Çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı olsun.Sıkma canını vardır bundada bir hayır. Aşılamadan sonrada kanallar ve yumurtalıklar çok müsait olur dedi doktor. Denemeye devam. Allahım gönlünüze göre versin.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Nisan 2018 de Aşılama yapdıranlar
- Konu Sahibi Frozen1
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Zaten 14.gun kan tahlili istiyorlar yaptirirsaniz çıkar bence. İlk bir kaç gün kanama olabiliyor taktiklari aletten sanırım o sorun değil. İnşallah güzel haber alırsın.Benim bugün 14. Gün şiddetli göğüs ağrısı ve şişkinlik var iki gündür. Regli tarihim 7mayıs. Bu belirtiler aşılamanın yada progestanın belirtileri mi yoksa tuttu mu anlamadım. Ama 2. Ve 3. Gün kahverengi akıntım olmuştu. Acaba en baştan tutmamış olabilirmi. Çok korkuyorum. Şiddetli soğuk algınlığı geçirdim ilk hafta. Allahım. Geçmiyor günler. Şafak 6. Acaba yapsam kan tahlili çıkarmı ya.
15.gun ignenin etkisi kalmaz diye biliyorum zamanı gelmiş kan tahlili yaptırın bence güzel haberler alirsiniz inşallahKızlar günaydın, bugün aşılama gününü saymazsak 15. günüm, sabah idrar testi yaptım, bir kaç dakika sonra çok çok silik bir çizgi belirdi. 10. günde testim negatif çıkmıştı çatlatma iğnesinin etkisi olamaz değil mi?
- 15 Ekim 2014
- 6
- 0
- 36
- 34
Canım merak ettim sonuç nedir acabaKızlar günaydın, bugün aşılama gününü saymazsak 15. günüm, sabah idrar testi yaptım, bir kaç dakika sonra çok çok silik bir çizgi belirdi. 10. günde testim negatif çıkmıştı çatlatma iğnesinin etkisi olamaz değil mi?
- 15 Ekim 2014
- 6
- 0
- 36
- 34
Canım sen de sonucunu yazmamışsın ne oldu inşallah tutmuşturBenim bugün 14. Gün şiddetli göğüs ağrısı ve şişkinlik var iki gündür. Regli tarihim 7mayıs. Bu belirtiler aşılamanın yada progestanın belirtileri mi yoksa tuttu mu anlamadım. Ama 2. Ve 3. Gün kahverengi akıntım olmuştu. Acaba en baştan tutmamış olabilirmi. Çok korkuyorum. Şiddetli soğuk algınlığı geçirdim ilk hafta. Allahım. Geçmiyor günler. Şafak 6. Acaba yapsam kan tahlili çıkarmı ya.
Kizlar bende buraya yeni katildim 8 haziranda ilk asilamani oldum catlama igmesinden bu yana bi karin agrisi sislik var asilamada sonra artti sol kasikta batmalar var ara ara normalmi bunlar göğüslerde sis prgestan kullaniyorum daha 3 .gunde bu belirtiler erkenmi normalmi bilemedim.herkeze bu mubarek gununu kutlar fualarinizin kabulunu dilerim isteyen herkeze versin Allahim
Canım negatif cıktı demişsin kacıncı gün negatif ti Ne zaman pozitifi gördün hayırlı olsun16nisanda aşılama oldu 15 nisan da çatlatma iğnesi
Pazar günü evde test yaptım negatif dün kan verdim 0.19çuktı ama hala ben adet olmadım halada olacakmış gibi değilim anlamadımbu işi işk defa aşılama yaptırdım normal mi bu
13mayıs aşılama 2.aşılama tuttu canım çok şükürCanım negatif cıktı demişsin kacıncı gün negatif ti Ne zaman pozitifi gördün hayırlı olsun
Ne güzel maşallah canım. Yani aşılamanın kaçıncı gününde negatif çıkmıştı senin test sonra kaçıncı gün tekrar yaptın pozitif çıktı13mayıs aşılama 2.aşılama tuttu canım çok şükür
canım anlatamıyorum galiba ilk aşılama nisanda yapıldı ve tutmadı. hiç pozitif olmadı yani.Ne güzel maşallah canım. Yani aşılamanın kaçıncı gününde negatif çıkmıştı senin test sonra kaçıncı gün tekrar yaptın pozitif çıktı
2.aşılama mayısta yapıldı 12 . ve 13 gün evde test yaptık silik çıktı sonra kanda baktırdım değer 70 idi yani işk negatif sonra pozitif olmadı hiç .
Selam kızlar,
Ben 11 Haziran’da ilk aşılamamı yaptırdım, yani 5 gün önce. Doktorum fitil olarak progesteron verdi. Fakat aşılamanın ilk gününden beri karnımda şişkinlik, huzursuzluk, gaz ve kabızlık var. Ayrıca aşırı yorgunum. Acaba tutunmaya çalışıyor da ondan mı böyle oluyor diyorum. Ya da progesterondan mı, bilemiyorum. Aşılaması tutanlar ya da tutmayanlar bu tür belirtiler yaşadınız mı?
Ben 11 Haziran’da ilk aşılamamı yaptırdım, yani 5 gün önce. Doktorum fitil olarak progesteron verdi. Fakat aşılamanın ilk gününden beri karnımda şişkinlik, huzursuzluk, gaz ve kabızlık var. Ayrıca aşırı yorgunum. Acaba tutunmaya çalışıyor da ondan mı böyle oluyor diyorum. Ya da progesterondan mı, bilemiyorum. Aşılaması tutanlar ya da tutmayanlar bu tür belirtiler yaşadınız mı?
- 9 Haziran 2017
- 305
- 170
- 23
selam kızlar benim ikinci aşılamam 11 haziran da yapıldı . ilk aşılamam da çatlatma iğnesinin 14. günü adet oldum ve her çatlatma iğnemde göğüs hassasiyeti yaşadım fakat 2. aşılamam da hala göğüs ağrım yok aşılamamın 7 ve 8 .gününde yumurtamın bulunduğu kasıkta bir kaç kez batma ve sancı oldu okadar cuma günü adet olmam gerekiyor bakalım bekliyorum heycanla
Benimde ikinci asilamam ve benimde adrt günüm cuma günü canim suan hafif adet sancisi var korkuyorumselam kızlar benim ikinci aşılamam 11 haziran da yapıldı . ilk aşılamam da çatlatma iğnesinin 14. günü adet oldum ve her çatlatma iğnemde göğüs hassasiyeti yaşadım fakat 2. aşılamam da hala göğüs ağrım yok aşılamamın 7 ve 8 .gününde yumurtamın bulunduğu kasıkta bir kaç kez batma ve sancı oldu okadar cuma günü adet olmam gerekiyor bakalım bekliyorum heycanla
- 9 Haziran 2017
- 305
- 170
- 23
Benim adet günüm değildama çatlatma iğnesi vurulunca çatlatma iğnesine göre sayıyorum umarım güzel sonuçlarsalırız canım göğüs hassasiyeti varmıBenimde ikinci asilamam ve benimde adrt günüm cuma günü canim suan hafif adet sancisi var korkuyorum