çocuk farklı şehire yatili gider mi?

Ailem istenmedi annemi evden kovdu annesi ramazan ayin ilk haftası iftara davet etti annesi amacı ailemi gönderip beni kukla gibi elinde kullanmaktı bende aileme saygısızlık yaptığı için gitmek istemedim koca musvdesi ve anası beni dövmeye kalktılar babası sayesinde kurtuldum o bari merhametliymis sonra koca müsveddesi pilini pirtini topla çocuğu da al defol git dedi dışarıya attı 5 senelik olay ama daha dün gibi😓

Eylül 2019 lu kızım.Çok zaruri bir durum olmadıkça bensiz durabileceği gece sayısı 2'dir.Bu arada daha hiç denemedik sadece tahmin.Babasına çok düşkün olduğu halde daha anneye muhtaç.

Ama sizde durum farklı ve belkide tavrinizdan dolayı eski eş inatlaşmaya gidiyor olabilir.Sonuç olarak siz boşandınız baba ve çocuk boşanmadı.Bu yaşlarda ve hayatının her döneminde baba çok önemli.Onun elinden bunu almaya hakkınız yok.

"Babasını bilmesini istemiyorum " ne demek ?

Bırakın babasını bilsin çocuğunuz. Baba sevgisine de ihtiyacı var. Durmazsa erken getirir size. Bırakın babada da kalsın. Sizde kendinize vakit ayırın o süreçte. Sizde dinlenin. Emin olun herşeyi anlıyorlar. Eski eşinizle kendi aranızda bırakmayın, küçücük kalbine böyle bir sorumluluk yüklemeyin. Siz zaten boşanmışsınız, ne olduysa olmuş önemli olan çocuğunuzun sağlıklı gelişimi.
Ya zaten öyle çocuğa böyle bişi asla yapmam da yaşı küçük bi de hiç ayrılmadım çocuktan baya koyacak o yüzden üzülüyorum yoksa çocuğu babaya vermemek le alakası yokki durumun babası tabi eşek gibi bakacak tüm yükü ben mi ustlenecem

Ailem istenmedi annemi evden kovdu annesi ramazan ayin ilk haftası iftara davet etti annesi amacı ailemi gönderip beni kukla gibi elinde kullanmaktı bende aileme saygısızlık yaptığı için gitmek istemedim koca musvdesi ve anası beni dövmeye kalktılar babası sayesinde kurtuldum o bari merhametliymis sonra koca müsveddesi pilini pirtini topla çocuğu da al defol git dedi dışarıya attı 5 senelik olay ama daha dün gibi😓
Annenizi neden evden kovdular?

Eylül 2019 lu kızım.Çok zaruri bir durum olmadıkça bensiz durabileceği gece sayısı 2'dir.Bu arada daha hiç denemedik sadece tahmin.Babasına çok düşkün olduğu halde daha anneye muhtaç.

Ama sizde durum farklı ve belkide tavrinizdan dolayı eski eş inatlaşmaya gidiyor olabilir.Sonuç olarak siz boşandınız baba ve çocuk boşanmadı.Bu yaşlarda ve hayatının her döneminde baba çok önemli.Onun elinden bunu almaya hakkınız yok.

Baba lafı geçmesini istemiyorum demek minnoşum küçük o çocuğu bu duruma soktugu için sinirden cildiririym büyüyünce tabii bilecek içim rahat edecek gidince büyüyünce ama şimdi sanki bana inat gibi kiparmaya calisiyo benden çocuğu

Baba lafı geçmesini istemiyorum demek minnoşum küçük o çocuğu bu duruma soktugu için sinirden cildiririym büyüyünce tabii bilecek içim rahat edecek gidince büyüyünce ama şimdi sanki bana inat gibi kiparmaya calisiyo benden coxugu
Annenizi neden evden kovdular?
Doğumda çok kaldi diye 3 gün kalip geri dönmesi gerekiyor muş onlara göre anası sinsi çok kaldin kalk git artık dedi yüzüne oğlu pzvnk de öyle

Yapmayın ya bu yaklaşım çok hatalı
Size değil çocuğa yazık
Sizin onlarla derdiniz olabilir ama çocuğun halası ve babannesi
Doldurmaya gelince kişi kendinden bilirmiş işi
Sizde masum değil gibisiniz
siz çok mu masumsunuz böyle konularda?

Baba lafı geçmesini istemiyorum demek minnoşum küçük o çocuğu bu duruma soktugu için sinirden cildiririym büyüyünce tabii bilecek içim rahat edecek gidince büyüyünce ama şimdi sanki bana inat gibi kiparmaya calisiyo benden çocuğu
Yanliz siz çok yanlış yoldasiniz
Ona olan sinirinizi hıncınızi çocuğu koz olarak kullaniyosunuz
Aklınızı başınıza alin
Oyuncak değil bu
Ben bebeğim 6aylikken ayrıldım, elimde ülke dışı ettirmek için okadar fırsat varken asla yapmadım. Neden? Tabiki de çocuğum için?

Kininiz nefretiniz kendinize saklayın, o zamanla sönecekdir ama şuan yaptığınız şey çok yanlis

Tek ebeveyn siz degilsiniz bence kalabilir hatta kalmali da. Zaten boşanmalarda baba neden çöpsüz üzüm misali tek başına takılırken anne tüm sorumluluğu alir onu da anlamam. Siz anne iseniz oda baba bırakın babalığını yapsın sorumluluk alsın çocugunuzda baba sevgisi tatsın.

Ya zaten öyle çocuğa böyle bişi asla yapmam da yaşı küçük bi de hiç ayrılmadım çocuktan baya koyacak o yüzden üzülüyorum yoksa çocuğu babaya vermemek le alakası yokki durumun babası tabi eşek gibi bakacak tüm yükü ben mi ustlenecem
Yaşı küçük o kadar uzun süre çocuk psikolojisi için iyi değil. Terk edilme korkusu yaşar.babaya anlatsan anlamaz o yüzden çocuğun durmayacağını yaşasın görsün. Bir kaç gün çocuk yıpranacak ama onu da göze alacaksınız artık. Erkenden getirir merak etme.

Yanliz siz çok yanlış yoldasiniz
Ona olan sinirinizi hıncınızi çocuğu koz olarak kullaniyosunuz
Aklınızı başınıza alin
Oyuncak değil bu
Ben bebeğim 6aylikken ayrıldım, elimde ülke dışı ettirmek için okadar fırsat varken asla yapmadım. Neden? Tabiki de çocuğum için?

Kininiz nefretiniz kendinize saklayın, o zamanla sönecekdir ama şuan yaptığınız şey çok yanlis
Yanlış yolluk ne alaka tabiki bende çocuğumu düşünüyorum öyle yanlış yolda olsam gorusturmesem hapis yatarım yine de gorusturmem sadece yatılı kalmaya yaşı küçük buluyorum onun bu davayı acmasi beni acıtmak olan olmuş biten bitmiş kin nefret namina bişi yok Allah'a havale ettim geçti çocuğu da kullandığım yok asla da yapmam

Yaşı küçük o kadar uzun süre çocuk psikolojisi için iyi değil. Terk edilme korkusu yaşar.babaya anlatsan anlamaz o yüzden çocuğun durmayacağını yaşasın görsün. Bir kaç gün çocuk yıpranacak ama onu da göze alacaksınız artık. Erkenden getirir merak etme.
Evet ondan korkuyorum erken yipranmadan canım benim huyu suyu değişecek olan çocuklara oluyo maalesef😑

Yanlış yolluk ne alaka tabiki bende çocuğumu düşünüyorum öyle yanlış yolda olsam gorusturmesem hapis yatarım yine de gorusturmem sadece yatılı kalmaya yaşı küçük buluyorum onun bu davayı acmasi beni acıtmak olan olmuş biten bitmiş kin nefret namina bişi yok Allah'a havale ettim geçti çocuğu da kullandığım yok asla da yapmam
Sizde mahkemede küçük olduğunu dile getirin
Çocuğun babasına amca demesi... Cok itici

Annenize yapılan zorunuza gitmiş haklısınız.Ama babayla ne problem yaşarsanız yaşayın bunu çocuğa yansıtmamalısınız.Annem babam ayrı ve 30 yaşımdayım.Bu yaşta baba eksikliği yaşıyorum.Büyüyünce geçer zannetmeyin,geçmiyor.Hayırsızın teki olsa bile eksikliğini yaşıyorum.Hazır ona sahip çıkan bir babası varken bırakın çıksın.

Kadin olarak zor seyler atlatmissiniz ve ailesi icin sizi bebeginizle kovan adama da hic "ama oda baba" diyemem. Babaligini esine ve cocuguna sahip cikarak gösterecekti. Maalesef ama bu "babanin" yasal olarak haklari yine de var. Iyi bir avukat bulun, bu yaslarda o kadar uzun kalmasi bence dogru degil. Sunu da ekleyim: Evliligine sebep olan insanlarin yanina cocugunuzu güvenip göndermek istemediginizi de anliyorum. Siz doldurmuyorsaniz bile o zihniyetdeki insanlarin doldurmayacagi ne malum

Yaş değil de Çocuk bu zamana kadar babasına alışmadıysa zorlanır. Yoksa benim yeğenlerim Kırgız bakıcıların elinde büyüdü. Kardeşim 2 yaşlarına geldiğinde kreşe verdi. Kendi yurtdışına gider. 3-4 gün çocukları anneme ve bakıcılara bırakırdı.
Babası tabii ki görme hakkına sahip ama çocuğun önce ona alışması lazım. Baba ile başbaşa kaldığında yabancılık çekmesin.

Kadin olarak zor seyler atlatmissiniz ve ailesi icin sizi bebeginizle kovan adama da hic "ama oda baba" diyemem. Babaligini esine ve cocuguna sahip cikarak gösterecekti. Maalesef ama bu "babanin" yasal olarak haklari yine de var. Iyi bir avukat bulun, bu yaslarda o kadar uzun kalmasi bence dogru degil. Sunu da ekleyim: Evliligine sebep olan insanlarin yanina cocugunuzu güvenip göndermek istemediginizi de anliyorum. Siz doldurmuyorsaniz bile o zihniyetdeki insanlarin doldurmayacagi ne malum
İste millet yanlış anladı beni suçlu ben masum baba zannediyor. Korkuyorum çocuğumun aklına annen ayrdi bizi evden seni alıp gitti diyeceğine adim gibi eminim çocuğu dolduracaklar anasıyla eski es olan yavruma olacak huyu suyu değişecek huysuz olacak adam akilli ebeveynlik yapılsa her iki tarafta çocukta huzurlu olsa bana bunları yasatan cocuuga normal mi davranır sanki. Annemin yüzüne cazgır diyen sözde baba çocuğu yanına alınca neler söyletecek merak ediyorum olan küçücük masumlara oluyor be vallahi

İste millet yanlış anladı beni suçlu ben masum baba zannediyor. Korkuyorum çocuğumun aklına annen ayrdi bizi evden seni alıp gitti diyeceğine adim gibi eminim çocuğu dolduracaklar anasıyla eski es olan yavruma olacak huyu suyu değişecek huysuz olacak adam akilli ebeveynlik yapılsa her iki tarafta çocukta huzurlu olsa bana bunları yasatan cocuuga normal mi davranır sanki. Annemin yüzüne cazgır diyen sözde baba çocuğu yanına alınca neler söyletecek merak ediyorum olan küçücük masumlara oluyor be vallahi
İyi de siz de çok masum sayılmazsınız. Karı koca olarak ne yaşarsanız yaşayın ama çocuğa karşı anne baba ebeveyn olmanız gerek. Oturup konuşamadığınız adamlarla evlenip çocuk yapıyorsunuz. Annemi evden kovdu anneme cazgır dedi, kayınvalide yılan gibi sinsi... Niye anneleriniz bu kadar işin içinde? Bizden başka toplumlarda yok böyle doğumdan sonra annem gelsin, o gidince kayınvalidem gelsin. 40' çıkana kadar birileri yardım etsin... Evet 3 gün sonra bence de anneler gitmeli. Herkes doğurduğu çocuğa kendi baksın. Hatta baba 1 hafta babalık izni alsa kimsenin kalmasına gerek yok. Medeni ülkelerde erkek tuvaletlerinde de bebek alt temizleme üniteleri var. Adamlar bebekleri 5 dakikada temizleyip çıkıyor.

Bazı anneler kayınvalideler torun üzerinden yarışıyor biliyorum. En çok ben kalıp bakacağım histerisi yaşıyorlar - yaşatıyorlar. Kin nefret bitti diyorsunuz ama bitmemiş. 5 sene geçmiş üstünden hala aynı yerdesiniz. Ayrılmışsınız bitmiş gitmiş. Siz kayınvalideye görümceye eski eşe düşmansınız ama çocuğunuz için onlar maalesef babaanne hala ve baba.
Evden gönderildik yazmışsınız ama bu düşünceyi çıkarın kafanızdan. Bebeğiniz ve sizin için huzurlu güvenli olmayan ortamı terk etmişsiniz.

Daha baba tarafına hiç gitmemiş kalmamış çocuğu doldururlar diyorsunuz. Siz kendiniz doldurmuşsunuz kafasını karıştırmışsınız çocuğun. Ne demek baba demesin amca desin. Buna hiç hakkınız yok ve dava bile edilebilirsiniz. Annen sana amca dedirtiyor ama ben senin babanım, bana baba de deyince doldurulmuş mu olacak çocuk?

X