• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Nisan 2018 de Aşılama yapdıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim bugün 14. Gün şiddetli göğüs ağrısı ve şişkinlik var iki gündür. Regli tarihim 7mayıs. Bu belirtiler aşılamanın yada progestanın belirtileri mi yoksa tuttu mu anlamadım. Ama 2. Ve 3. Gün kahverengi akıntım olmuştu. Acaba en baştan tutmamış olabilirmi. Çok korkuyorum. Şiddetli soğuk algınlığı geçirdim ilk hafta. Allahım. Geçmiyor günler. Şafak 6. Acaba yapsam kan tahlili çıkarmı ya.
Zaten 14.gun kan tahlili istiyorlar yaptirirsaniz çıkar bence. İlk bir kaç gün kanama olabiliyor taktiklari aletten sanırım o sorun değil. İnşallah güzel haber alırsın.

Kızlar günaydın, bugün aşılama gününü saymazsak 15. günüm, sabah idrar testi yaptım, bir kaç dakika sonra çok çok silik bir çizgi belirdi. 10. günde testim negatif çıkmıştı çatlatma iğnesinin etkisi olamaz değil mi?
15.gun ignenin etkisi kalmaz diye biliyorum zamanı gelmiş kan tahlili yaptırın bence güzel haberler alirsiniz inşallah

Selam arkadaşlar ben de 28 nisanda aşılama oldum. Benim de amh düşük fsh yüksek. Bu ikinci aşılamam olacak. Bekliyoruz bakalım

Bende 2 mayista asilama oldum ara ara cok hafif bel ve kasik agrisi oluyor baska bir belirtim yok bu ay kimler asilama oldu benim gibi bekleyenler hadi sohbete

Bende 8 Mayıs da aşılama oldum bakalım bekliyoruz hepimizin hakkında hayırlısı olsun benimde 2.aşılamam.

Kızlar günaydın, bugün aşılama gününü saymazsak 15. günüm, sabah idrar testi yaptım, bir kaç dakika sonra çok çok silik bir çizgi belirdi. 10. günde testim negatif çıkmıştı çatlatma iğnesinin etkisi olamaz değil mi?
Canım merak ettim sonuç nedir acaba

Benim bugün 14. Gün şiddetli göğüs ağrısı ve şişkinlik var iki gündür. Regli tarihim 7mayıs. Bu belirtiler aşılamanın yada progestanın belirtileri mi yoksa tuttu mu anlamadım. Ama 2. Ve 3. Gün kahverengi akıntım olmuştu. Acaba en baştan tutmamış olabilirmi. Çok korkuyorum. Şiddetli soğuk algınlığı geçirdim ilk hafta. Allahım. Geçmiyor günler. Şafak 6. Acaba yapsam kan tahlili çıkarmı ya.
Canım sen de sonucunu yazmamışsın ne oldu inşallah tutmuştur

Kizlar bende buraya yeni katildim 8 haziranda ilk asilamani oldum catlama igmesinden bu yana bi karin agrisi sislik var asilamada sonra artti sol kasikta batmalar var ara ara normalmi bunlar göğüslerde sis prgestan kullaniyorum daha 3 .gunde bu belirtiler erkenmi normalmi bilemedim.herkeze bu mubarek gununu kutlar fualarinizin kabulunu dilerim isteyen herkeze versin Allahim

16nisanda aşılama oldu 15 nisan da çatlatma iğnesi
Pazar günü evde test yaptım negatif dün kan verdim 0.19çuktı ama hala ben adet olmadım halada olacakmış gibi değilim anlamadımbu işi işk defa aşılama yaptırdım normal mi bu
Canım negatif cıktı demişsin kacıncı gün negatif ti Ne zaman pozitifi gördün hayırlı olsun

Yardimci olurmusunuz 4..gun cok az kahve renkli kan olmus adetime daha 13 gun var bu ne simdi

Ne güzel maşallah canım. Yani aşılamanın kaçıncı gününde negatif çıkmıştı senin test sonra kaçıncı gün tekrar yaptın pozitif çıktı
canım anlatamıyorum galiba ilk aşılama nisanda yapıldı ve tutmadı. hiç pozitif olmadı yani.
2.aşılama mayısta yapıldı 12 . ve 13 gün evde test yaptık silik çıktı sonra kanda baktırdım değer 70 idi yani işk negatif sonra pozitif olmadı hiç .

Selam kızlar,
Ben 11 Haziran’da ilk aşılamamı yaptırdım, yani 5 gün önce. Doktorum fitil olarak progesteron verdi. Fakat aşılamanın ilk gününden beri karnımda şişkinlik, huzursuzluk, gaz ve kabızlık var. Ayrıca aşırı yorgunum. Acaba tutunmaya çalışıyor da ondan mı böyle oluyor diyorum. Ya da progesterondan mı, bilemiyorum. Aşılaması tutanlar ya da tutmayanlar bu tür belirtiler yaşadınız mı?

Kizlar asilama yaptirip sonra adet belirtilerini yasayip hamile oldugunu ögrenen varmi ???

selam kızlar benim ikinci aşılamam 11 haziran da yapıldı . ilk aşılamam da çatlatma iğnesinin 14. günü adet oldum ve her çatlatma iğnemde göğüs hassasiyeti yaşadım fakat 2. aşılamam da hala göğüs ağrım yok aşılamamın 7 ve 8 .gününde yumurtamın bulunduğu kasıkta bir kaç kez batma ve sancı oldu okadar cuma günü adet olmam gerekiyor bakalım bekliyorum heycanla

selam kızlar benim ikinci aşılamam 11 haziran da yapıldı . ilk aşılamam da çatlatma iğnesinin 14. günü adet oldum ve her çatlatma iğnemde göğüs hassasiyeti yaşadım fakat 2. aşılamam da hala göğüs ağrım yok aşılamamın 7 ve 8 .gününde yumurtamın bulunduğu kasıkta bir kaç kez batma ve sancı oldu okadar cuma günü adet olmam gerekiyor bakalım bekliyorum heycanla
Benimde ikinci asilamam ve benimde adrt günüm cuma günü canim suan hafif adet sancisi var korkuyorum

Back