NISAN 2018 TÜP BEBEK TEDAVISINE BASLAYACAKLAR & DONDURULMUS TRANSFERI OLACAKLAR .

Merhaba arkadaşım. Benimde bugün transferimin 12. Günü. Ben de 6. Günü ne demeye test yatırdıysam.. neyse .. progesteron ve e2 testi için gittim girmişken kanda gebelik de yaptırayım çıkar dedim. 0.21 cıktı yani negatif!!depresyona girdim ağladım temizlik yaptım nasılsa yok diye.. bütün formları arastirdim 6. Günü negatif varmıdır diye ama bana umut olcak hiçbirşey bulamadim. Neyse 10. Günü sabahı idrar testim vardı hadi yapayım nasılsa yok dedim ve bir baktım ikinci çizgi silik bile değil net kadar göründü. Sonra kan tahlili için gittiğimde 162.8 cıktı. Boş yere sakin uzulme. Benim 3. 2 tane embriyo 8 hücreli dondurulmuş embriyo. Dün kandildi. Hepinize dua ettim. Siz de bana dua edin lütfen değerim düzenli artsın insallah. Boşu boşuna sakin uzulme. Peki progesteron ve e2 testi yaptırdın mi 6. Günü? Yatırdıysan bana yazar misin?

Kızlar merhabalar benimde dün 17 tane yumurta toplandı.bugün aradılar 4 ü döllenmiş.ve doktorum da 2 adet dönemi sonrası transfer yapacağını ve Yasemin hapı kullanmam gerektiğini söyledi çok üzüldüm hemen olsun istedimsizde böyle bi durumla karşılaştınız mı

Çok erken yapmışsın testi.
Boşuna üzülüyorsun doktorun olması gerekeni söylüyor. Şuan yapsan sonuç negatif olucak cunku rahmin hazır değil. Hemen yapıp bebeğinin tutmamasindansa biraz sabredip haha düzgün bir tedavi görmen çok daha iyi sonuç almanı sağlıcak bence.

İnşaallah sonuç iyi olur

canım benim transferim de hemen olmadı yasmin kullandım kullandıktan sonraki adetimle başladık. şimdi çok şükür tuttu.

canım benim transferim de hemen olmadı yasmin kullandım kullandıktan sonraki adetimle başladık. şimdi çok şükür tuttu.
MaşallahRabbim gayrısıyla kucağına almanı nasip etsin.Bugün aradılar merkezden 3.gün embriyomu dondurmuşlar transferime 1.5 ay var hayırlısı ile bende mutlu haberim alırım inşaallah

Merhabalar. Kızlar dün 9. günüydü transferin(2 tane 8 hücreli 1. kalite 3. gün embriyosu transfer edilmişti). idrar testi yaptım. ikinci çizgi silik çıktı :) Ben gebe olduğumu düşünüyorum :) bugün iş çıkışı kan testi yaptırıp bhcg, progesteron ve e2 ye baktırıcam emin olmak için. 5. gün kan testi ile bhcg ye baktirmıştım 2.13 çıkmıstı :) Tavsiye ve yorumlarınızı alabilir miyim? Bi de felaket şiş karnım n'lur tavsiye verin, bide bu halde çalışıyorum yaw, çok zorlanıyorum.

Son düzenleme:
Canım hayırlı olsun bebeğin ne gibi belirtilerin oldu benimde transferin 7. Günü 5. Gün embriyosu

Canım hayırlı olsun bebeğin ne gibi belirtilerin oldu benimde transferin 7. Günü 5. Gün embriyosu
teşekkür ederim. sadece önceki akşam bel ağrım oldu biraz ( ayakta fazla kaldım sanırım). bir de 2 gündür kasık ağrısı da oluyor arada. Ama ben başından beri inandım ve Allah a hayırlısını versin diye dua ettim hep. :) bu ilk denememiz, yani kimyasal gebelik ya da düşük vs olmazsa insallah oldu bu iş Allahın izniyle:)

tebrik ederim canım hamilesin. ben de bu şekilde öğrenmiştim. ben sana dedim ama 2,13 çıkmış bence olabilir dedim. yaz mutlaka sonucu. e2 ve progestanın sonucunu da yazarsan sevinirim

tebrik ederim canım hamilesin. ben de bu şekilde öğrenmiştim. ben sana dedim ama 2,13 çıkmış bence olabilir dedim. yaz mutlaka sonucu. e2 ve progestanın sonucunu da yazarsan sevinirim
Sen aklıma düşürdüğün için senin cevabına istinaden yazdım zaten, teşekkür ederim :) yazarım yarın. öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…